Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem ezen az eseményen kiderül majd, hogy mely anime stúdiók dolgoznak a sorozaton - a fentebb megnevezett Qubic Pictures az egyik - és eltudok képzelni egy rövidke előzetest. Korábban pletykálták a szeptemberi kezdést, szerintem nem ördögtől való gondolat. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ahogy nézem, az Anime Expo Lite-ot (így a Visions-ös eseményt is) egy 5 dolláros jegy vásárlásával lehet majd online nézni. A honlapon azt írják, hogy bárhonnan lehet a világból regisztrálni és nézni az Expo-t, de egyes tartalmakon lehetnek régiós korlátozások. Hát remélem a Visions előadáson nem lesz, mert én a mai nap folyamán befizetek majd valamikor :D

Hozzászólás ideje:

Én fogom nézni élőben a panelt, lehet tartok majd valamilyen élő közvetítést, ha tudok egyszerre írni, meg figyelni is arra, hogy mit mondanak :D Ha lesz előzetes, akkor gondolom csak felteszik youtube-ra (ha hivatalosan nem is, mivel netes rendezvény, óhatatlanul fel fog valahova kerülni)

Másvalaki innen fogja még nézni?

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én látok rá esélyt. Pláne a sorozat címe nekem azt sugallja, hogy itt inkább az erőhasználók köré fognak épülni az egyes epizódok. Legalábbis remélem, hogy ez lesz, mert akkor biztosra számítok HR tartalomra. :)

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Bomarr írta:

Szerintetek mekkora esély rá, hogy ebben az antológia-sorozatban lesz olyan rész amely a High Republic érában fog játszódni? Ha jól megcsinálnák az jó reklám lenne a HR érának.

Eszembe se jutott ez az opció. Egyelőre nehéz elképzelni miről is fog ez az egész szólni, egyáltalán milyen struktúrát fog követni. 

Hozzászólás ideje:

Hát nagyon remélem, hogy eredeti történeteket kapunk, és nemcsak anime formába akarnak önteni egy-két jól ismert eseményt a filmekből (a Forces of Destiny-nél kicsit komolyabb kivitelre gondolok most)

Hozzászólás ideje:

Eddig se csináltak feldolgozásokat. Miért ez lenne az? Bennem ez fel se merült. Talán a feldolgozáshoz a Galaxy of Adventure volt a legközelebb de az csak egy ingyenesen elérhető szkeccs-sorozat volt a Youtube-ra. Gyakorlatilag a Saga reklámja volt gyerekeknek.

Hozzászólás ideje:

Az elején felvillantottak rengeteg képet ilyen slideshowként, hát volt ott sok minden :D stúdiónevek is voltak, de azok is csak egy pillanatra.

Azóta nem sok konkrétumot mondtak, inkább csak örülnek, hogy végre a Star Warst és az animék világát sikerült összehozni, mert már nagyon rég vágytak erre a készítők :D 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 perccel korábban, Bomarr írta:

Remélem kiderül hogy egy rész milyen hosszú lesz átlagosan.

A twitteren shortként hivatkoznak rá.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.