Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Szerintem ezen az eseményen kiderül majd, hogy mely anime stúdiók dolgoznak a sorozaton - a fentebb megnevezett Qubic Pictures az egyik - és eltudok képzelni egy rövidke előzetest. Korábban pletykálták a szeptemberi kezdést, szerintem nem ördögtől való gondolat. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Július 1. Hozzászólás ideje: 2021. Július 1. Ahogy nézem, az Anime Expo Lite-ot (így a Visions-ös eseményt is) egy 5 dolláros jegy vásárlásával lehet majd online nézni. A honlapon azt írják, hogy bárhonnan lehet a világból regisztrálni és nézni az Expo-t, de egyes tartalmakon lehetnek régiós korlátozások. Hát remélem a Visions előadáson nem lesz, mert én a mai nap folyamán befizetek majd valamikor 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Kíváncsian várom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. (szerkesztve) Hopp, ennek meg ma lesz a sneak preview-ja! Esetleg ha jönne előzetes, kreáljatok neki topikot. Szerkesztve: 2021. Július 3. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. (szerkesztve) Én fogom nézni élőben a panelt, lehet tartok majd valamilyen élő közvetítést, ha tudok egyszerre írni, meg figyelni is arra, hogy mit mondanak Ha lesz előzetes, akkor gondolom csak felteszik youtube-ra (ha hivatalosan nem is, mivel netes rendezvény, óhatatlanul fel fog valahova kerülni) Másvalaki innen fogja még nézni? Szerkesztve: 2021. Július 3. - Yoda József 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Én megpróbálom követni az eseményt, bár remélem valahol ingyen streamelik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Király vagy @Yoda József! Mikor lesz? Éjszaka? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Szerintetek mekkora esély rá, hogy ebben az antológia-sorozatban lesz olyan rész amely a High Republic érában fog játszódni? Ha jól megcsinálnák az jó reklám lenne a HR érának. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Én látok rá esélyt. Pláne a sorozat címe nekem azt sugallja, hogy itt inkább az erőhasználók köré fognak épülni az egyes epizódok. Legalábbis remélem, hogy ez lesz, mert akkor biztosra számítok HR tartalomra. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. 1 órával korábban, Bomarr írta: Szerintetek mekkora esély rá, hogy ebben az antológia-sorozatban lesz olyan rész amely a High Republic érában fog játszódni? Ha jól megcsinálnák az jó reklám lenne a HR érának. Eszembe se jutott ez az opció. Egyelőre nehéz elképzelni miről is fog ez az egész szólni, egyáltalán milyen struktúrát fog követni. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hát nagyon remélem, hogy eredeti történeteket kapunk, és nemcsak anime formába akarnak önteni egy-két jól ismert eseményt a filmekből (a Forces of Destiny-nél kicsit komolyabb kivitelre gondolok most) 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Én is erre számítanék. Elég volt a feldolgozásokból. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Eddig se csináltak feldolgozásokat. Miért ez lenne az? Bennem ez fel se merült. Talán a feldolgozáshoz a Galaxy of Adventure volt a legközelebb de az csak egy ingyenesen elérhető szkeccs-sorozat volt a Youtube-ra. Gyakorlatilag a Saga reklámja volt gyerekeknek. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Van egy kis csúszás, de mindjárt kezdenek 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Kezdődik a panel 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Az egész sorozat két rajongói kedvenc köré lesz felépitve: Jar Jar és Rose Tico több részben is feltűnik. Najó nem. Én sajnos nem nézem de kiváncsian várom a fejleményeket. 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Láttam a twitteren képeket. Egy Boba Fettes, lesz egy jedi vs. sith harc is, ahogy láttam. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: Láttam a twitteren képeket. Egy Boba Fettes, lesz egy jedi vs. sith harc is, ahogy láttam. Nem tudod beszúrni? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Az elején felvillantottak rengeteg képet ilyen slideshowként, hát volt ott sok minden stúdiónevek is voltak, de azok is csak egy pillanatra. Azóta nem sok konkrétumot mondtak, inkább csak örülnek, hogy végre a Star Warst és az animék világát sikerült összehozni, mert már nagyon rég vágytak erre a készítők 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Itt vannak a képek: 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Az első stúdió: Kamikaze Douga, a "The Duel" című epizódot készítik A stúdió a JoJo animékhez készített korábban openingeket 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Remélem kiderül hogy egy rész milyen hosszú lesz átlagosan. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. (szerkesztve) Még több kép: Szerkesztve: 2021. Július 3. - Bence1997 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Studio Colorido: Tatooine Rhapsody 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. A nyúllány elég gáz, a többi között viszont vannak jók. Egyébként azt mondják hogy azért is lesz "Vision" a cime mert minden rész az adott stúdió vizióját fogja tükrözni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. 3 perccel korábban, Bomarr írta: Remélem kiderül hogy egy rész milyen hosszú lesz átlagosan. A twitteren shortként hivatkoznak rá. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Trigger: The Twins, illetve The Elder Jedi-Sith fénykardpárbajok voltak az előzetesben főleg 1 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Éppen most , Bence1997 írta: A twitteren shortként hivatkoznak rá. Minden önmagában álló szkeccs ami rövidebb 50 percnél az "short". Így ez még sajnos elég tág fogalom. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.