Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Ja és Rita továbbra is gyönyörű, de idegesítő. Julie Benz. Oda vagyok érte (már majdnem annyira, mint kis koromban Demi Moore ért ). Egyébként nem idegesítő, csak egy szerető család anya. Neki én is küldenék sok ezres csokrot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Engem az első megjelenése óta idegesít a nő Egyébként mi szép benne? na most mondjam v mutassam? Ody, megértelek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Noveber 12-én jön zöld színbe a House 4. évad Lassan összejön már a szivárvány a House dobozokból (egy jelenet anatómiája a buszbaleset lesz, ha valaki azért izgulna, hogy valyon melyik jelenet is lehet az ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Egyébként nem idegesítő, csak egy szerető család anya. Neki én is küldenék sok ezres csokrot. Egyet értek. Nagyon jól áll neki ez a szerep. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. (egy jelenet anatómiája a buszbaleset lesz, ha valaki azért izgulna, hogy valyon melyik jelenet is lehet az ) A Valyon tuti nem izgul ezen (), mert nem mostanában lesz neki meg (sajna még a 3.-at sem tudtam megvenni). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. A Valyon tuti nem izgul ezen (), mert nem mostanában lesz neki meg (sajna még a 3.-at sem tudtam megvenni).Akkor itt az ideje, hogy a 3. és 4. évadot beszerezze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Nem volt rossz a múlt heti Dexter, igaz, annyira nem is tudott most lekötni. De amint néztem az epizód végén lévő ajánlót, az e heti azért már "durvább" lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Heroes Spoiler: Ez mát valamivel jobb volt, bár még mindig kevés...A kislány láthatatlanná és teleportálni is tud? Sylar és T-Bag 1 csapatban, kezd nagyon érdekessé válni Csak Claire-t szüntetnék már meg, nagyon idegesítő az ő szála... Szegény Hirot sajnálom, remélem rendbe jön, mert akkor még 1 kedvenccel kevesebb lenne (Adam volt az egyik, Sylar a 3.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Egyet értek. Nagyon jól áll neki ez a szerep. Nemsoká a Testvérbosszú második részéből az is kiderül hogy az FBI ügynökösség hogy áll neki. Ahogy a film trélerjéből meg tudtam állapítani a pisztoly nem éppen a kezébe való. Amúgy ha nem írnák ki a nevét akkor fel se ismertem volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Nemsoká a Testvérbosszú második részéből az is kiderül hogy az FBI ügynökösség hogy áll neki. Ahogy a film trélerjéből meg tudtam állapítani a pisztoly nem éppen a kezébe való. Amúgy ha nem írnák ki a nevét akkor fel se ismertem volna. Azt a filmet nem ismerem. Ugyan nem az a tipikus álomnő, de nagyon kellemes megjelenése van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. na most mondjam v mutassam? Na jó, ízlés kérdése, hogy kinek mi a szép De azt tartom, hogy nyak alatt jó csaj, de fölött az arca olyan semmitmondó, és semmi szépet nem találok rajta Ha szembe jönne velem, egy perc múlva már nem is emlékeznék rá De hát ez szubjektív Nem volt rossz a múlt heti Dexter, igaz, annyira nem is tudott most lekötni. De amint néztem az epizód végén lévő ajánlót, az e heti azért már "durvább" lesz. Mindjárt nézem mindkét részt. Szerintem nézz utána ismert helyen a 3. rész feliratának, van már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. (szerkesztve) Azt a filmet nem ismerem.Még én se nagyon mert október végén lesz a mozikban. A Filmek topeszban már kampányoltam neki meg az elődjének ami "The Boondock Saints" címen került be az angolajkú köztudatba. Nekem nagyon bejön az a film. Szerkesztve: 2009. Október 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. De amint néztem az epizód végén lévő ajánlót, az e heti azért már "durvább" lesz.Ó, úgy tudnak ezek a Showtime-nál promót vágni.. Mindig félrevezetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Na jó, ízlés kérdése, hogy kinek mi a szép De azt tartom, hogy nyak alatt jó csaj, de fölött az arca olyan semmitmondó, és semmi szépet nem találok rajta Ha szembe jönne velem, egy perc múlva már nem is emlékeznék rá De hát ez szubjektív A fiúknak kell, hogy tetszen. Mindjárt nézem mindkét részt. Szerintem nézz utána ismert helyen a 3. rész feliratának, van már.Hol található az új rész felirata? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Na jó, ízlés kérdése, hogy kinek mi a szép De azt tartom, hogy nyak alatt jó csaj, de fölött az arca olyan semmitmondó, és semmi szépet nem találok rajta Ha szembe jönne velem, egy perc múlva már nem is emlékeznék rá De hát ez szubjektív Nem tudom, ki ez a csaj, de ilyen tutajos szemek láttán nem mondanám azt az arcára, hogy semmitmondó. Persze, mint írtad, szubjektív Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Nem tudom, ki ez a csaj, de ilyen tutajos szemek láttán nem mondanám azt az arcára, hogy semmitmondó. Persze, mint írtad, szubjektív Izé, biztosan szemeket akartál mondani? :D (ez az arc nekem sem jön be. Nem csúnya, nem, de bennem sem hagyna emléket, ha látnám. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Hol található az új rész felirata?Szerintem az ncore-on. Mindjárt utána nézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Izé, biztosan szemeket akartál mondani? :D Egyebek mellett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Dexter felirathoz link: Spoiler: http://www.2shared.com/file/8391299/80a5d179/Dexter_-_4x03_-_Blinded_the_LightHDTVSYShun.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Köszi oldie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megnéztem, jó volt. Dexternek nem könnyű ez a közösségi élet, ebben sokban hasonlítunk Hatalmas volt A csajának a hozzáállása, bár lehet, hogy félúton a kis sebesség melletti autóbólkiszállást idéztem volna elő nála, bármennyire is csinos a drága Debra ellenben nem jó nő. De a szeme az szép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Jó hír, esetleg aki még nem hallott róla, de várja a Beugró folytatását, hogy e hónap 15. -étől a Cool tv adja az új részeket, este negyed tíztől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Dexternek nem könnyű ez a közösségi élet, ebben sokban hasonlítunk Nem hasonlítotok, mivel ő legalább csinálja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Nem hasonlítotok, mivel ő legalább csinálja Leszállnám rólam?! Banzájt ne rendezzek a lakásban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Debra ellenben nem jó nő. De a szeme az szép Nekem jobban bejön, főleg amilyen szövegeket szokott nyomatni. Én arra vagyok a legkíváncsibb hogy mit fognak az elkövetkező évadokban ezek csinálni. Mármint az ötödik évadot már régóta berendelték, és szerintem lesz itt hatodik is. Első évad - Dexter bemutatása és a Jeges, második évad - Dexter után való nyomozás, harmadik évad - gyilkostárs és a bőrös pali, negyedik évad - házasélet és Trinity. Ezek voltak ez eddig témák. Jövőre mit találnak vajon ki? Lebukik az egyik ismerőse előtt? Bár ez eléggé cápaugrásnak hangzana. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Nekem a szövege nem tetszik, de úgy magában a csaj alakja se. Pedig láttam őt egy másik filmben, ott érdekes, egész jól mutatott. Szerintem nem kéne újabbnál-újabb évadokkal erőltetni Dextert. Ki fog fulladni, mint House. Ott pl már semmi újat nem tudok felfedezni az ötödik évadban. :S Oks, vannak érdekes sztorisorozatok, lásd Csillagkapu, melynek műfajában el lehet nézni kismilliónyi epizódott. No mindegy, majd meglátjuk mi lesz még a negyedik évad végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Ugrunk egyet az időben és kiderül h a kis Dexben is csücsül egy sötét utas. Eltitkolni mindenki elől, és hozzászoktatni ehhez az élethez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Érdekes lenne most akkor Dextert látni "tanárként" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Nagyon jó volt az Atlantis. Woolseyn szakadtam. Jó kis mozgalmas rész volt és asszem Dacascos itt játszotta el élete legjobb színészi teljesítményét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. House Spoiler: Végre egy amolyan old-house rész volt megint. Remélem ilyen marad és most láttuk utoljára 13-ast is. Valahogy se Taub, se 13-as nem jött be nekem, csak Kutner egy kicsit a bohóckodásaival. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.