Hozzászólás ideje: 2008. Január 2.17 éve A légy. Az se jó de nem hiszem hogy a viccelődéssel előrébb jutunk de ezt lentebb már írtam.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 16.17 éve - Kár a gőzért, be vagyunk zárva. Nincs kiút. - Hat héttel korábban születtem mint várták. Anyám se tudott bent tartani.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 20.17 éve Szerző Talált Nagyon jó film. Nagyon sokak szerint a legjobb!
Hozzászólás ideje: 2008. Január 20.17 éve Nagyon sokak szerint a legjobb! Kicsit túlbecsült az a film. Jó az tény, de azért hogy a legjobb lenne...ez ízlés dolga.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 20.17 éve Szerző Kicsit túlbecsült az a film. Jó az tény, de azért hogy a legjobb lenne...ez ízlés dolga. Én is most csak Imdb szerint mondtam.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 20.17 éve A legjobb a Star Wars. Hát erre nem tudok mit mondani, ez egyszerűen igaz. Szerintem is túlbecsült film a Remény Rabjai, de én szeretem.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 20.17 éve Szerző A legjobb a Star Wars. Ámen! Most arról, hogy meik SW a legjobb.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 20.17 éve Talált Nagyon jó film. Remek film, és mivel pár hete (is) láttam, így nem volt nehéz dolgom Nézek feladványt, de lehet, hogy már csak holnap rakok
Hozzászólás ideje: 2008. Február 21.17 éve "Két egyazon anyag nam töltheti ki ugyanakkor ugyanazt a teret."
Hozzászólás ideje: 2008. Február 21.17 éve "Két egyazon anyag nam töltheti ki ugyanakkor ugyanazt a teret." Ez valami Időzsaruban vagy miben volt, nem?
Hozzászólás ideje: 2008. Február 23.17 éve "Megkapjátok a felejtés ajándékát!" (Ez nem film, hanem egy minisorozat.)
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.