Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 7. Csak én vagyok olyan beteg, hogy Központi Hatalmat hallgatok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 7. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Csak én vagyok olyan beteg, hogy Központi Hatalmat hallgatok? Igen 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 7. 6 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Igen Nem tudod mit hagysz ki. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. A Sabaton legújabb számának, Livgardet, angol verziója. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: A doom soundtrack mindennel működik. Akkor már : 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 14. Meglepően jó és megkapó szám annak ellenére hogy még csak másodjára hallgatom ma. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 14. Nem szoktam kifejezetten sokszor techno-t hallgatni, de ez bejön, és jó a repetatívsága is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. 8 minutes ago, NorbiLordi said: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. 3 perccel korábban, Iqvi írta: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. 9 minutes ago, NorbiLordi said: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Ugyan már, a Babymetal nem is gáz, csak elsőre kissé szokatlan. Ha valami igazán meredekre vágytok, akkor ezt javaslom (csak erős idegzetűeknek) Spoiler 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Merjen valaki belekötni Mondjuk én ismertem mindkettőt, egy szavát nem értem de jók 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Kijött a Cannibal Corpse új albuma! Ezúttal se kellett csalódni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. 2021. 04. 07. - 12:06, NorbiLordi írta: Igen Mint a zenekar új gitárosa, ez igazán megtisztelő! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. 3 perccel korábban, RacerX írta: Mint a zenekar új gitárosa, ez igazán megtisztelő! Nem mondod? Na gratulálok Egyébként Rocker Rádión futottam bele a számba és a zenekarba, csak így tovább 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. A zenekar fb oldalán van 1-2 elrontott live, ott hallhatsz új dalokat is! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.