Hozzászólás ideje: 2021. Április 7.4 éve Csak én vagyok olyan beteg, hogy Központi Hatalmat hallgatok?
Hozzászólás ideje: 2021. Április 7.4 éve 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Csak én vagyok olyan beteg, hogy Központi Hatalmat hallgatok? Igen
Hozzászólás ideje: 2021. Április 7.4 éve 6 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Igen Nem tudod mit hagysz ki.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 12.4 éve 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: A doom soundtrack mindennel működik. Akkor már :
Hozzászólás ideje: 2021. Április 14.4 éve Meglepően jó és megkapó szám annak ellenére hogy még csak másodjára hallgatom ma.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 14.4 éve Nem szoktam kifejezetten sokszor techno-t hallgatni, de ez bejön, és jó a repetatívsága is.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 19.4 éve Ugyan már, a Babymetal nem is gáz, csak elsőre kissé szokatlan. Ha valami igazán meredekre vágytok, akkor ezt javaslom (csak erős idegzetűeknek) Spoiler
Hozzászólás ideje: 2021. Április 19.4 éve Merjen valaki belekötni Mondjuk én ismertem mindkettőt, egy szavát nem értem de jók
Hozzászólás ideje: 2021. Április 19.4 éve Szerző Kijött a Cannibal Corpse új albuma! Ezúttal se kellett csalódni.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 20.4 éve 2021. 04. 07. - 12:06, NorbiLordi írta: Igen Mint a zenekar új gitárosa, ez igazán megtisztelő!
Hozzászólás ideje: 2021. Április 20.4 éve 3 perccel korábban, RacerX írta: Mint a zenekar új gitárosa, ez igazán megtisztelő! Nem mondod? Na gratulálok Egyébként Rocker Rádión futottam bele a számba és a zenekarba, csak így tovább
Hozzászólás ideje: 2021. Április 20.4 éve A zenekar fb oldalán van 1-2 elrontott live, ott hallhatsz új dalokat is!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.