Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Nem nagyobb felbontás, csak Photoshoppal kinagyítottam. Nekem nagyobb a kép, ez a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. A mustafari párbaj zöldhátteres forgatásáról nem jelent meg egy EXTRA DVD-snél hosszabb vagy teljes verzió? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. A mustafari párbaj zöldhátteres forgatásáról nem jelent meg egy EXTRA DVD-snél hosszabb vagy teljes verzió? Hát nem igazán.Maximum az EpIII footage volt amiben voltak plusz green/blue box jelenetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Hát nem igazán.Maximum az EpIII footage volt amiben voltak plusz green/blue box jelenetek. Kár. Nagyon jó lenne megnézni. Azért köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hyperspace tagok! Mi ez a Amazing Life trailer az sw.com-on? Látta már valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 20. "THX is kicking off the holiday shopping and movie-going season with the release of its newest trailer for THX Certified Cinemas. Amazing Life is the latest in a series of cinematic trailers to feature the THX Deep Note audio mark and state-of-the-art visual effects and animation. THX will debut its Amazing Life trailer this holiday season." A trailerben meg egy csomó virág, gomba meg más zöldség zenélget egy THX-lógón ami a végén előtűnik és zöldből szürkére vált. Ha érdekel akkor feltölthetem rapidre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Mondta Bomarr, hogy egy új THX logó. Köszi Rog, de egyenlőre kihagyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Hát az OK hogy az exkluzív reklámanyagért fizetni kell, de hogy már ilyen pofátlanul megkérjék az árát a reklámjuknak? Jó, persze, értem, valamit kell adni a HS-ellőfizetőknek a kék belépőtartón kívül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hááát... Én egyetlen dologért akartam felmenni a HyperSpacere, és az a webképregény. Van belőle több sorozat is, ami ilyen egysoros, és meg kell hogy mondjam nagyon jók. Körülbelül öt-hatot sikerült torrentről letöltenem, de több nincs fenn... És most, hogy indul a The Force Unleashed webképregény is... Aztán megpróbáltam regisztrálni, aztán mikor kiderült, hogy fizetős, hagytam az egészet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Pedig nem is drága, kb 3000 Ft-ból megvan egy évre, ha jól emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.