Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Az összes eddigi közül. Baromi jó ez az évad, ha ez így marad akkor az eddigi legerősebb lesz. Bár még nem láttam az új részt, de nekem is az a véleményem, hogy remek az évad! A legjobb gonoszt itt láthatjuk, vajon Dexi őt is levadássza majd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Felirat már van a Dexterhez! http://www.2shared.com/file/8537802/72a092...4sysqmyhun.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. (szerkesztve) Ez az! Hatalmas királyság! A másik oldalon meg szerintem még a harmadik részhez sincs. Köszi oldie! Szerkesztve: 2009. Október 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. A Dexter szempontjából el kell felejteni a hp-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Marha jó volt a Dexter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Tegyétek már fel valahova, mert nem tudom erről az oldalról leszedni. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. (szerkesztve) Dexter....jézusom. Hatalmas irtás lesz itt. Spoiler: Vajon ki lőhetett rájuk? Nem hinném, hogy csak egy snassz rabló volt és azt se, hogy a hármas. Ja és szerintem egyikük se hal meg. Még... Szerkesztve: 2009. Október 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. áá most értem haza szóval már csak holnap nézem a Dexit, de a hozzászólásokkal kicsit megnehezítettétek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. (szerkesztve) Én is csak ma nézem, de látom, hogy nem fog menni, mert a feliratot nem tudom leszedni, mint írtam. Nem rakná fel valaki valahova, ahonnan le tudom tölteni? Szerkesztve: 2009. Október 20. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Nem rakná fel valaki valahova, ahonnan le tudom tölteni? Tessék, feltettem rapidra: http://rapidshare.com/files/295410791/Dext...qmyhun.zip.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Dexter Spoiler: Én Lundy visszakerülése óta arra vártam hogy mikor kerül esik Trinity áldozatául, de így? Bár ha ő lett volna akkor mutatták volna az arcát és ő biztos hogy nem pisztolyt használt volna. Szerintem csak Deb marad életben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Dexter Spoiler: Nekem van egy olyan sejtésem, hogy Lundy Dexter után is szimatol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Köszi Dzséjt Amint hazaértem du. doki után, megsasolom És ma House meg Heroes is lesz, zsúfolt ez a nap kicsit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. És ma House Erről jutott eszembe, hogy ugye írtam, hogy Donáthoz hasonlóan én is elölről kezdtem a sorozatot. Az első részben House, Cameron és Wilson tök furcsa volt. House a sok hajjal, Cameron meg Wilson meg soványkábbak voltak (Cameron haja ráadásul még más színű is volt, ami sokkal jobban állt neki... rájöttem, hogy nekem azóta nem jön be ez a csaj, amióta beszőkült). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Szőke hajjal nekem sem jön be Cameron és a pilot tényleg elüt a többi résztől Wilsonnak is hosszabb haja van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. (szerkesztve) Heroes Ebbe se sok minden történt, de örülök, hogy Sylar kezd visszajönni, már csak Matt-el kéne találkoznia Kezdem Maul nagyúr karakterét is megkedvelni nevettem a Sylarral való összecsapásukkor Szegény Hiro... remélem rendbe jön, bár azt hallottam nemsokára elhagyja egy férfi főszereplő a sorozatot, egy olyan valaki aki a kezdetektől benne van Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Dex Spoiler: Tényleg nagyon jó rész volt és a köv rész bemutatója alapján az még talán űberelni is fogja. Nagyon össze van rakva a történet. Sztem Lundy meghal...Deb életben marad, de Dex bepöccen elkezdi levadászni a Hármast és utána már csak az lenne a szebb ha ő is rájönne h kicsoda Dex. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Szőke hajjal nekem sem jön be Cameron és a pilot tényleg elüt a többi résztől Nekem is jobban tetszett az első évados Cameron, de nem csak kinézetre. Régebben olyan szégyenlős volt és érdekes volt House iránti szerelme is, azóta az újsbb évadokban nagyobb egója lett mint Foreman-nek (ami nagy szó). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. (szerkesztve) Dexter Nekem van egy olyan sejtésem, hogy Lundy Dexter után is szimatol Dexter Ez érdekes de miből gondolod? Egyébként úgy tűnik ezután már csak az ibolyát szimatolja, alulról. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. (szerkesztve) Dexter Ez érdekes de miből gondolod? Egyébként úgy tűnik ezután már csak az ibolyát szimatolja, alulról. A hármas gyilkos személyét igen jól gyanítja. Aki meg nem veszi észre Dexter furcsa viselkedését az meg nem profi Lundy pedig annak tűnik. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Óriási volt a Dexter Spoiler: Remélem, nem nyírták ki Lundyt, mert végük a sorozatkészítőknek Szerintem ezután Dex beindul a Hármasra, most úgyis ki van elégítve a sötét útitárs egy időre, jó kihívás volt a nő, ezek után kell egy nagyobb hal Azért érdekes, hogy Dex a sztori eleje óta hogy kezd el egymás után ragaszkodni azokhoz, akik végül is körülveszik. Először jöbb Debra, most meg a család holtomiglan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. (szerkesztve) Óriási volt a Dexter Remélem, nem nyírták ki Lundyt, mert végük a sorozatkészítőknek Szerintem ezután Dex beindul a Hármasra, most úgyis ki van elégítve a sötét útitárs egy időre, jó kihívás volt a nő, ezek után kell egy nagyobb hal Azért érdekes, hogy Dex a sztori eleje óta hogy kezd el egymás után ragaszkodni azokhoz, akik végül is körülveszik. Először jöbb Debra, most meg a család holtomiglan. Dexter Az a morbid, hogy akkor tudatosult benne a családja iránti ragaszkodása, amikor épp ölni készült. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Heroes Spoiler: Na ne, Hiro olyan jó volt benne. Ő az egyik, aki feltétlen kell bele. És mi van, ha Nathant nem látjuk többé? Egyébként jó rész volt, nekem nagyon bejövős ez a legyünk jók Sylar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Én jobban szeretem az új Cameront. Végre van önbizalma, jó a haja, és be mer szólni House-nak. Wilson meg rengeteget változott... egyébként én minden 3. hónapban el kezdem újranézni a House-t, egyszerűen függő vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hát aki még nem látta: Dexter 4x5 nagyon kemény lesz, jobb mint az eheti: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Köszi, én még nem láttam. Dexter rákattan a témára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. House-hoz felirat: http://www.gamezdev.hu/house.0605.hdtv.xvid-notv.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Aki megnézte a köv rész bemutatóját: Spoiler: Vajon mit talált Rita abban a dobozban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. egyébként én minden 3. hónapban el kezdem újranézni a House-t Jézusom, én így nagyon hamar megunnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hihetetlen egyébként, mert az SW-t is csak ritkán tudom újranézni, meg a LOST-ot is max csak egy évben egyszer, de a House-t azt akárhányszor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.