Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. - Bucket (R1-J5) Egy megrongálódott, elszegényedett, elavult programozással rendelkező öreg droid, akit Bucket -nek hívnak. A droid már évek óta Yeager hűséges asztrodroidja. Bucket excentrikus viselkedése ellenére egy szerelésre alkalmas droid. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Fura droid, kicsit Chopper klónnak tűnik (maga a csapat is hajaz a Rebels-re). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Egyelőre ebben az új korszakban jószerivel minden új SW műben volt valami egészen új jellegű droid. Sequel trilógia - BB-8 Rogue One - K-2SO Rebels - Chopper Solo - L3-37 Resistance - Bucket Kicsit kezd sok lenni a jóból. Nem kell mindenhova egy emlékezetes droid. Ez egy olyan SW közhely amit lassan maguk mögött hagyhatnának. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Az eddigi droidok közül nekem egyedül L3 -vel volt problémám, a többi nekem tetszett. Meglátjuk, hogy Buckettel mi lesz majd a helyzet. Bejövős a kinézete, egy újabb egyedi droiddal lehetünk majd gazdagabbak. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. L3 nekem bejött, Bucket viszont kicsit erőltetettnek tűnik. Legalábbis akkor ha csatlakoznak az Ellenálláshoz és mégis ilyen szétesettnek marad meg és senki nem csinálja meg. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Szerintem azért néz ki így Bucket, mert (talán) Yeager -nek így hasznosabb a droid. De ha a jövőben csatlakozni fognak az Ellenálláshoz, akkor én eltudok képzelni Bucketnek egy felturbózást. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. 15 perccel korábban, Bomarr írta: Kicsit kezd sok lenni a jóból. Nem kell mindenhova egy emlékezetes droid. Ez egy olyan SW közhely amit lassan maguk mögött hagyhatnának. Szerintem ez pont nem közhely, hanem javulás. Az ep4-től a TCW-ig csak R2-D2 és C-3PO volt emlékezetes droid és fontos szereplő a droidok között. Az ep1-3 nem kapott új droidokat, inkább jött R2 és 3PO, utóbbi kicsit erőltetetten is annak tükrében, hogy pont Anakinnak kellett összeraknia a Tatooine-on, amivel szükségessé vált egy memóriatörlés, ami szerintem nem vált hasznára a karakternek. Úgyszólván az a C-3PO, akit az ep1-3-ban láttunk meghalt az ep3 végén, Bail "kivégeztette", utána egy másik C-3PO-t látunk. Most végre már nem csak ez a két droid kap szerepet, sőt éppen ellenkezőleg, végre volt valakinek mersze lecsökkenteni a szerepüket és még meg is változtatni azt. R2 alig szerepel, C sem zavar sok vizet (eddig sem, de most legalább nincs is sokat feleslegesen a képernyőn). Helyettük pedig új droidokat kapunk, akik más jellemmel bírnak, más szerepet, de fontos szerepet töltenek be. 2015 előtt volt 3PO és R2, most már van BB-8, K-2, L3, Chopper és talán ebbe a sorba felvehetjük Buckettet is majd. A lista még így is elég gyér. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Egyébként ez egy burkolat nélküli R2-es? A fejére az ellenállás pilóta sisakja talán nem kellene. A többit majd meglátjuk. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Egyébként ez egy burkolat nélküli R2-es? Éppen ellenkezőleg, ahogy a címben is benne van, ez egy R1 -es. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Érdekes hangja lesz a droidnak. "Merhp" Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Én eddig az összes új droidot szerettem, talán L3-at kivéve, de ő is rendben volt alapvetően. Bucket-nek is adni kell egy esélyt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.