Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Sajnos nem ismerős. Csak tippelni tudok: Országutón? Nem. Segítség: magyar filmről van szó.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Nem. Segítség: magyar filmről van szó. Akkor jól láttam, hogy ez a pasi ismerős valahonnan Mondjuk igy se tudom
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Rájöttem hogy ki az öreg pali a képen, méghozzá magyar film.Csak elég öreg a képen, és fekete-fehér a film..
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Egyik sem. Segítség: a képen látható úriember Kállai Ferenc...
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Egyik sem. Segítség: a képen látható úriember Kállai Ferenc... Azt észrevettem, az alapján kerestem.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Egyik sem. Segítség: a képen látható úriember Kállai Ferenc... Ezekben mind játszott.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Mivel nem könnyü ezért már most adok egy kis segitséget: az alábbi képen két felnőtt ember látható. Jegyesek. Egy nagyon régi filmről van szó.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Pedig egy kifejezetten jó film. Nem sokkal a hangosfilm feltalálása után készült.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Mivel nem könnyü ezért már most adok egy kis segitséget: az alábbi képen két felnőtt ember látható. Jegyesek. Egy nagyon régi filmről van szó. Nem láttam, csak tippem van. Freaks?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.