lokatelli Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ebben a topikban hyperspace, vagy egyéb SW anyagok adása-vétele folyna. Kinek mi kell, akár nem HS-es, csak simán olyan amit régen keres, itt lehet csereberélni. De közvetlen linket csak privát üzenetként küldjünk egymásnak!! :!: Így senki nem kerülhet bajba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ha valaki tud privátba linket küldeni az új making of-hoz (azt amelyik Sidioussal foglalkozik) azt nagyon megköszönném! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Nekem a 18-as Making of kellene. A Palpatine-os. Knollvisionokból 43 utániakat. A 43-as az utolsó ami megvan. Tud valaki segíteni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 utálom a HSt és egyben imádom. Mi a francért nem tudnak úgy infót kiadni hogy ne kelljen pénzt fizetni érte. Nem kapnak elég pénzt anélkül is? Bazze, mind1. Ha már lehet kérni, vagyis reménykedni akkor én is a 18as Making kéne és az a Shaak Ti-s nemtudommi, amiből kiderül hogy hogy hal meg(azt hiszem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Én sem szeretem a HS-t azért mert fizetős. Én úgy gondolom, hogy eleget tejelek a SW-ért, mozi, figura, miden vele kapcsolatban megjelenő újság, DVD. Mindenem eredet. Belefér, hogy valami illegális is legyen köztük. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Az esetleges Making of 18 engem is érdekelne. A HS-ről meg az a véleményem, hogy csúnya megfejése a rajongóknak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Ki fog itt HS anyagot szerezni, ha senki nincs előfizetve Más érdekes videója nincs valakinek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ki fog itt HS anyagot szerezni, ha senki nincs előfizetve Más érdekes videója nincs valakinek? Nekem volna, csak a 3k-s netemmel halott dolog bármit is feltölteni Amúgy nem nagy ujdonságok, lehet megvannak másnak is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maatkara Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Hi all! Először is azanyja Simon Z.! Azt csiripelték a maradarak, hogy te fogod elkövetni a bannert, amennyiben ez az, hát le a kalappal. Szuper lett! Gratula! Ez nem hyperspace-es dolog, hanem a screenthemes hátterek, a moderátorok remélem nem lesznek rám mérgesek, hogy beszúrom ide: http://www.megaupload.com/?d=19TQBL6P Különösen ajánlom Kudar figyelmébe. 8) Nekem nagyon lassan jön le. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Különösen ajánlom Kudar figyelmébe.Nekem nagyon lassan jön le. 8) Igen én is megtaláltam már reggel a MFon, és én is csak azért nem linkeltem be, mert rohadt lassan jött, ki is léptem, de ha lesz időm, letöltöm. Gondolom azért 64Mb, mert az összes rész képeit tartalmazza. Viszont feljebb volt egy link az AOTCos képekhez, az viszont gyorsan jön. Ja, és dehogy baj h belinkelted. :!: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maatkara Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Sziasztok! Amit korábban belinkeltem az sajnos csak az eddig már publikussá vált screenthemes háttereket tartalmazza egyetlen zip fájlban. Úgyhogy aki azokat már korábban leszedte, azt már ne fáradjon vele. Pedig abban reménykedtem, hogy esetleg a többi képet tették fel, a Klónokból meg a Klasszikusokból. 8) Azért bízom benne, hogy kijönnek még azok is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Viszont azt hiszem hogy péntekenként jön új háttérképcsomag a SW.com-ra és múlt héten már csütörtök este feltették, szóval lehet rá számítani. 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maatkara Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Sziasztok! Bfett feltette egy torrentre az összes screenthemes kollekciót, nem linkelem be, nézzétek meg az mf-et, Jamesjin topicja. Remélem sokan leszeditek, mert én sajnos torrentet nem használhatok. :x Aztán aki meg tudja osztani velem valahogy, az legyenszives küldjön mailt ide: maatkara@citromail.hu Köcy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maatkara Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Mázlimra most már van yousendites link is, és ráadásul én is netközelben vagyok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Az alábbi oldalon rengeteg wallpapert találhattok belinkelve. http://boards.theforce.net/Revenge_of_the_...8095/p121/?3005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Szükségem lenne a Clone Wars epizódjaira a 21. résztől kezdve. Valaki tudna segíteni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Szükségem lenne a Clone Wars epizódjaira a 21. résztől kezdve. Valaki tudna segíteni? Nekem megvan feliratosan. El tudom küldeni Cd-n, ha gondolod. Remélem nem tűnik el a posta útvesztőiben Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Köszi, nagyon örülnék neki! Küldök mailt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modi Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ha valakinek van Hyperspace előfizetése és hajlandó segíteni, akkor én a “Droids and the Force” című a 81-es Insiderben és HyperSpace insider online supplement részlegében elérhető cikket keresem. Abel G. Pena írta, és már régóta szeretném elolvasni. ( Eredetileg a Whillek Krónikája részeként jelent volna meg, de aztán az LFL meggondolta magát .) Ha valaki elküldené nagyon megköszönném. :63: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Nekem legjobban az új making of kellene.A Palpis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Az nekem is kellene. Hátha, ha Tiburt szugeráljuk, akkor felrakja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Nekem legjobban az új making of kellene.A Palpis. Csatlakozom. Az nekem is kellene... Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schmutte Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Az nekem is kéne. plííííz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Király...Most hogy van az sw.com-ona free trial, mindenki tud HSezni. Meddig tart ez az akció?Mert ha örökké, akkor talán IP cím változtatással lehet mindig regisztrálni hetente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Van most valami érdekes? Mintha azt a jelenetet láttam volna a HS reklámban, amikor Obi az üzemanyagban úszik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Meddig tart ez az akció? Hét napig tart. Mint minden csoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Megjelenik Cine Manga kiadásban az első három rész. http://starwars.com/episode-iii/release/pu...ws20050825.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Meddig tart ez az akció? Hét napig tart. Mint minden csoda. Úgyértem hogy meddig lehet regisztrálni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Úgyértem hogy meddig lehet regisztrálni. Minél előbb, annál jobb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 No belenéztem a Hyperspace-be... óriási! Tele van érdekesebbnél érdekesebb infókkal, kulisszatitkokkal, fotókkal, miegyébbel. Fantasztikus! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts