Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Ki az a csaj? Baromi ismerős, de nem ebből a filmből Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Ki az a csaj? Baromi ismerős, de nem ebből a filmből Jennifer Lopez. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Jennifer Lopez. Tényleg? Baker, fel nem ismertem... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Angyali szemek Azaz. Nagyon bírom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Húgom csípi ezt a filmet Egyszer talán én is megnézem Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. (szerkesztve) most jöhetek én? Segítség ként anyit a filmről hogy egy idős velem vagy is 87-es. Szerkesztve: 2008. Április 24. - Derb Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. The Lost Boys Jack Bauer miatt egyértelmű Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. The Lost Boys Jack Bauer miatt egyértelmű francba azthidtem Suderland miatt lesz egyszerű. Amúgy az a pasi mitől híres? Mármint Bauer. mert nem sok filmben ládtam még is ismered.:-) Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. oké. akkro nehezebbet. meik filmben mondták. -Gambéj..... ( jelentése=igyunk ,japán) anyit még segítek hogy egy híres regény filmfeldolgozása amiben egy bizonyos "Fülbemász" nevü karakter is van Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. -Gambéj..... (Nem akarok kötözködni, de az "kanpai"... Csak azért merek beleszólni, m tanulok japánul... ) Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. francba azthidtem Suderland miatt lesz egyszerű. Amúgy az a pasi mitől híres? Mármint Bauer. mert nem sok filmben ládtam még is ismered.:-) Nem hallottál még Jack Bauerről?Örök hiba. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hát az a kanapés tényleg kemény dió. A "Banzáj!" sokkal könnyebb lett volna. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Nem játszunk Pillangó kisasszonyt, Kámaszuka Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. (szerkesztve) Nem hallottál még Jack Bauerről?Örök hiba. nem róla nem . De ez akkro si Saderland nem? Szerkesztve: 2008. Április 25. - Ody Mandrell Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. (Nem akarok kötözködni, de az "kanpai"... Csak azért merek beleszólni, m tanulok japánul... ) bizutos ha te mondod a filmben így ejtedték. De lehet hogy csak magyar szinkronhiba. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. nem róla nem . De ez akkro si Saderland nem? Jaja, ő az. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hát az a kanapés tényleg kemény dió. A "Banzáj!" sokkal könnyebb lett volna. jó akkor segítek még egy kicsit. nem régi film de van régebbi feldolgozás is illetve rajzfilm sorozat is készült róla a régi szép időkben állat szereplőkkel.akik perzs ebeszéltek. A fő karakter ez a "Fülbemász" egy oroszlán volt. És volt még macska és pocok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hmm... ez egy 80 nap alattos sztori lesz, valamelyik a sok közül. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hmm... ez egy 80 nap alattos sztori lesz, valamelyik a sok közül. igen a kedvenc Verne regényem. 80 nap alatt a földkörül. Jacki Chan-el a szerepben ő volt Passportwo. A film amerikában elég gyengusnak sikeredett nem szerették a haziak. De ithon sem volt fényes fogadtatás leszavaszták. Pedig szerintem nagyon jó feldolgozás lett. Még Arnold Swarcenmirci is benne van. Imádom ezt a filmet. E film miadt keztem el olvasni a könyvet. persze lese tedtem azóta. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Szerintem nézd meg a három részes tévésorozatát (ami látatlanban is sokkal jobb, mint a Chanes verzió ), amiben Pierce Brosnan a főszereplő, az inas Eric Idle, a nyomozó meg Peter Ustinov, a hölgy neve nem jut eszembe, arra viszont emlékszem, hogy játszott a Rambo2-ben is Szép stáblista, és a sorozat nagyon jó volt, nekem eddig ebből a sztoriból ez a feldolgozás tetszett a legjobban, bár gyerekkoromban az állatos mese volt a kedvencem Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Szerintem nézd meg a három részes tévésorozatát (ami látatlanban is sokkal jobb, mint a Chanes verzió ), amiben Pierce Brosnan a főszereplő, az inas Eric Idle, a nyomozó meg Peter Ustinov, a hölgy neve nem jut eszembe, arra viszont emlékszem, hogy játszott a Rambo2-ben is Szép stáblista, és a sorozat nagyon jó volt, nekem eddig ebből a sztoriból ez a feldolgozás tetszett a legjobban, bár gyerekkoromban az állatos mese volt a kedvencem bocs ládtad te egyátalán ezt a verziót? én azt már ládtam és nem tedszett egyedül Idle jó benne. bár ő minden ben az. prosnan maradjon a Bond szerepeknél. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Nem láttam, mert a reklámozása elég volt ahhoz, hogy ne akarjam megnézni Ezt nem bántásból írom, de tényleg nem érdekel ez a változat Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. a hölgy neve nem jut eszembe, arra viszont emlékszem, hogy játszott a Rambo2-ben is Julia Nickson-Soul Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Ő az, köszi Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Szívem, eddig azt hangoztattad, hogy nem láttad még a Rambo 2-öt. Erre föl meg.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Inkább csak azt, hogy nem láttam mindet Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. - Hogy nézek ki? - Sz*rul... de büszkén. - Anyáddal. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. "Hogy én ezt mennyire utálom." Ezen mindig röhögök. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.