Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Solaris. Gratuálok, azaz. Legközelebb már Clooney mester jött volna.
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Köszi Előbb is leeshetett volna, mert idén láttam, és még beszéltünk is róla akkortájt Keresek valami ídézetet. Remélem, nem baj, ha csak holnap jön össze. Valami könnyű lesz, mint a múltkor
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Ody, akkor legalább már az eredeti Solarisból tehettél volna be képet, nem a félresikerült remakeből
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Ody, akkor legalább már az eredeti Solarisból tehettél volna be képet, nem a félresikerült remakeből Nekem tetszett ez a verzió. Szerintem nagyon jó hangulata van. Az eredetit nem láttam, de nem is érdekel.
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Melyik filmben van az alábbi ídézet: "The world is shrinking, the blank edges of the map filled in." "A világ zsugorodik, a fehét foltok eltűnnek a térképről."
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Off, de az eredeti Solaris nagyon nagyon jó.... szerintem.
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Off, de az eredeti Solaris nagyon nagyon jó.... szerintem. OFF Biztosan, de nekem akkor is elég a 2002-es. ON
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Elég nagy meglepetés lenne, ha az Alien 1-ből lenne... ez inkább egy repülőgép utasterének tünik, nem? Én igy hirtelen a Snakes on the Plane-re tippelek, de ez tényleg csak tipp.
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Elég nagy meglepetés lenne, ha az Alien 1-ből lenne... ez inkább egy repülőgép utasterének tünik, nem? Én igy hirtelen a Snakes on the Plane-re tippelek, de ez tényleg csak tipp. Nem az a film,de tényleg egy repülőgép utasteréről van szó...
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Szerző Elég nagy meglepetés lenne, ha az Alien 1-ből lenne...
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Egyik sem, de nem kell szorosan a filmnek kapcsolódnia a repterekhez, vagy a repülőgépekhez.
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Menekülés New Yorkból? Nem, de ha kell teszek még fel képet.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.