Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 1 perccel korábban, Donát írta: Pedig az a kántálás és kinyúlás az zseniális volt az öregtől. Az évadzárásban meg azért rendesen kavarta a szart a jóságos kancellár image-dzsel. Szerintem kitett magáért az öreg. Nagyon jó volt Palpi ott, de összességében keveset szerepelt Thrawn-hoz képest, aki viszont szinte mindig remekelt. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Bszerintem a Sabine-Zeb-Rukh meccs volt a csúcs. Szerintem is. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. A legjobb párbaj/kézitusa megérdemelt nyertesei: Ahsoka Tano vs. Darth Vader (4×13: World between Worlds) Hát igen, ahol feltűnik egy fénykard, az már rögtön indulhat is a győzelemért. Ahsoka és Vader párbajának a folytatására a 2. évad fináléja óta szinte mindenki várt, és lám, jött, látott és behúzta ezt a kategóriát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 1 perccel korábban, Pildi írta: Nagyon jó volt Palpi ott, de összességében keveset szerepelt Thrawn-hoz képest, aki viszont szinte mindig remekelt. Szerintem is. A többség nem így gondolta. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Úgy néz ki, hogy ahol Vader megjelenik, ott még ma is nyer. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Ez volt talán a legnagyobb súlyú párbaj az évadban, két meghatározó szereplő részvételével. Nem meglepő a döntés szerintem. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerintem elég lenne a kisujját látni akkor is behúzná. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: szerintem a Sabine-Zeb-Rukh meccs volt a csúcs. Én is rájuk szavaztam. Nekem nagyon bejött az a harc. De azért az Ahsoka-Vader párharc is megérdemelte a díjat. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Éppen most , Ody Mandrell írta: Szerintem elég lenne a kisujját látni akkor is behúzná. Elég lenne egy lélegeztető hang a sötétben ahhoz, hogy nyerjen. Pedig lehet, hogy csak egy áramkimaradással küzdő Polis Massa-i kórházlétesítmény lenne. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Márcsak 4 kategóriánk van hátra, de abból az egyiket hamarosan kivesézzük. Tekintsük meg hát a legjobb főszereplő kategóriáját. (Igen, kicsit megint megkavarodott az egyensúly, de mint már korábban mondtam, sajnos nem egy jedivel/sith -tel/Mortisi istenséggel, de még nem is Benduval van dolgotok, hanem egy szerény fiúval Magyarország egyik kis falujában ) Na de vissza gyorsan a témához: ki lesz a befutó a főszereplők közül? Van egy sejtésem, de ezt csak később árulhatom el, addig is a jelöltek: Ezra Bridger Kanan Jarrus Hera Syndulla Sabine Wren Garazeb Orellios C1-10P (Chopper) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Eddig Kanan 3/3-at húzott be. Meglesz a 4/4 is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Kanan. Nem lehet más, főleg ilyen hősi halál után. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Én eddig mindig Herára szavaztam, de most Kanan lett a választottam. Az ő önfeláldozása példaértékű. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Kanan. Csodálatos volt az önfeláldozása, abszolút top 10-es halál az egész sagát tekintve. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 1 perccel korábban, Nute Gunray írta: Kanan. Csodálatos volt az önfeláldozása, abszolút top 10-es halál az egész sagát tekintve. És sejtette, hogy ez lesz, készült rá. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Ezt a kategóriát nem is nagyon húzom tovább, hiszen egyértelmű a győztes: Kanan Jarrus A JEDI! Kanan a sorozat elején még egy jediséget tagadó "csempész", akit aztán a családja ráébreszt, hogy bizony vissza kell jönnie a ringbe. Ígyhát Kanan megannyi kaland után végül igazi jedivé válik, és önfeláldozása a családtagjaiért a sorozat egyik legnagyszerűbb jelenetévé vált, amely szívszorító, de ugyanakkor az egyik leghősiesebb halál az SW univerzumában. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Sok vita nem lehetett erről. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Ha tízszer nem néztem meg ezt a szép, de könnyfakasztó jelenetet, akkor egyszer sem. 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Főszereplők kipipálva, párbaj/kézitusa kipipálva, mi maradt még? Ja igen, a 3 nagyon fontos összetevő. Nade melyik legyen most az asztalon? Legyen akkor a legjobb angol hang – ha már korábban az egyéb szereplőket kisorsoltuk – amely roppant izgalmasnak ígérkezik, mert huhúúúú, ilyen felhozatalt ritkán lát az ember. Ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy itt ki is nyert – rajtam és Dzséjt kollégámon kívül természetesen, de hé, ez itt már csak így nem, nemigaz? – ígyhát nem is szaporítom tovább a szót, nézzük hát a jelölteket: Ian McDiarmid Lars Mikkelsen David Oyelowo Freddie Prinze Jr. Jim Cummings Warwick Davis Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Sok vita nem lehetett erről. Éppen most , Nute Gunray írta: Ha tízszer nem néztem meg ezt a szép, de könnyfakasztó jelenetet, akkor egyszer sem. +1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Ian McDiarmid. A visszatérése ennyi év után nekem fantasztikus meglepetés volt. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Éppen most , Nute Gunray írta: Ian McDiarmid. A visszatérése ennyi év után nekem fantasztikus meglepetés volt. Dettó. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. David Oyelowo/Kallus! 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Éppen most , Pildi írta: David Oyelowo/Kallus! Nálam is! Fantasztikus a csávó! És végre nyerne valamit a karakter...de sajnos nem ő húzza be. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 1 perccel korábban, Nute Gunray írta: Ian McDiarmid. A visszatérése ennyi év után nekem fantasztikus meglepetés volt. Ez így igaz. De csak pár perc volt. Oyelowo viszont végig csúcs volt, minden alkalommal beleborzongtam a hangjába. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. (szerkesztve) Nekem McDiarmid elég élettelen volt. Vagyis inkább fura. Főleg az utolsó részben. Szerkesztve: 2018. Október 20. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 2 perccel korábban, Pildi írta: Ez így igaz. De csak pár perc volt. Oyelowo viszont végig csúcs volt, minden alkalommal beleborzongtam a hangjába. Én nem különben. De McDiarmid nálam überelhetetlen. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. A legjobb angol szinkronhang győztese: Lars Mikkelsen (Thrawn főadmirális) Hiába volt itt Ian McDiarmid, mint Palpatine, hiába volt itt David Oyelowo, mint Kallus és hiába volt itt Freddie, Jim és Warwick, a kék admirális hangjától nem lehet elvenni egy újabb győzelmet. Elképesztő, hogy Thrawn mit művel ebben az évadban is. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hát akkor már sokkal inkább Oyelowo. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Thrawn, Thrawn, Thrawn és Thrawn mindenhol. Kezdek bundát gyanítani. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. (szerkesztve) Én itt Ian McDiarmid -ra mentem. Valami fergeteges volt újra hallani őt. Amúgy elképesztő, hogy Thrawn ennyi mindent bezsebel. Valakik nagyon tolják a kék idegent. Szerkesztve: 2018. Október 20. - Bence1997 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.