Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. "Szép az öltönye. Philips divatház, Londonból! Nekem is van kettő tőlük. Azt pletykálják Arafat is ott vásárol." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. Die Hard Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. Azaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. "- Maga is bérgyilkos nem? - Nem, tudja a bérgyilkos elveszi az ember életét, én testőr vagyok. És a testőr megóvja. - Szóval maga vigyázott az apámra, akit kinyírtak. És most rám akar vigyázni. Hó, micsoda kilátások. - NB1-es migrénnek nézek elébe." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Help please. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. - Helló! - Megsérült. - Igen, így igaz. - Vérzik, elég élénken. - Lőtt sebnél előfordul. - Lőtt? - Úgy van. - Meglőtték? - Kétségtelen, de nem is olyan vészes, tényleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Tudom, hogy melyik film, de a címe nem ugrik be ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Nekem semmi se rémlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Tudom, hogy melyik film, de a címe nem ugrik be ) Írd körbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hmm... Mi ez? A Több, mint testőr? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. (szerkesztve) Most bukkantam rá, hátha valaki felismeri. A maga módján klasszikus. "Why do you eat clocks?" "Because I like them of course!" Szerkesztve: 2009. November 5. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Őszintén szólva nem tudom mennyire lesz jó a válaszom, de gyerekkorom angolóráiról csak egyetlen valakire emlékszem aki órákat evett: Muzzy...Big Muzzy. Bár nem hiszem h őrá gondoltál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Ki más lehetne? Muzzy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Ki más lehetne? Muzzy! Ma reggel csak emiatt a két mondat miatt végignéztem youtubeon az egészet. Szép emlékek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Nálam tegnap volt ugyanez. És végignéztem a Muzzy Comes Back -ot is.... ugyanaz a stílus, nagyjából ugyanazok a szereplők, Spoiler: Corvax megint kavarja az életet, a Norman (a nyelvtani narrátor, ugye) most barátnőstül szerencsétlenkedik, Bobnak és Sylviának pedig született egy tündéri kislánya. Továbbá, a királyi pár is többet szerepel, aminek nagyon örülök. Muzzy meg természetesen Muzzy. [/off] Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Ody kérésének megfelelően itt folytatom a Transformers kvízt. Ch17 Kit és mit őriznek a gátban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megatront és a Kockát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Gyors válasz Ch18 Kinek az ötlete volt, hogy Mission City-be vigyék a Kockát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. A civil gyűlölő Lennox századosnak. Gyorsabban már csak atombombával tudott volna nagyobb kárt okozni és több embert megölni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Ch19 Ki ölte meg Frenzyt és hogyan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Öngyilkosságba torkollott a CD-shurriken dobáló akciója. Fejbe találta önmagát, mint a törzsfőnök, aki meg akart szabadulni a régi bumerángjától és emiatt eldobta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Élvezed hogy épp csak te vagy online a válaszolók közt, és van időd beírni a hsz -t? (kicsit várok a köv kérdéssel, csak a fair play kedvéért) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Kicsit én meg lelépek, hogy mire visszajövök legyen valami konkurencia is. Ez eddig smafu ugyanis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Ó, hát te is itt? Asszem a következő filmekből már "meghirdetett" kvízt fogok csinálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Élvezed hogy épp csak te vagy online a válaszolók közt, és van időd beírni a hsz -t? Frászt, itt volt Oldie is. Meg aztán tehetek én róla, hogy olyankor teszed fel a kérdést, amikor csak én vagyok itt (már ha tettél már így fel kérdést, mert speciel most nem így történt)? Én meg bolond lennék nem válaszolni, ha tudok. Más sem várna az ellenfélre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Én meg cs*hetem, ha láttam, de már nem emlékszem ilyen jól a filmekre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Ch20 Mire mondja Lennox, hogy ?Oh we?re so dead?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Ch20Mire mondja Lennox, hogy ?Oh we?re so dead?? Mire a szövegkönyv eljutt arra a részhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Befut régi cimborája, Blackout Na, most hagytam, hogy Oldi előbb válaszoljon rosszul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.