Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Queen - The Show Must Go On Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Most jöttem haza Tankcsapdáról.Ők az istenek.Lukács a király!!!!!!!!!!!!! Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. (szerkesztve) Én a tegnapi Epica koncert felvételét nézem ahol voltam. Imerial Mach. :-D http://www.youtube.com/watch?v=3TOkOcxp2V8 Anyira jó volt. visszakarok menni.És van közösképem Simonal.XD Szerkesztve: 2008. Június 16. - Derb Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. (szerkesztve) Nena: 99 Luftballons Szerkesztve: 2008. Június 18. - Darth Krande Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Bonanza Banzai - Szerelemisten Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Bonanza Banzai - Ne titkold Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Kispál és a Borz - Kényszer, érdek, ösztönélet Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. System of a down: BYOB.IMádom a modern metált. Nem vicc, de az ipodon az utána következő szám a Küküllömenti táncok. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Vangelis - Blade Runners Rachels Song! Tessék meghallgatni! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Mark Mancina - Cow (Twister Score) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Kudar! Nekem megvan a Blade Runner soundtrack már vagy ezer éve! Sokszor szoktam este, lefekvés előtt hallgatni. Heaven Street Seven - Hol van az a krézi srác Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. (szerkesztve) Kudar! Nekem megvan a Blade Runner soundtrack már vagy ezer éve! Sokszor szoktam este, lefekvés előtt hallgatni. Nekem is eredetiben van meg. Pár napja arra jöttem haza, hogy muszáj ezt a számot meghallgatnom. Azóta szinte megállás nélkül megy az egész. Lassan eljutok oda, hogy a film is jöhet /megint!/ Szerkesztve: 2008. Július 8. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Azóta szinte megállás nélkül megy az egész. Lassan eljutok oda, hogy a film is jöhet /megint!/ Ráadásul az a jelenet se rossz, ami alatt ez a zene szól. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Ráadásul az a jelenet se rossz, ami alatt ez a zene szól. Naná h nem. Most direkt figyeltem a zenéket. Megnéztem a filmet... Kár h Ő sem él mjad...de hát...ki él? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Naná h nem. Most direkt figyeltem a zenéket. Megnéztem a filmet... Kár h Ő sem él mjad...de hát...ki él? Jól nyomja az 'old men' Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Morbid Angel - God of Emptiness Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. Dunántúli ugrós/ Muzsikás együttes Kanásztáncok / Nyisztor Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Akela - Jön-Megy Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. The Turtles - Happy Together Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Stan Bush - Ground zero Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Metallica - the day that never comes Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Metallica - the day that never comes Én is pont ezt hallgatom. Sokkal letisztultabb és komolyabb dalocska, mint az előző St. Angeren hallható valamennyi dal összesége. Habár egykét külföldi oldalon megjegyezték, hogy Lars nagyon idegesítően dobol benne.. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Az új Ossian albumot!!! Paksi 4eva! Talán ez az album nem csak nagymagyar dalokat tartalmaz majd! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Én is pont ezt hallgatom. Sokkal letisztultabb és komolyabb dalocska, mint az előző St. Angeren hallható valamennyi dal összesége.Habár egykét külföldi oldalon megjegyezték, hogy Lars nagyon idegesítően dobol benne.. Nem tudom mi idegesítő benne. Egyébként ez a szám nagy kedvencemmé vált már most. Benne van mindaz, amitől jó a Metallica. Tökéletes zene. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Total eclipse of the heart Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. Az új Metallica album! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. Metallica- The End of the Line Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 15. Egész hallgatható lett az az album sztem. Bár még ez sem közelíti meg a régi önmegukat, azért a St angernél 100x jobb! Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. A szomszéd techno muzsikáját.......Borzalmas, hogy miért nem lehet fülesen keresztül hallgatni. ÉN is így hallgatom a Slipknotot. Komolyan néha azt hiszem, hogy egyes emberek a petricsészében szocializálódtak. MOst jól összezavarom őket elöbb egy kis népzene, aztán metál, opera, végül punk. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.