Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Szerintem is Ez még az 5. évadra vonatkozó, vagy pedig már a 6-é?A 2009/2010-es évadra vonatkozik ez az Emmy, tehát a hatodik évad. KisKósa: Bár én is Giacchinonak adnám a díjat, azért lássuk be ebben az évben nyújtotta a leggyengébbet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. KisKósa: Bár én is Giacchinonak adnám a díjat, azért lássuk be ebben az évben nyújtotta a leggyengébbet. Ezt így első hallásra megcáfolnám, de az első három évad zenéire nem emlékszem annyira, hogy értelmesen össze tudjam hasonlítani őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Jut eszembe, MissKarrde, meghallgattad azt a számot, amit mondtam? Mind az öt albumot végighallgattam egyszer. Még külön nem hallgattam meg az általad említett zenét, de sor fog rá kerülni Elég sok a zenei anyag így egyben, szóval hosszú idő fog eltelni, mire többször is meghallgatom az albumokat. Azt hiszem, készítek majd egy válogatást a legjobban tetsző zenékből, amit sűrűbben a lejátszóba dobok majd A 2009/2010-es évadra vonatkozik ez az Emmy, tehát a hatodik évad. Köszi Egyébként sejthettem volna, mert a sorozatok ősztől tavaszig tartanak általában, logikus, hogy nem éved, hanem évadokat vesznek alapul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Életem első zenésvideója. Még mielőtt bárki kérdezné, KITT legalább annyira favorit nálam mint KARR, de róla már van sok tucatnyi jó videó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Karr hatalmas arc volt, nála már csak Goliátot bírtam jobban és az Ál michaelt. Karrnál volt egy olyan, hogy a csaj bent üllt, ő meg elkezdte kiszívni azt hiszem a levegőt. nagyon kemény! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Karr hatalmas arc volt, De szerettem én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Tele vagyunk titkos KARR kedvelőkkel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Ha már gyerekkorom kedvenc sorozatáról van szó, lenne egy kérdésem, hátha vannak nálam nagyobb fanok is. K.A.R.R. eleinte vörös szkennerrel rendelkezett (akár csak K.I.T.T.), viszont amikor visszatért, már sárga volt. Másrészt, amikor lezuhant a szakadékba, láttuk felrobbanni, de ha túl is élte volna, a sós víz szétmarja az áramköreit. Ennek ellenére szinte makulátlan állapotban került elő a tengerparton. Ez baki lenne, vagy könyveljem el filmes malőrnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Fringe idővonal: http://www.fringebloggers.com/explore/the-fringe-timeline/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Nem malőr volt. Az első évadban szerepelt, tengerbe esett, felrobbant (vagy legalábbis, volt egy robbanás). Aztán a harmadik évadnál rájöttek, hogy ő volt a legjobb mellékszereplő, akit érdemes visszahozni még egy epizód erejéig. És hát nem térhetett vissza roncsként! Amúgy az áramkörei eléggé megsínylették a történteket.... akkor már nem is Peter Cullen volt a hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. (szerkesztve) Most megy az M2-n a Vakáción A Mézga Család, és azon gondolkodtam, hogy... Szerintetek is úgy néz ki Máris szomszéd, mint Spock? Szerkesztve: 2010. Július 10. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Persons Unknown 1x05 Hát nem tudom miért gyűlölik annyira ezt is, mint a Flash Forwardot, de szerintem piszok izgalmas és érdekes. Mondjuk tény, hogy tucatsztori, de jól adagolják a feszültséget itt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. 24 8.évad első 4 rész: Spoiler: Döbbenetesen jó és igazi 24. Jacknak megint a primitív emberi ostobasdággal kell megküzdenie. Pár karaktert márm ost vinnék a folyópartra egy fejbelövésre. 1. A hülye néger igazgatót. Hogy lehet valaki ekkora állat? Jack már 7 esetben verte vissza a terroristák támadásait, minden megérzése bejött, erre nem hisz neki a néger. Úgy rúgnám ki hogy a lába sem éren földet és csak segédmunkás lehetne egész életében. Az újságíró helyében meg beperelném hogy az összes vagyonát elveszítse. 2. A kopasz kg(közötte öcsö) rendőrt örökre eltiltanám a hivatástól majd mehetne a néger mellé trógernek. Kis hiján agyonverte Jacket. Meg sem győződik róla, hogy tényleg Jack ölte-e meg a rendört és a feleségét. 3. A börtöntöltelék aki Danát zaklatja. Úgy beraknék neki kábszert a kocsijába és 3 tanút szereznék hadd kapjon életfogytiglant. Szegény nö szabadulni akar a múlttól ez a rohadék meg nem engedei. Ha tovább fajulna akkor meg le a tópartra és tarkólövés. Undorító patkány. Ha az én nőm lenne és egy ilyen tetű zaklatná belelelőnék az arcába simán. De Dana miért nem teszi meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Broyles ügynök is feltűnt az OZ-ban Még soványabb mint a Lostban meg a Fringeben. Amúgy szépen haladok, már a negyedik évadba kezdtem bele. A hullák száma meg már megközelítette a végtelent, és még messze sincs vége az egésznek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Hát ha az eleje így tetszik Frenkie, akkor a végétől berosálsz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Hát ha az eleje így tetszik Frenkie, akkor a végétől berosálsz! Remélem Bauer kiírt mindenkit, vagy testrészdarabolással fog kihallgatni. Van egy gyanúm, hogy a picivel lesz valami és akkor bedurvul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. 24 8.évad első 4 rész: Frenkie, meg fogsz tudni hamarosan mindent Nézel majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Frenkie, meg fogsz tudni hamarosan mindent Nézel majd Meg is nézem. Prochow már előkerült, de Tony is remélem hamarosan bejön a színre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Karrde!! Spoiler: Bakker szegény Frenkie! Mondjuk én is így vártam Tonyt, mint a messiást, mert nagyon bírtam a karakterét, erre nem lett benne. Kíváncsi vagyok mit fog szólni Frenkie... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Kudar Spoiler: De mi már időben tudtuk, vagyis én igen, hogy nem fog szerepelni, viszont Frenkie meg egyáltalán nem tudja, nem is sejti, és szerintem a végén biztos ez lesz az első kérdése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Én is most nézem Bár már igencsak elfelejtettem az előző évadokat Pl. Prochowot honnan is kéne ismernem? (eddig a 8. évad első 7 részét láttam) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Ez az a Prochnow aki a Tengeralatjáróban játszott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Ez az a Prochnow aki a Tengeralatjáróban játszott? Igen, az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Igen, azNah, Donát, akkor onnan kell, hogy ismerje De amúgy persze sok más filmben is feltűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Nah, Donát, akkor onnan kell, hogy ismerje De amúgy persze sok más filmben is feltűnt. Igen, de nekem ebben a legemlékezetesebb. Épp nemrég néztük újra, és olvastam újra a könyvet is. Anno még sorozatváltozatát is néztem, sajna azt nagyon ritkán adják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. (szerkesztve) Inkább ide írom, mert jobban illik, mint az Egyéb fontosba. Megnéztem a belinkelt sfportálos előadás Lostra vonatkozó részét. Akit még érdekel, kb. 0:48 körül kezdődik (bele lehet tekerni, és pár másodperc után oda ugrik a műsor), és 1:10-ig tart, utána pedig a sorozatokról beszélgetnek (nem rossz az sem). Az előadásmód hagyott kívánnivalót maga után, a rövidsége meg pláne, de egyébként nagyon jónak találtam tartalmilag. Szerintem a srác még tudott volna jó sokat dumálni a témáról, jó lenne, ha valahol a teljes előadást el tudná mondani. Inkább beraktam spoilerbe ezt a két mondatot, de szerintem el lehet olvasni anélkül is, hogy valaki végignézte volna az egészet, de el lehet dönteni a megnézést Spoiler: A lényeg, hogy a Lostról, mint modern mitológiáról szól az előadás. Az elején pár percben Joseph Campbell mitológiai kutatásairól esik szó felvezetésként, és utána az általa mitológiákra megalkotott séma Lostra való levezetését hallgathatjuk egy darabig. Szerkesztve: 2010. Július 12. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Dzséjt is bevillant 2 óránál a képbe A többit majd később megsasolom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Én is most nézem Bár már igencsak elfelejtettem az előző évadokat Pl. Prochowot honnan is kéne ismernem? (eddig a 8. évad első 7 részét láttam) Világhírű német színész. Jellegzetes arca miatt inkább rosszfiúkat alakított. Legismertebb szerepe a Tengeralattjáró kapitánya ahogy Oldie is írta.Ma már inkább B-filmekben játszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Jól van, jól van, már Batista nyomozó is tiszteletét tette Emerald Citybe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. 24: Iszonyú jó. Nem iértem miért írtátok hogy az eleje nem olyan jó. Szétrobbanok a feszültségtől. Tipikus 24 érzés megvan. A rosszak nagyon tetűk, de remélem Bauer széttapossa őket. Spoiler: Persze mint minden évadban itt vannak logikátlanságok, amik a feszültséget hivatottak növelni. Pl Dana-szál. Ilyen biztos niincs hogy valaki aki a ctu-nál dolgozik, az engedi magát zsarolni annyira ,hogy segít egy bűncselekmény elkövetésében. Az is biztos hogy akkora szűrő lehet ott hogy már a felvétel elött ki kellett volna derülnie Dana múltjának. De ha megjelenik a volt szeretőm azonal jelentem a rendőrségnek ,legfeljebb lebukok de még mindig job mint résztvenni egy rablásban. Persze boritékolható volt hogy nem fog egyszerűen menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.