KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Sanctuary-t nézi valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Karrde: 24 Spoiler: én is nagyon bírom tonyt. nagyon ideges voltam mikor pont őt ölték meg és így gyalázatos módon, szal én nagyon örültem a visszatérésének! Akár jó, akár rossz. ;( Kíváncsi vagyok h fog tetszeni a 7. évad, mert egészen más, mint az előzőek. Megnézted az előtte lévő filmet is? a redemptiont? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hú, el is felejtkeztem a Heroes-ról. Mondjuk ráérek megnézni köv. rész csak január 4-én lesz Nem néztem meg tegnap, mert nem volt időben felirat, de majd ma. Szóval mennek téli szünetre. Most már minden sorozat lassan leáll. Legalább lesz idő másra is Kudar, 24 Spoiler: Nem néztem meg a Redemptiont, mivel jobban kíváncsi voltam, mivel folytatódik a 7.évad. Majd ma pótolom Tony nálam egyik kedvenc, bár az első évadban még nem igazán volt az, csak később vált kedvenccé. Hiányoltam is, mikor nem szerepelt. Azt látom imdb-n, hogy elvileg a 8. évadban is szerepel egy rész erejéig No majd meglátom, hogy mi lesz. Szerintem jövő hét végéig a végére érek. Egyelőre kicsit tartok ettől az évadtól pont azért, mert más. De meglátjuk majd közben, hogy mennyire jön be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. KKarrde: akkor fura lehetett úgy nézni az első részt a 7.ből hogy Jack ott van a Spoiler: bíróságon. De majd a redeptionból kiderül hogyan. Nagyon jó az a film is, bár persze csak felvezető az évadra. És ha nézed az SGUt, akkor meglepetés szereplő is lesz benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Heroes Spoiler: Jó rész volt. T-Bag karaktere mára már egy kedvencé lépett elő, annyira manipulatív Szegény Sylart sajnáltam, Peter egy állat, hogy szögbelövővel esett neki A végén lévő búcsúzás után pedig már lehet sejteni, hogy többé nem fog Nathan szerepelni, viszont az intés Sylartől a végén nagyon jó volt Kár, hogy Hiro szálát nem mutatták, kíváncsi voltam mi lett vele... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. (szerkesztve) Heroes Spoiler: Jó rész volt. T-Bag karaktere mára már egy kedvencé lépett elő, annyira manipulatív Szegény Sylart sajnáltam, Peter egy állat, hogy szögbelövővel esett neki A végén lévő búcsúzás után pedig már lehet sejteni, hogy többé nem fog Nathan szerepelni, viszont az intés Sylartől a végén nagyon jó volt Kár, hogy Hiro szálát nem mutatták, kíváncsi voltam mi lett vele... Felsugározta Scotty... Szerkesztve: 2009. December 5. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Kudar, 24 Spoiler: Sejtem, hogy van összefüggés a filmmel, mert az első részben emlegetnek egy Juma nevű fickót, akit mintha az imdb-n a filmnél láttam volna, stb. Bár nem biztos ez sem, talán csak memóriám csap be Nem olvastam utána tüzetesen, de gondoltam, ha megnézem, úgyis minden kiderül A bírósági ügy meg picit fura volt, de hát más évad is kezdődött már úgy, hogy nem volt tiszta, mi miért van, és később derültek ki az események Szóval nem is volt annyira meglepő De majd a filmet megnézem, és akkor megtudom, mi merre hogyan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. A következő évadban lecserélik a House főcímét, kb. ilyen lesz csak más zenével (forrás: Greg Yaitanes) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. (szerkesztve) Délután megnéztem a House-t is, csak elfelejtettem írni Spoiler: Tetszett ez a Wilsonra koncentrálós rész. Kedvelem Jimmyt Cuddy pedig jó pofára fog esni, de hát megérdemli Viszont Greg bácsi is elmegy téli szünetre Jan. 11-éig Szerkesztve: 2009. December 2. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. (szerkesztve) Kudar, 24 Tegnap végül a Redemption helyett két további részt néztem meg, és örömmel tapasztaltam, hogy helyreállt a rend Heroes Jó rész volt, bár én folyton vártam, hogy Hiro előkerül, és akkor majd Claire a nyakába ugrik, hogy végre egy ismerős ebben a cirkuszban Bár akkor tuti nem így dönt, bár szerintem hamar meggondolja majd, hogy itt akar-e maradni. Szegény Nathant valóban utoljára láthattuk, de hát ez van, jó karakter volt. Viszont a dög Sylar jobban hiányozna Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Karrde 24: Spoiler: Hát igen ez a dolgok rendje. De hát ugye ebben a sorozatban mindig olyanok történnek, amire nem számít az ember. És megértem a Redemption helyett inkább tovább nézted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Kudar 24 Spoiler: Igaz, nem lehet kiszámítani, mikor kivel mi fog történni Ezért is jó, bár néha sajnálom, hogy a jók is hullanak, mint a legyek, nem csak a rosszak Azért a Redemptiont is megnézem legkésőbb a hétvégén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. GRR Martin Trónok harca filmsorozat "Leforgattak a pilotot, most a post-production zajlik. Valoszinuleg jovo ev elso feleben dont az HBO, hogy berendeli-e az elso evadot vagy sem. Csak olyan kommentarokat meg ertekelseket lehet olvasni, hogy maga a berendeles eselyes." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. http://www.sg.hu/cikkek/71310/ujabb_szines...ik_a_heroes_bol Pedig csíptem a karaktert, de hát ez van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Karrde leírod mi lett vele a továbbiakban? Mert én a 3. évad felénél abbahagytam,ahol ő még Spoiler: ilyen gyíkember lett ha jól emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hát amennyit ebben az évadban szerepel, nem csodálkozok rajta, hogy őt is kirakhatják. Mehetne Claire is vele együtt, egyből színvonalasabb lenne a sorozat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Kudar, Heroes Spoiler: Öööö...szóval.. nem is emlékszem már arra pontosan, mi lett utána, de valahogy megszűnt a gyíksága. A 3. évad második felében nyomozgatott az apja után, akiről kiderült, hogy a 60-as években egy amerikai táborban volt doki, ahol vizsgálták a különleges képességű embereket, főleg fiatalokat. Itt jött össze Angela Petrelli, Linderman, Charles Deveaux meg még valaki, akik később a Céget alapították és megfogadták, hogy vigyáznak a képességekre, stb. Az évad végén persze Petrelliék is ide tartanak. Végül Mohinder hazamegy Indiába, de ez már csak a mostani évadból derült ki. Tanítani fog, de aztán talál még az apja holmijai között pár régi filmtekercset, amin egy Samuel nevű földrengetős fickó születéséről lesz szó, amiért Mohinder visszajön az Államokba, a barátnője meg elhagyja, mivel Mohinder képtelen elszakadni a különleges képességű emberektől. Ez a Samuel nevű fickó megöli a filmtekercs miatt, de Hiro visszamegy az időben, hogy megmentse a tekercset, de akkor már Mohindert is megmenti, és hogy ne legyen útban, elraktározza egy elmegyógyós helyen. Kb. ennyi dióhéjban, bár így elég kusza a többi szál ismerete nélkül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Karrde, Kudar, Heroes Spoiler: Meggyógyította a Nap+a formula és csak erős lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Heroes Spoiler: Tényleg, a nagy kavarban, ami akkor volt a sorozatban, el is felejtettem, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hát ez a kis leírás megerősített abban hogy abbahagytam. Azért köszi szépen...én is bírtam amíg néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Szívesen Phobosszal kitartóak vagyunk a nézésben Bár úgy tűnik, már nem sokáig lesz. Anno még te ajánlottad a sorozatot, az első évad valóban remekül sikerült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Kudar, nincs SupNat Az utóbbi 2 hetet is nehéz volt kibírni, de még van jópár, az szinte már lehetetlenség lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Szívesen Phobosszal kitartóak vagyunk a nézésben Bár úgy tűnik, már nem sokáig lesz. Anno még te ajánlottad a sorozatot, az első évad valóban remekül sikerült Hát igen, de jól is indult. Mondjuk én kevés sorozatot kaszálok el, de ez az volt. Phobos: Most rávettem nagybátyámat is hogy kezdje el nézni, és már be is tolták az első évadot, néztem velük a feléig és az is annyira jó! Legyünk erősek!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Úristen, ez egy Ultra-Mega-Giga Spoiler a House-ból. Csak az nézze meg aki nem akarja, hogy az évad végén koppanjon és ugra-bugráljon az álla Spoiler: http://www.imdb.com/title/tt1503407/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Váááá........ most a jó és a rossz küzd bennem, hogy rámenjek-e a linkre. Úristen, ez egy Ultra-Mega-Giga Spoiler a House-ból. Csak az nézze meg aki nem akarja, hogy az évad végén koppanjon és ugra-bugráljon az álla Spoiler: http://www.imdb.com/title/tt1503407/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ne menj rá. 1 percnyi ál-leesést ne cserélj el fél évnyire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Nem fogok... sokkal jobban fogok örülni, ha az eseményeket nem olvasom el előre, hanem látom, ahogy kiteljesednek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megnéztem a spoilert, kíváncsi voltam Szerintem így izgalmasabb lesz, mert ezek után már várja az ember a hogyant és mikéntet És tudja, hogy van mit várni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Azért az imdb-re szinte az tesz fel mindenki amit akar, spoilertv-n meg nem volt ilyen spoiler. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Flash Forward Jó volt ez a rész is, csak elégé kiszámítható volt. Spoiler: Az "esküvői" jelenetnél pl már az elején leesett, hogy az egy temetési szertartás, ugyanis a japóknál a fehér az a gyász színe. Aztán itt volt a film végi jelenet is. Hemzseget a kliséktől. De a Hong Kongi szál jó volt és elégé ütős Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.