Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

most jöhetek én?

Segítség ként anyit a filmről hogy egy idős velem vagy is 87-es.

lost17.jpg

Szerkesztve: - Derb

Hozzászólás ideje:
The Lost Boys

Jack Bauer miatt egyértelmű :(

francba azthidtem Suderland miatt lesz egyszerű. :hmm:

Amúgy az a pasi mitől híres? Mármint Bauer. mert nem sok filmben ládtam még is ismered.:-)

Hozzászólás ideje:

oké. akkro nehezebbet.

meik filmben mondták.

-Gambéj.....

( jelentése=igyunk ,japán)

anyit még segítek hogy egy híres regény filmfeldolgozása amiben egy bizonyos "Fülbemász" nevü karakter is van

Hozzászólás ideje:
-Gambéj.....

(Nem akarok kötözködni, de az "kanpai"... Csak azért merek beleszólni, m tanulok japánul... :hmm: )

Hozzászólás ideje:
francba azthidtem Suderland miatt lesz egyszerű.  :hmm:

Amúgy az a pasi mitől híres? Mármint Bauer. mert nem sok filmben ládtam még is ismered.:-)

Nem hallottál még Jack Bauerről?Örök hiba.

jackbauer_narrowweb__300x373,0.jpg

Hozzászólás ideje:

Hát az a kanapés tényleg kemény dió. A "Banzáj!" sokkal könnyebb lett volna. :hmm:

Hozzászólás ideje:
Nem hallottál még Jack Bauerről?Örök hiba.

nem róla nem . De ez akkro si Saderland nem? :hmm:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
(Nem akarok kötözködni, de az "kanpai"... Csak azért merek beleszólni, m tanulok japánul... :( )

bizutos ha te mondod a filmben így ejtedték. :P De lehet hogy csak magyar szinkronhiba. :hmm:

Hozzászólás ideje:
Hát az a kanapés tényleg kemény dió. A "Banzáj!" sokkal könnyebb lett volna. :hmm:

jó akkor segítek még egy kicsit. nem régi film de van régebbi feldolgozás is illetve rajzfilm sorozat is készült róla a régi szép időkben állat szereplőkkel.akik perzs ebeszéltek. A fő karakter ez a "Fülbemász" egy oroszlán volt. És volt még macska és pocok.

Hozzászólás ideje:
Hmm... ez egy 80 nap alattos sztori lesz, valamelyik a sok közül.

igen a kedvenc Verne regényem. :hmm: 80 nap alatt a földkörül.

Jacki Chan-el a szerepben ő volt Passportwo. :(

A film amerikában elég gyengusnak sikeredett nem szerették a haziak. De ithon sem volt fényes fogadtatás leszavaszták. Pedig szerintem nagyon jó feldolgozás lett. Még Arnold Swarcenmirci is benne van. :P Imádom ezt a filmet. E film miadt keztem el olvasni a könyvet. :P persze lese tedtem azóta. :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem nézd meg a három részes tévésorozatát (ami látatlanban is sokkal jobb, mint a Chanes verzió :(), amiben Pierce Brosnan a főszereplő, az inas Eric Idle, a nyomozó meg Peter Ustinov, a hölgy neve nem jut eszembe, arra viszont emlékszem, hogy játszott a Rambo2-ben is :hmm: Szép stáblista, és a sorozat nagyon jó volt, nekem eddig ebből a sztoriból ez a feldolgozás tetszett a legjobban, bár gyerekkoromban az állatos mese volt a kedvencem :P

Hozzászólás ideje:
Szerintem nézd meg a három részes tévésorozatát (ami látatlanban is sokkal jobb, mint a Chanes verzió :(), amiben Pierce Brosnan a főszereplő, az inas Eric Idle, a nyomozó meg Peter Ustinov, a hölgy neve nem jut eszembe, arra viszont emlékszem, hogy játszott a Rambo2-ben is :P Szép stáblista, és a sorozat nagyon jó volt, nekem eddig ebből a sztoriból ez a feldolgozás tetszett a legjobban, bár gyerekkoromban az állatos mese volt a kedvencem :P

bocs ládtad te egyátalán ezt a verziót? én azt már ládtam és nem tedszett egyedül Idle jó benne. bár ő minden ben az. prosnan maradjon a Bond szerepeknél. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Nem láttam, mert a reklámozása elég volt ahhoz, hogy ne akarjam megnézni :hmm: Ezt nem bántásból írom, de tényleg nem érdekel ez a változat :(

Hozzászólás ideje:
a hölgy neve nem jut eszembe, arra viszont emlékszem, hogy játszott a Rambo2-ben is :hmm:

Julia Nickson-Soul

• 4 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.