Hozzászólás ideje: 2007. Május 26.18 éve Szerző és akkor legyen... Lucas egy forgatáson. A Classic valamelyik filmjének a forgatásán.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 30.18 éve Yoda takarója a Return of the Jedi-ból Szerkesztve: 2007. Május 30.18 éve - Füge
Hozzászólás ideje: 2007. Június 1.18 éve Wedge X-szárnyúja az ep4-ből. Szerkesztve: 2007. Június 1.18 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2007. Június 25.18 éve Nem képkeresés, szóval kicsit OFF, de jobb hely úgy sincs rá. Találós kérdés. Mi a neve ennek az embernek az SW világában és a valóságban?
Hozzászólás ideje: 2007. Június 28.18 éve Jess Allashane az SW-ben és Treat Williams a valóságban Öné a piros pont .
Hozzászólás ideje: 2007. Június 28.18 éve Öné a piros pont . Ő nem is a Treat Williams. Nem olyan a feje.és arca. Nem hasonlítrá. Nézzétek meg a HAiRT-t abban van. Ez szerintem nem ő.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 28.18 éve Te meg írdd be a gugliba mindkét nevet és keress rá vagy nézdd meg az IMDB-n az EP5 szereplőgárdáját. Ja, és másban is benne van nemcsak a Hairben. Tudjuk mi jól ki ez a hapi. Szerkesztve: 2015. Szeptember 21.9 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Június 28.18 éve Én se ismerek rá de ha az IMDB-n meg egy csomó más helyen is azt írják hogy ő játszotta ezt a palit akkor mégiscsak Treat Williamsnek kell lennie. Szerkesztve: 2015. Szeptember 21.9 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Június 28.18 éve Na nee.Ez DiCaprio.Nem érdekel mit írnak.Williamsnek sokkal szélesebb arccsontja van.És az Ep5-ben sem játszott.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 28.18 éve Ja, tuti Caprio, bár szerintem kicsit túl magas egy 6 éveshez képest
Hozzászólás ideje: 2007. Június 28.18 éve Azon a képen valóban kevésbé hasonlít önmagára. Sőt, én a képről fel sem ismerném, de vágtam, hogy csak őt kérdezheted, hisz a többi lázadószínész ismeretlen hozzá képest. Ezen a képen sokkal jobban látszik.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.