Ugrás a kommentre

Star Wars : Knights of the Old Republic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kedvenc Star Wars játékaim egyike és az egyetlen RPG, amit életembe végigjátszottam. Többszőr is. És bár az isten nem vett még rá arra, hogy a Sötét Oldali befejezést elérjem, az is biztos jó lehet :)

Szerintem nagyon jól hozza az SW retro érzést, míg újat is ad. Az új bolygók nagyon hangulatosak (Taris a kedvencem), míg a régiek felismerhetők, de lerí róluk, hogy baromira messze vannak a megismert formájuktól (mikor Tatooine-on még Tochie számított nagyvárosnak). Imádom, lehet, fel is dobom és nekiesek megint. Hátha most sikerül Sithé vállnom, bár nem hiszem.

Hozzászólás ideje:
Kedvenc Star Wars játékaim egyike és az egyetlen RPG, amit életembe végigjátszottam. Többszőr is. És bár az isten nem vett még rá arra, hogy a Sötét Oldali befejezést elérjem, az is biztos jó lehet :)

Szerintem nagyon jól hozza az SW retro érzést, míg újat is ad. Az új bolygók nagyon hangulatosak (Taris a kedvencem), míg a régiek felismerhetők, de lerí róluk, hogy baromira messze vannak a megismert formájuktól (mikor Tatooine-on még Tochie számított nagyvárosnak). Imádom, lehet, fel is dobom és nekiesek megint. Hátha most sikerül Sithé vállnom, bár nem hiszem.

Pedig a Sötét Oldalt sokkal könnyebb elérni, mint a Világost. :)

Viszont nekem Kashyyyk nem tetszett, lehetett volna érdekesebb is.

Hozzászólás ideje:
Pedig a Sötét Oldalt sokkal könnyebb elérni, mint a Világost. :)

Az biztos, éppen azért nem is érdekes. Pláne úgy, hogy a Sötét Oldal erejét a Világoson is vígan használhatom (így lesz belőlem vérbeli kalóz-Jedi :))

Hozzászólás ideje:
Az biztos, éppen azért nem is érdekes. Pláne úgy, hogy a Sötét Oldal erejét a Világoson is vígan használhatom (így lesz belőlem vérbeli kalóz-Jedi :))

Szerintem tök jó Gonosznak lenni...

Mikor a végén Malakkal harcoltam, vörös fénykarddal,a régi páncélruhámban :)

Hozzászólás ideje:
Mikor a végén Malakkal harcoltam, vörös fénykarddal,a régi páncélruhámban :)

Igen, azt az egyet bánom, hogy a Raven rucit nem lehet Jediként viselni. Bár ott is találtam magamnak megfelelő cuccot, de akkor is. Sith-ként viszont hülyén áll az ember kezében a zöld fénykard :)

Hozzászólás ideje:
Igen, azt az egyet bánom, hogy a Raven rucit nem lehet Jediként viselni. Bár ott is találtam magamnak megfelelő cuccot, de akkor is. Sith-ként viszont hülyén áll az ember kezében a zöld fénykard :)

Naga Sadow sírjában találhatunk egy Sith fénykardot, azt kell használni.

Hozzászólás ideje:

Engem meg sose visz rá a lélek, hogy ártsak ártatlanoknak...

A második részben emiatt alapos összetűzésbe keveredek mindig az öreg nővel, aki vezet engem (most nem ugrik be a neve).

Donát

Hozzászólás ideje:
Tudom, de nekem a zöld kard a kedvencem, és attól nem válok meg :)

Mikor Jedi voltam, nekem is zöld színű volt (Jedi Konzul)

Jolee Bindo zöld kardját pedig lecseréltem lilára, így olyan Mace Windus beütése lett :)

Hozzászólás ideje:
Engem meg sose visz rá a lélek, hogy ártsak ártatlanoknak...

Én is így vagyok vele, viszont a bűnösöket legtöbbszőr kardélre hányom.

Jolee Bindo zöld kardját pedig lecseréltem lilára, így olyan Mace Windus beütése lett icon1.gif

Hehe :)

Én nem szoktam a fénykardokat átverbuválni, mindenki megtartja a magáét, max kap mellé még egyett.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Azt a barlangot rendesen ki szoktam fosztani, csak mocskosul sok pók van benne. De bőven megéri.

Kártyázni szoktatok? Én akárhányszor leállok, mindig vagyonokat vesztek. Még a virtuális kártya sem megy :)

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:

ha tudsz blackjack-ezni akkor a Szabakkal sem lehet problémád a kotori verzióban :)

Blackjack - 21 pontig megy a játék

Szabakk - 22 pontig a játék

---------------------------------------------------------------------------------------

Én Bastilával meg a 2 pengéjű sárga karjával szoktam nyomulni :P

állítólag ha pasival vagy össze lehet jönni vele :)

Hozzászólás ideje:
ha tudsz blackjack-ezni akkor a Szabakkal sem lehet problémád a kotori verzióban :)

Blackjack - 21 pontig megy a játék

Szabakk - 22 pontig a játék

---------------------------------------------------------------------------------------

Én Bastilával meg a 2 pengéjű sárga karjával szoktam nyomulni :P

állítólag ha pasival vagy össze lehet jönni vele :P

De a paazak kártyajátékban nagyon sok lap van, ami növeli vagy csökkenti a pontokat...

pl. ha bevetsz egy -3-as értékű kártyalapot, szorult helyzetből kerülhetsz ki, hiszen így nagy esélye, hogy 20-ra vagy az alá megy az érték..így nagy valószínűség szerint nem veszíthetsz...

A pókok meg jó hogy ott vannak, hiszen XP-vel jár legyilkolásuk...

:)

Szerintem a legjobb bolygó a játékban a Manaan.

Hozzászólás ideje:
Én Bastilával meg a 2 pengéjű sárga karjával szoktam nyomulni :)

állítólag ha pasival vagy össze lehet jönni vele :)

Aha, ez így van, mondjuk egyetlen csók az egész, és azt se mutatják.

Viszont ha a karaktered csaj, Cath Onasival lehet összejönni.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ha jól emlékszem akkor a Korribanon, amikor egyedül kell bemenned egy barlangrendszer zugain keresztül valamilyen katakombákba. Mindenféle látomásod van az egyes termekben és az egyik az amikor Malak híveket gyűjtött a Jedi Tanítványok körében hogy tartsanak vele és Revannal. Az öt vagy hat ember közül mind mellé állt csak egy csaj nem, és itt jegyzi meg a főkari hogy ez biztos Bastila. Malak ezután téged is megkérdez, de ez már nem lényeg. Asszem máshol nincs utalás Bastilára, max a banya egyszer-kétszer megemlíti.

• 1 hónappal később...
  • 6 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ámbörök, help me! Van egy kis gondom a játékkal. Ott járok, hogy Mission svindlis bátyját kéne kimentenem a buceklakók karmai közül. Prímán dumcsizok Lena-val (spec most a Kashyyykon futottam belé), nosza, visszarepülök a Tatooine-ra. Dumálok a Czerkával, aki elújságolja, hogy buckalakó fogságba van Griff (madár). Ez be is kerül a naplóba. Elszaladok a táborba, beszélek a nagyfőnökkel, aki engedi, hogy elvigyem. Szóval, szabad a pája, oda megyek, ahol emlékeim szerint Griffnek kéne lennie, azonban Griff sehol. A főnökkel többett erről a témáról nem beszélhetek, Mission csak sír, hogy mentsük meg a bátyját, de a bratyónak híre-pora veszett. Tapasztalt már ilyet valaki? Megjegyzem, már jóval korábban kinyitottam a cella ajtaját, mikor Izis jawáit kerestem.

A másik. Kashyyykon alsó árnyföldén belefutottam abba a hogy is híják vukiba, akit mandalorok ostromoltak és aki megbízott a rosszarcúak felkutatására. Megtalálom a siklójukat, de az emlékeimmel ellentétben nem bukannak fel a mandalore-ok. Rosszúl emlékszem, és kell még valamit csinálni, vagy a Mandalore-ok is kámfort játszanak, mint Griff?

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Mandalore probléma: a csapatban mindenki tegye el a fegyvereket. Menj oda a Swoopokhoz, majd megjelennek!

Mission bátyja: Ez bug! Sztem erre sajna nincs megoldás. Viszont Misson bátyja feladat számomra nagyon idegesítő feladat, majd megtudod. Ja még egy kérdés? Misson bátyját kimentetted? Ha igen, akkor irány a Czerkások főhadiszállása.

Más: Valakinek sikerült megtalálni Carth fiát? Nekem soha se tárulkozik ki igazán Carth, így nem tudom megtalálni. Pedig sztem még ÉL!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.