Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Pedig egy kifejezetten jó film. Nem sokkal a hangosfilm feltalálása után készült. Sajnos nem az én világom.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Segítség: a történet egy levágott fej körül forog... Á, akkor már tudom melyik...Csak a címe nem ugrik be....
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Segítség: a történet egy levágott fej körül forog... Kobak-keringő
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Segítség: egy híres kamionos film főszereplője itt egy mellékszerepben tűnik fel.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve yodamester Te most biztos olyan képet vágsz mint Nicholson az avatarodon.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve yodamester Te most biztos olyan képet vágsz mint Nicholson az avatarodon. Pont olyat
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Ez az első eset, hogy nem én találom ki a feladványt.... Legalábbis ma.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Ez az első eset, hogy nem én találom ki a feladványt.... És minden bizonnyal nem az utolsó
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.