Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 30. Hozzászólás ideje: 2019. Március 30. Mintha animációs dolgokat is gyakorolnának, amik egyre jobbak lesznek. Megnéznék így egy sorozatot. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Március 30. Hozzászólás ideje: 2019. Március 30. Szerintem ennek a résznek pont gyengébb lett az animációja, mint a többinek. A CGI-zett űrhajók nagyon kilógtak nekem a 2D-s környezetből Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 30. Hozzászólás ideje: 2019. Március 30. Nekem bejön, főleg a végén amikor Vader szemében tükröződnek a szétlőtt hajó roncsai. 1 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. (szerkesztve) Nem igazán követem ezeket a szösszenetek, de ebbe az újba véletlenül szaladtam most bele. Azt kell mondanom, hogy nagyon jól sikerült! A Lapti Nek meg különösen meglepett, nem sok változtatással van bajom, de ahogy telik az idő, a Jedi Rock-ot egyre kevésbé viselem el. Szerkesztve: 2019. Május 3. - Brodie 2 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Az első gondolatom az volt, hogy tessék erre a csapatra a Disney+-on rendes 20 perces sorozatot bízni. A második meg az, hogy lehet megnézem a többi részt is. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. 31 perccel korábban, Brodie írta: Az első gondolatom az volt, hogy tessék erre a csapatra a Disney+-on rendes 20 perces sorozatot bízni. A második meg az, hogy lehet megnézem a többi részt is. Nem csak te gondolod így. Minden részt nézz meg, de ha mégse, akkor a Dooku VS Yoda részt nagyon ajánlom. 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Május 4. Hozzászólás ideje: 2019. Május 4. 18 órával ezelőtt, Iqvi írta: Nem csak te gondolod így. Minden részt nézz meg, de ha mégse, akkor a Dooku VS Yoda részt nagyon ajánlom. Megnéztem, tényleg nagyon érdekesek az animációk. Kár, hogy nem egy (mini) történetet mesélnek el, inkább csak hangulatfestők. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Május 4. Hozzászólás ideje: 2019. Május 4. 14 perccel korábban, Brodie írta: Megnéztem, tényleg nagyon érdekesek az animációk. Kár, hogy nem egy (mini) történetet mesélnek el, inkább csak hangulatfestők. Egyetértek a mondandóddal. Viszont ha a Disney+ beváltja a hozzáfűzött reményeket akkor ott ezzel az animációval egy animációsfilmet el lehetne adni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Jabbát és a környezetét különösen jól elkapták. A rancor szenzációs lett. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.