Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Nincs itt bunda, csak tanúi lehettünk egy nagyon népszerű karakter újjászületésének. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. (szerkesztve) Dzséjt észrevette volna ha gyanúsan sok és sűrű szavazatokat kap (remélem nézte). Szerkesztve: 2018. Október 20. - Ody Mandrell Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerintem biztos nézte. Viszont a chiss még mindig töretlen népszerűségnek örvend - ami teljesen megérdemelt. De azért örültem volna én is Oyelowo győzelmének. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Pildivel értek egyet. Nincs itt bunda, Thrawn hihetetlenül népszerű, és ennek az évadnak is az egyik kiemelkedő figurája volt. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Zene nélkül mit érek én… vagyis izé, igen-igen, a zene! Ugye a zene nélkül az SW nem lenne az, ami. Ígyhát egyrész direkt hagytam majdnem a legvégére – meg azért is, hogy ilyen is legyen – de lassan végzünk a díjak kiosztásával. Szóval akkor vizsgáljuk meg, hogy ki is nyerte meg a mai nap a legjobb zene díját! Nagyon jó felhozatal volt, amiből szerintem nehéz igazi győztest kiválasztani, de megtettétek – meg én is – ígyhát nincs más hátra, minthogy az alább látható és olvasható jelöltek közül megtudni, hogy ki is nyerte a dallamok és muzsikák trófeáját. Heroes of Mandalore The Occupation Jedi Night DUME World Between Worlds Family Reunion and Farewell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Na ez előrevetíti a legjobb epizód győztesét is. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. A győztes számot hallgatom jelenleg. Hamarosan kiderül, hogy melyiket. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Na ez előrevetíti a legjobb epizód győztesét is. Meglehet. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. A legjobb zene díját kapja: JEDI NIGHT (KANAN AND THE FIRE) Sejteni lehetett, hogy nyerni fog. Erős mezőnyből került ki győztesként és valljuk be: megérdemelten. Kanan hősi önfeláldozását nemcsak a jelenet, de az alá társuló zene teszi mégjobban feledhetetlenné. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Na ez előrevetíti a legjobb epizód győztesét is. Nálam is általában együtt jár a kettő. Ahogy most is. World Between Worlds. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Éppen most , Bence1997 írta: A legjobb zene díját kapja: JEDI NIGHT (KANAN AND THE FIRE) Sejteni lehetett, hogy nyerni fog. Erős mezőnyből került ki győztesként és valljuk be: megérdemelten. Kanan hősi önfeláldozását nemcsak a jelenet, de az alá társuló zene teszi mégjobban feledhetetlenné. Teljesen megérdemelt, bár én se erre szavaztam. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Éppen most , Bence1997 írta: A legjobb zene díját kapja: JEDI NIGHT (KANAN AND THE FIRE) Sejteni lehetett, hogy nyerni fog. Erős mezőnyből került ki győztesként és valljuk be: megérdemelten. Kanan hősi önfeláldozását nemcsak a jelenet, de az alá társuló zene teszi mégjobban feledhetetlenné. A második helyen áll nálam, és megérdemelten nyert. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. A győztes zenét alább tekinthetjük meg. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Vitathatatlan döntés. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hát elérkeztünk a végére. Itt állunk… vagyis ülünk az utolsó, mindent eldöntő díj kihirdetése előtt. Az utolsó győztes, ami megkapja a díját, a legjobb epizód kategóriából fog kikerülni. Erős a választék, nagyon erős, de csak egy maradhat talpon! Az utolsó kategória jelöltjei: In the Name of Rebellion Jedi Night DUME Wolves and the Door World between Worlds Family Reunion & a Farewell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Eddig mindig az évadzáró nyerte ezt a kategóriát. Most valamiért úgy érzem nem az fogja. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Ez most nagyon nehéz döntés volt, nem volt egyértelműen esélyes, kiemelkedő rész. Talán az elsőt és az utolsót leszámítva mind-mind mestermunkák voltak, amelyek egyenként besöpörhetnék a fődíjat. Végül a World between Worlds mellett tettem le a voksom. 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Én is így érzem. Jó volt az évadzáró, de voltak nála kiemelkedőbb epizódok. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Én az évadzáróra szavaztam, szépen lezárta a sorozatot, de nagyon közel volt a WbW és a Jedi Night is. Meglátjuk ki nyer. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hajrá WbW! Én is rád szavaztam. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Az utolsó, legjobb epizód díjának birtokosa nemmás, mint a lenyűgöző, káprázatos, észveszejtő... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Éppen most , Nute Gunray írta: Izgi Az. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. A győztes... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Na gyerünk most már. Ne várjuk meg a 11 órát. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. A legjobb epizód győztese: World between Worlds Maximálisan megérdemelte a győzelmet. Az egész világok közti világ maga volt a misztikum és a történet egyszerűen magával ragadó volt. Ahsoka visszatért, láthattuk a párbajának folytatását, láthattuk az ördögi Uralkodót terveit szövögetni és elbúcsúztunk egy karaktertől. A széria egyik, hanem a legfényesebb és legjobb alkotása. 2 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Huh. Végre, itt legalább nem lőttem mellé. Megérdemelt győztes. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Ez az!!!! Csak titkon reméltem, bár a jelek egyértelműek voltak. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.