Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a negyedik évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Donát írta:

Pedig az a kántálás és kinyúlás az zseniális volt az öregtől.

Az évadzárásban meg azért rendesen kavarta a szart a jóságos kancellár image-dzsel. Szerintem kitett magáért az öreg.

Nagyon jó volt Palpi ott, de összességében keveset szerepelt Thrawn-hoz képest, aki viszont szinte mindig remekelt.

3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Bszerintem a Sabine-Zeb-Rukh meccs volt a csúcs.

Szerintem is. :)

Hozzászólás ideje:

A legjobb párbaj/kézitusa megérdemelt nyertesei:

Kapcsolódó kép

Ahsoka Tano vs. Darth Vader (4×13: World between Worlds)

Hát igen, ahol feltűnik egy fénykard, az már rögtön indulhat is a győzelemért. :D Ahsoka és Vader párbajának a folytatására a 2. évad fináléja óta szinte mindenki várt, és lám, jött, látott és behúzta ezt a kategóriát. :)

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

szerintem a Sabine-Zeb-Rukh meccs volt a csúcs. 

Én is rájuk szavaztam. Nekem nagyon bejött az a harc. De azért az Ahsoka-Vader párharc is megérdemelte a díjat. :)

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Ody Mandrell írta:

Szerintem elég lenne a kisujját látni akkor is behúzná. :D 

Elég lenne egy lélegeztető hang a sötétben  ahhoz, hogy nyerjen. Pedig lehet, hogy csak egy áramkimaradással küzdő Polis Massa-i kórházlétesítmény lenne. 

Hozzászólás ideje:

Márcsak 4 kategóriánk van hátra, de abból az egyiket hamarosan kivesézzük. Tekintsük meg hát a legjobb főszereplő kategóriáját. (Igen, kicsit megint megkavarodott az egyensúly, de mint már korábban mondtam, sajnos nem egy jedivel/sith -tel/Mortisi istenséggel, de még nem is Benduval van dolgotok, hanem egy szerény fiúval Magyarország egyik kis falujában :P)

Na de vissza gyorsan a témához: ki lesz a befutó a főszereplők közül? Van egy sejtésem, de ezt csak később árulhatom el, addig is a jelöltek:

• Ezra Bridger
  • Kanan Jarrus
  • Hera Syndulla
  • Sabine Wren
  • Garazeb Orellios
  • C1-10P (Chopper)
Hozzászólás ideje:

Én eddig mindig Herára szavaztam, de most Kanan lett a választottam. Az ő önfeláldozása példaértékű.

Hozzászólás ideje:

Ezt a kategóriát nem is nagyon húzom tovább, hiszen egyértelmű a győztes:

Képtalálat a következőre: „rebels season 4 kanan's death”

Kanan Jarrus

A JEDI! Kanan a sorozat elején még egy jediséget tagadó "csempész", akit aztán a családja ráébreszt, hogy bizony vissza kell jönnie a ringbe. Ígyhát Kanan megannyi kaland után végül igazi jedivé válik, és önfeláldozása a családtagjaiért a sorozat egyik legnagyszerűbb jelenetévé vált, amely szívszorító, de ugyanakkor az egyik leghősiesebb halál az SW univerzumában. :(

Hozzászólás ideje:

Főszereplők kipipálva, párbaj/kézitusa kipipálva, mi maradt még? Ja igen, a 3 nagyon fontos összetevő. Nade melyik legyen most az asztalon?

Legyen akkor a legjobb angol hang – ha már korábban az egyéb szereplőket kisorsoltuk – amely roppant izgalmasnak ígérkezik, mert huhúúúú, ilyen felhozatalt ritkán lát az ember. Ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy itt ki is nyert – rajtam és Dzséjt kollégámon kívül természetesen, de hé, ez itt már csak így nem, nemigaz? – ígyhát nem is szaporítom tovább a szót, nézzük hát a jelölteket:

• Ian McDiarmid
  • Lars Mikkelsen
  • David Oyelowo 
  • Freddie Prinze Jr.
  • Jim Cummings 
  • Warwick Davis
Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Sok vita nem lehetett erről. 

Éppen most , Nute Gunray írta:

Ha tízszer nem néztem meg ezt a szép, de könnyfakasztó jelenetet, akkor egyszer sem.

+1

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Ian McDiarmid. A visszatérése ennyi év után nekem fantasztikus meglepetés volt.

Ez így igaz. De csak pár perc volt. Oyelowo viszont végig csúcs volt, minden alkalommal beleborzongtam a hangjába.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Pildi írta:

Ez így igaz. De csak pár perc volt. Oyelowo viszont végig csúcs volt, minden alkalommal beleborzongtam a hangjába.

Én nem különben. :) De McDiarmid nálam überelhetetlen.

Hozzászólás ideje:

A legjobb angol szinkronhang győztese:

Kapcsolódó kép

Lars Mikkelsen (Thrawn főadmirális)

Hiába volt itt Ian McDiarmid, mint Palpatine, hiába volt itt David Oyelowo, mint Kallus és hiába volt itt Freddie, Jim és Warwick, a kék admirális hangjától nem lehet elvenni egy újabb győzelmet. Elképesztő, hogy Thrawn mit művel ebben az évadban is. :D

Hozzászólás ideje:

Én itt Ian McDiarmid -ra mentem. Valami fergeteges volt újra hallani őt. :)

Amúgy elképesztő, hogy Thrawn ennyi mindent bezsebel. Valakik nagyon tolják a kék idegent. :hmm:

Szerkesztve: - Bence1997

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.