Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Dzséjt, eddig vagy kétszer kérdeztem itt a topikban, hogy nézed-e a House-t, most megkaptam a válaszom :D

Pedig még néha beszélünk is róla :P Sebaj, én is elnéztem már ezt-azt :)

Nekem nyárra van a Kaméleon 4.évad, csak angolul sajna, meg a Tudorok mindhárom évada. Többet nem nézek meg visszamenőlegesen. Ősztől meg House, Dexter, Heroes.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Elkezdtem darálni a 24 7. évadát.

Nagyon furcsa. Egyik évadhoz sem hasonlítható szerintem. Már a felénél tartok, de csak pislogok.

Ettől függetlenül nagyon jó, kíváncsian várom mit tartogatnak a 2. felére. :)

A 8. évadot már én is óránként izgulhatom végig...de rossz lesz. :)

Hozzászólás ideje:

Na gyerekek, mit hoztam nektek? :) Hát sorozat dvd megjelenéseket.

Hősök 3. - ősz

Dr. House 4. - ősz

Columbo 5. - ősz

Miami Vice 3. - nyár vége

Las Vegas 3. - nyár vége

Knight Rider 2. - ősz

bár nem hiszem, hogy az első 2-n kívül a többi bárkit is érdekelne :)

Hozzászólás ideje:
Na gyerekek, mit hoztam nektek? :D Hát sorozat dvd megjelenéseket.

Hősök 3. - ősz

Dr. House 4. - ősz

Columbo 5. - ősz

Miami Vice 3. - nyár vége

Las Vegas 3. - nyár vége

Knight Rider 2. - ősz

bár nem hiszem, hogy az első 2-n kívül a többi bárkit is érdekelne :P

Viccelsz? A Las Vegas és a Miami Vice az egyetlen, amit nem vennék meg, a többit lazán bezsebelném, ha tehetném. De nem tehetem :D Pedig a Hősöket ajándékba vehetném a húgomnak, a Columbot apámnak, a Dr. House-t (ebből az első két évad már megvan) és a Knight Ridert meg magamnak.

Hozzászólás ideje:

Féltávnál tartok az eredeti BSG-ben. Anno még emlékeim szerint a Sat 1-en kaptam el pár részt belőle, mikor keresztszüleimnél voltam (nekünk nem volt műholdas tévénk, kábel meg még csak tervezőasztalon legfeljebb), szóval onnan emlékszem pár részre és szinte tátott szájjal néztem :D Picit visszaköszönt ez a fajta lelkesedés, főleg, hogy nekem csalódás volt az újkori BSG (kivéve az első másfél évadot). Ennek az eredetinek bizony lelke van, gagyi efektek ide vagy oda. A karakterek rendkívűl szerethetőek, a makettek zseniálisak, a feeling hatalmas ;) És persze ott a magyaroknak szánt kedveskedés, Caprica ugye piros-fehér-zöld zászlókkal díszített, Attila bolygóról meg nem is beszélve :)

Remélem a sorozat végéig kitartanak ezek a pozitívumok. :D

Hozzászólás ideje:

Én emlékszem, elég egyedi műsor volt, pár dolgot nem is értettem teljesen a történetekből. :lol: Most kellene megnézni közülük néhányat.

Hozzászólás ideje:

Az RTL Klub Július 14.-től, Keddenként, este 21:20-kor, a program műsorára vette a Chuckot. Nagyon nagy kedvenc most nálam. Mindkét évadot láttam, és azt mondom, hogy megéri nézni (egy-két gyengébb résztől eltekintve, igaz azok is nagyon szórakoztatóak voltak)! Aki szereti a az izgalmas, humoros kémtörténeteket, azoknak ajánlom, nem fognak csalódni benne. Most csak az a gondom vele, hogy állítólag a harmadik évadot 2010 márciusában adják le amerikában. :lol:

Hozzászólás ideje:
Ma szembesülnöm kellett, hogy a Star Wars plágiumot követett el, méghozzá a BSG-vel szemben :D Kérem szépen, milyen dolog már Iblis nevét átvenni? :D
Bilis? Az ki? :D
Hozzászólás ideje:
Bilis? Az ki? :D

Off

Kikérem magamnak, hogy kedvenc szenátoromat így átkereszteld :D EU-karakter egyébként, az egyik legismertebb és legfontosabb, rendhagyó módon a Sithek könyve is megemíti a nevét. Korélia szenátora, legendás hírű tábornok, EU szerint Organával és Mothmával együtt indították el a Lázadást. Zahnnál eleget olvasgatsz róla :D

Hozzászólás ideje:

Battlestar Galactica

Megnéztem az összes részt. :) Csakis dícséret illeti a sorozatot, csak úgy árad a hetvenes évekbeli feeling róla, akárcsak az Új Reményből, nem csoda, hogy sokan ahhoz hasonlították megjelenésében. :D

A történetvezetése sokkal jobban bejött mint az újkori klónjának, itt szerencsére áradt a sci-fi hangulat és nem a vallásra hegyezték ki a hangsúlyt. A karakterek is sokkal kedvelhetőbbek voltak, mentesek az afektált mozzanatoktól. Szóval remek kis sorozat, jöhet a Galactica series. :)

Hozzászólás ideje:
csak úgy árad a hetvenes évekbeli feeling róla, akárcsak az Új Reményből, nem csoda, hogy sokan ahhoz hasonlították megjelenésében. :(

Ez volt a cél, hogy ugyanazt a feelinget éreztesse, ezáltal sikert hozza :)

Hozzászólás ideje:
Ez volt a cél, hogy ugyanazt a feelinget éreztesse, ezáltal sikert hozza :D

De most komolyan. Nekem piszkosul bejönnek ezek a maketthajók. :( Az egyik sci-fi kiálításon Pesten láttam is a '78-as Galacticát, csak akkor még nem tudtam, hogy melyik filmből van. :) Sokkal élőbb mint a CGI verziója.

Azért mondjuk a scripteket jobban variálhatták volna :D (ugyanaz a kilővés, manőver ésatöbbi)

Hozzászólás ideje:

Az újban nekem a Pegazus jött be leginkább. :)

De azon jót röhögtem amikor az utolsó részben Adama a cylon anyahajó valós makettjét használta az eligazításkor. :(

Én szívesen elfogadnám a szobámba mint a Galactica mind a cylon hajó makettjét. :D

Hozzászólás ideje:
Battlestar Galactica

Megnéztem az összes részt. :) Csakis dícséret illeti a sorozatot, csak úgy árad a hetvenes évekbeli feeling róla, akárcsak az Új Reményből, nem csoda, hogy sokan ahhoz hasonlították megjelenésében. :)

A történetvezetése sokkal jobban bejött mint az újkori klónjának, itt szerencsére áradt a sci-fi hangulat és nem a vallásra hegyezték ki a hangsúlyt. A karakterek is sokkal kedvelhetőbbek voltak, mentesek az afektált mozzanatoktól. Szóval remek kis sorozat, jöhet a Galactica series. :D

én most kezdtem el nézni a befejező 4. évadot, már a felénél tartok, és szerencsére nem rontották el, gondolok itt most a 3. évad végére. De azért még vissza van 9 rész szal nem szólok el semmit, de reménykedem a jó végben!

Hozzászólás ideje:
én most kezdtem el nézni a befejező 4. évadot, már a felénél tartok, és szerencsére nem rontották el, gondolok itt most a 3. évad végére. De azért még vissza van 9 rész szal nem szólok el semmit, de reménykedem a jó végben!

Kinek a pap, kinek a paplan. :) Nekem borzasztó csalódást okozott a második évad utáni epizódok. Ez van. Marad az eredeti a nagy kedvenc. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.