Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Naná. Már aki erre alkalmas és iskolában eljátssza az utolsó pályaszakaszt pl egy hentelős videójátékból, a papa valódi fegyverével. A gond az, hogy a közszolgálati adókon nincs műveltető műsor, csak ilyen szenny. De szép is volt amikor olyan vetélkedők mentek ahol gondol....gondókogy...izé, gondolkodni kellett Izzadtak is rendesen az emberek anélkül, hogy emelt díjas telefonhívásokat ejtettek volna meg. Manapság meg 260-as percdíjért megmondhatod, hogy a Kék szín hány betű....fél órás várakoztatás után és nyertél egy matricát kb. Látom buzgó nézője vagy ezeknek a műsoroknak. Azt meg badarság hinni, hogy ha National Geographic megy majd a VV helyett, akkor azt nézik a jónépek. Nem fogják nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Látom buzgó nézője vagy ezeknek a műsoroknak. Azt meg badarság hinni, hogy ha National Geographic megy majd a VV helyett, akkor azt nézik a jónépek. Nem fogják nézni. Az elsőt én is megnéztem, nem tagadom, újdonság varázsa hatott. De aztán ép eszemnél maradva rájöttem, hogy nekem nem a deviáns, tökvakargatós, ingyenzabáló emberek érdekelnek. Az agykikapcsos akciómozikat meg kár tényleg ide sorolni, mert az csak egy film. Máskülönben meg manapság ritkán van bekapcsolva a tv. Ilyenkor lefekvés felé közeledve előveszem a doksicsatornákat és vagy Csillagászati ismeretterjesztőt nézzek, vagy Vass Gábor narrálásával megnézem OZ valódi arcát Nah, mondjuk erről jut fejembe, hogy teljesen egyetértenék Vona javaslatával az új valóságshowját illetően. Kamerázzunk be egy börtönt, zárjuk be oda a népnyúzóinkat és minden héten szavazzunk arról, hogy még ki kerüljön be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. A régi jó kvíz műsorok közül én a Mindent vagy Semmit! -et hiányolom. Annyira jó volt, hogy nyaranta még most is készítek ilyet a barátaimnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Nekem annyi bajom van az ilyen VV meg BB-s cuccokkal, hogy - mint lejebb volt írva - van, ahol csak 3 csatorna van. És így igencsak lecsökken a választható műsorok száma. Ismeretterjesztő cucc alig megy ezeken, cserébe kapnak Győzikét, vacsoracsatát meg valóságsót. És szappanoperát. Lehet, hogy nem abban a formában, ahogy volt, de suliidő alatt pl délelőtt volt némi iskolatévé, és szerettem. Voltak a srácoknak mesejátékok, ifjúsági filmek. Ezek is hiányoznak. Néha a régiekből lenyomnak párat. (leginkább a hazai termésről beszélek). nyáron meg volt némi matiné délelőtt. Most direkt megnéztem a m1, m2, RTL és TV2 műsorát. Most semmi gyereknek való. (hazudok, az egyiken kilenctől fél tizenegyig némi rajzfilm, meg Bobamester:) ) Meg esti mese, nem mindegyiken. És semmi ismeretterjesztő, pedig elférne a hírműsorok és szappanoperák között. Azt is néznék szerintem. Meg voltak színházi közvetítések. Jópár darabot megnéztem így:) Úgyhogy inkább az arányok tolódtak el. Fene bajom nem volt a VV1-el, azt néztem, volt újdonság varázsa. De hogy a celebeket aszerint osztályozzam, hogy melyikben tűntek fel, meg hogy utána mit csináltak, na az már kicsit sok. Meg hogy 4-5 szériát végignézzek belőlük. Nem az butít valahol, hogy ezeket leadják. Hanem hogy értelmes műsort nem adnak... (a lentebb említett jó kios vetélkedők is eltüntek) Nah, ennyi:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. A régi jó kvíz műsorok közül én a Mindent vagy Semmit! -et hiányolom. Annyira jó volt, hogy nyaranta még most is készítek ilyet a barátaimnak.Fokozva a nosztalgiát, ilyenkor nem veszitek elő a rakéta porszívót vagy a Videoton tv-t pl és teszitek őket választhatóvá a helyes megfejtések után? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. De hát ízlések és ... És ugyan melyik? Legszívesebben felpofoznám azt aki ezt a mondást kitalálta. Vagy elintézném hogy kificamodjon a bokája. Amúgy azt a számot azért kerülöm mert elég élnénken eszembe juttatja a filmet és nem azért mert nem tartom jónak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Fokozva a nosztalgiát, ilyenkor nem veszitek elő a rakéta porszívót vagy a Videoton tv-t pl és teszitek őket választhatóvá a helyes megfejtések után? Vagy az Odeon Art video csomagot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Amúgy azt a számot azért kerülöm mert elég élnénken eszembe juttatja a filmet és nem azért mert nem tartom jónak. Értem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. (szerkesztve) One Piece, a 6. évad után... Elképesztő évadon vagyok túl... Jó hosszú volt, azt meg kell hagyni. A Jaya Arc nagyon jó volt. Bellamy, mint főgonosz elég gyenge volt, Luffy egy ütéssel elintézte. Nagyon jó húzás volt, hogy csak a végén, miután elhagyták Jayát derült ki, hogy a fickók, akikbe belebotlottak, azok Blackbeard emberei. A legjobb akkor is a Shichibukai találkozó volt. Doflamingo különösen veszélyes ellenfélnek ígérkezik. A Skypiea Arc pedig elképesztően jó volt. Nagyon egyedi hangulata volt az előzőekhez képest. Az idióta ellenfelek ezúttal sem maradhattak el, Satori és Gedatsu személyében. Már bosszankodtam, hogy a Jaya Arc elején látott óriásokra nem fogják megadni a választ, de végül ez a kirakós darabka is a helyére került. Nah, és ott van Enel... Az eddigi legegyedibb főgonosz. De őt valahogy nem éreztem akkora féregnek, mint amilyen Arlong, vagy Wapol. Elképesztően erős volt, eszembe se jutott volna, hogy a gumi nem vezeti az áramot. Így nem is volt akkora ellenfél. Crocodile sokkal erősebbnek bizonyult, ő ugyanis kétszer is elintézte Luffy-t, ha nem többször. Jó poénokból ezúttal sem volt hiány, csak két kedvencemet emelném ki, az egyik a szagdial Satori egyik testvérénél, a másik pedig Sanji "Nami detektor" nézése. Egyetlen dolog nem tetszett, az az, hogy odalent a Jayán és fent az égben, egymástól függetlenül szárnyas emberek alakultak ki. Montblanc Norland pedig hamar a kedvencemmé vált, elképesztően jó karakter, és nem hazug, hanem egy hős. Enel pedig túlélte, furcsa... Nekem eddig ez a kedvenc történetszálam, de nem hamarkodok el semmit, tudom, hogy mennyire ajnározod a CP9-et. Jah, és azért sem voltam oda, hogy Chopper ennyire gyáva. Jó, eddig is egy félénk szerzet volt, de megállta a helyét a harcban, ha kellett. Most pedig sokszor sírva menekült. Túl sokat lóg Usoppal. Viszont Luffy hangos kézropogtatása nagyon menő. Szerkesztve: 2010. Augusztus 20. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Látom buzgó nézője vagy ezeknek a műsoroknak. Azt meg badarság hinni, hogy ha National Geographic megy majd a VV helyett, akkor azt nézik a jónépek. Nem fogják nézni. Ez igy van, viszont nagyon érdekes, hogy közvéleménykutatásnál mindenki bemondja, hogy ő a Spektrumot, meg a National Geographicot nézi... közben nem, de jól hangzik. Ez olyan, mint hogy csillió újság kapható a magyar piacon is és mégis a Story meg a Best fut a legjobban... mindenki prüszköl a celebektől mégis a nagy hirportálok a celebes alportálaikon keresztül kapják a legnagyobb kattintásszámot. De persze ha behivnak egy kontroll csoportot abból a célból, hogy felmérjék az igényeket, akkor mindenki utálja, ő aztán sose kattint, kit érdekel. Aha. Közben meg az igényesebb portálokon is muszáj egy-két bulvárhirt megereszteni hogy jöjjön a kattintás és a reklám-bevétel. Én a magam részéről úgy vagyok hogy akit tényleg nem érdekel az nem háborog miatta, mert TÉNYLEG nem követi nyomon. Engem pl. nem érdekel az RTL Klub vagy a TV2 de más TV csatonra se nagyon, épp ezért fogalmam sincs hogy mi megy ott. Elég élhetetlennek kell lenni, hogy az ember ne találjon olyan kikapcsolódási lehetőséget, ami őt személy szerint érdekli, pláne abban a korban amikor ott az internet nevü mankó. Én a magam részéről egyébként is ugy vagyok vele, hogy a TV felett eljárt az idő. Mégha jó müsor megy, akkor is idejétmúlt rendszernek tartom hogy pont akkor és ott kell a készülék elött ülnöm amikor elkezdik vetiteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. A One Piece első filmjét is megnéztem... Nem volt valami nagy szám, a rajzok is mintha egy kicsit furák lettek volna, mintha nem ugyanazok dolgoztak volna rajta, mint a sorozaton. Vagy egyszerűen csak régi. De nem volt rossz. Csak... Hiányoztak a többiek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Ez igy van, viszont nagyon érdekes, hogy közvéleménykutatásnál mindenki bemondja, hogy ő a Spektrumot, meg a National Geographicot nézi... közben nem, de jól hangzik. Ez olyan, mint hogy csillió újság kapható a magyar piacon is és mégis a Story meg a Best fut a legjobban... mindenki prüszköl a celebektől mégis a nagy hirportálok a celebes alportálaikon keresztül kapják a legnagyobb kattintásszámot. De persze ha behivnak egy kontroll csoportot abból a célból, hogy felmérjék az igényeket, akkor mindenki utálja, ő aztán sose kattint, kit érdekel. Aha. Közben meg az igényesebb portálokon is muszáj egy-két bulvárhirt megereszteni hogy jöjjön a kattintás és a reklám-bevétel. Én a magam részéről úgy vagyok hogy akit tényleg nem érdekel az nem háborog miatta, mert TÉNYLEG nem követi nyomon. Engem pl. nem érdekel az RTL Klub vagy a TV2 de más TV csatonra se nagyon, épp ezért fogalmam sincs hogy mi megy ott. Elég élhetetlennek kell lenni, hogy az ember ne találjon olyan kikapcsolódási lehetőséget, ami őt személy szerint érdekli, pláne abban a korban amikor ott az internet nevü mankó. Én a magam részéről egyébként is ugy vagyok vele, hogy a TV felett eljárt az idő. Mégha jó müsor megy, akkor is idejétmúlt rendszernek tartom hogy pont akkor és ott kell a készülék elött ülnöm amikor elkezdik vetiteni. Remek "poszt"! Az internet korában nem kell már a TV, vagy legalábbis ritka esetekben. A minket érdeklő információkat magunk is kigyűjthetjük a világhálóról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. (szerkesztve) Engem pl. nem érdekel az RTL Klub vagy a TV2 de más TV csatonra se nagyon, épp ezért fogalmam sincs hogy mi megy ott. Én innen tájékozódom, mi megy ott No meg pár kolléganő meséli ebéd közben, aki szintén "háborognak" a műsorkínálaton (nem mellékesen tanult, képzett nőkről van szó), és folyton jót mulatok rajtuk, mert ugye honnan tudják, mi folyik... Szerkesztve: 2010. Augusztus 20. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Remek "poszt"! Az internet korában nem kell már a TV, vagy legalábbis ritka esetekben. A minket érdeklő információkat magunk is kigyűjthetjük a világhálóról. Szokás szerint nem egészen értek egyet! Mert neten meg tudom nézni, hogy mekkora a kékbálna, mekkora borja van, mit eszik. Még akár le is tölthetnék dokufilmet, de ezt (is) jobban szeretem eredetiben. Tehát maradna a tévé. Pont ezért írtam h mit nézek. És nem felvágásból, hanem mert azt nézem! Bomarréhoz tán még annyit, hogy a celebes dolgok azért zavarnak, mert szeretem, ha pl értem, miről poénkodik valaki, és mikor hetek múlva rájövök, mi is volt a bikicsunáj poén, akkor a guta kerülgetett. Valahol zavar - bár igazából tudom, h nem kéne - mert tájékozatlannak érzem magam, pedig csupán nem érdekel a dolog. Vagy ha mondanak egy nevet, akkor minimum tudjam, kiről van szó. Ha már olyan fene ismert... És persze rájövök, hogy azt én nem is akarnám megismerni. A másik meg hogy nem igaz, hogy ki lehet kerülni. Neten is lépten-nyomon belebukkan ilyesmikbe az ember. Hírdetés, hírek, vagy akár csak a fórumozgatás. Biztos régimódi vagyok, de én szerettem várni a kedvenc műsoraimat, rákészülni. És azért még mindig sok műsor leginkább tévén elérhető. Sportközvetítések pl. A másik meg, internet kora ide vagy oda, nem mindenkinek van netje. Gyakran gépe sincs. Ezek meg idejét múlt emberek lennének? Amíg nincs minden családban ott a gép és a net, addig a TV nem idejétmúlt. Szerintem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. A ritka esetek egyike a sportműsorok, vagy az élőadások. Egy dokufilmnél nincs olyan, hogy eredeti, ott csak médium van, ahol megnézed. Én továbbra se nézek TV-t, csak akkor, ha nagyon muszáj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. (szerkesztve) A ritka esetek egyike a sportműsorok, vagy az élőadások. Egy dokufilmnél nincs olyan, hogy eredeti, ott csak médium van, ahol megnézed. Én továbbra se nézek TV-t, csak akkor, ha nagyon muszáj. De azt te is belátod, h ahol van 3 csatorna, és se net nincs, de esetleg még pc-sincs, ott nem mindegy annyira, mit ad az a 3 csatorna. Bevallom, én is csak :oops:akkor figyeltem fel erre, mikor apósnál voltam. A falujukban 1-2 család büszkélkedik géppel. A könyvtárban van 4! gép, nettel. Nem mondom el, milyen kőkori gépek. DVD kölcsönző nincs, pár falut kell menni érte. Meg ugye DVD is jópár családnak luxus. Tesóm komárom közelében lakott, hasonlókat mesélt. Mivel valamennyire ért a gépekhez, ha valakinek gondja volt, őt hívták. Na ott már többeknek volt gépe, netje, de ez volt inkább a kisebbség. Sajnos még messze vagyunk attól, hogy minden háztartásban legyen gép, nettel. Jujj, ez már sok off itt, elnézést! Szerkesztve: 2010. Augusztus 20. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Én annyira nem temetném még a tévét. Az embereknek kell egy fix pont az életben, ami sokaknál a mindennapi Barátok közt nézést jelenti. Egy jó darabig még fennmarad ez az élő formátum szerintem. Ettől a "nem nézek tévét " szövegtől meg a falra mászok, az emberek 90%-a aki ezt mondja a legnagyobb bulvárfaló. Tisztelet a kivételnek persze. Hogy ha az alapján lenne a nézettség amit az ismerőseim vallanak, akkor a Comedy Centralon és a Discoveryn kívül az összes csatorna csomagolhatna, mert persze mindenki csak ezt a kettőt nézi ha havonta egyszer bekapcsolja a tévét, azt is csak azért mert zárva volt aznap a Morrisons. Persze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Ettől a "nem nézek tévét " szövegtől meg a falra mászok,Felőlem az égig érő paszuly tetejéig is mászhatsz, de én tuti nem vagyok álszent. A képmutatókról nem tehetek, de én kikérem magamnak, hogy ebben a kérdésben kétségbe vonják a szavam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Én annyira nem temetném még a tévét. Az embereknek kell egy fix pont az életben, ami sokaknál a mindennapi Barátok közt nézést jelenti. Egy jó darabig még fennmarad ez az élő formátum szerintem.Ettől a "nem nézek tévét " szövegtől meg a falra mászok A vicc az, hogy régebben rettentő mennyiségű tévét néztem. Eleinte gyereksorozatok, aztén meg mikor bejött a tányéros tévé, akkor Trek, Knight Rider, és társai. Németül! Kukkot nem értettem, de néztem! Barátok közt talán fél évig néztem, aztán jól meguntam. 7 éve, mikor Ortissal összejöttünk - te jó ég, már olyan régen?! - akkor meg azonnal eldöntöttük: Kell NET. És hamar rákaptunk. Az a bizonyos SW írogatás lekötött, meg a Lineage2, és sorolhatnám. Így a TV maradt Hause-ra, BSG-re, és Csillagkapura. Leginkább. És a Discovery és társaira. Rákhalászok, és a vonatos sorozatok, illetve tornádós-viharvadászos. Néha gyereknevelős cuccot is nézünk:A mamit akarom nagy kedvenc! TV-s sorozatok leginkább dvd-verzió. Mesefilmet csak DVD. Lassan Nolcsinak több van mint nekünk:) És F' meg foci VB, EB megy tévén. Ennyire leamortizáltam az állandó tévézésem. Hjeh, Nolcsi óta gyakran még ennyi sem:) Lejebb meg Odyval egyetértek, mert itt senkiről sem feltételezem, hogy "vetít" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Felőlem az égig érő paszuly tetejéig is mászhatsz, de én tuti nem vagyok álszent. A képmutatókról nem tehetek, de én kikérem magamnak, hogy ebben a kérdésben kétségbe vonják a szavam.Épp azért írtam hogy tisztelet a kivételnek, mert nem rólad meg az itteni fórumozókról beszéltem. De az tény hogy sokan vannak akik úgy gondolják hogy nem fér bele a imidzsükbe a tévénézés. Tenel Ka: Nem is ciki az ha valaki tv-t néz, én is ha tehetem megnézem minden nap a Jóbarátokat vagy este ha megy valami jó, sokkal kényelmesebb mint megnyomni a letölt gombot a gépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. De azt te is belátod, h ahol van 3 csatorna, és se net nincs, de esetleg még pc-sincs, ott nem mindegy annyira, mit ad az a 3 csatorna.Ez pontosan így van. Aki csak három csatornát tud fogni, annak tuti nincs se gépe, se netje, mert nem telik rá. És ez a lakosság döntő hányadára igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Attól még hogy 3 adó van, még nem kötelező nézni egyiket sem. Lehet olvasni, a gyerekeknek talán jót is tesz, ha nem látnak televíziót, kicsit kreatívabbak lesznek, és feltalálják magukat. Az iskolában pedig jó esetben úgy is megismerkednek az internettel, a számítógép használattal és a többivel. Vagy nem. Akárhogyan is, attól hogy kevés csatorna van, még nem kötelező bámulni is őket, mint egy robot. A régi világban is elvoltak tévé nélkül, apám pl. sose unatkozott, és szerintem a többi gyerek sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Ez pontosan így van. Aki csak három csatornát tud fogni, annak tuti nincs se gépe, se netje, mert nem telik rá. És ez a lakosság döntő hányadára igaz.Ennyire lenézzük az embereket? Akinek nincs esze és értékítélete az meg is érdemli. Aki a disznósz*rban kotorászik annak mutathatsz finom dolgokat, a sz*r az otthona. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Attól még hogy 3 adó van, még nem kötelező nézni egyiket sem. Lehet olvasni, a gyerekeknek talán jót is tesz, ha nem látnak televíziót, kicsit kreatívabbak lesznek, és feltalálják magukat. Az iskolában pedig jó esetben úgy is megismerkednek az internettel, a számítógép használattal és a többivel. Vagy nem. Akárhogyan is, attól hogy kevés csatorna van, még nem kötelező bámulni is őket, mint egy robot. A régi világban is elvoltak tévé nélkül, apám pl. sose unatkozott, és szerintem a többi gyerek sem.Így van! Érdekes, az én koromban két adó volt, még se lettem agy mosott hülye gyerek. Pedig akkor még élőben adták Brezsnyev temetését is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Ott van amúgy az egyik haverom. Nem éppen az a vetítős gyerek, de büszkén szokta hirdetni hogy ő aztán nem szokott tévét nézni, maximum néha a Family Guyt. Aztán berúgva egyszer egy cigó öreglánnyal úgy elbeszélgetett a Győzike showról, mint ha csak a nagybátyja lenne a pali, kielemezték minden egyes mozdulatát. Szóval az ilyeneket nem csípem. A másik témához pedig annyit hogy ha a gyereket úgy kell kirobbantani a tévé elől ott már baj van. Nem tudom, de gyerekkoromban bár szerettem tévét nézni, azért sokkal szívesebben játszottam a tesómmal vagy rajzolgattam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Ennyire lenézzük az embereket? Akinek nincs esze és értékítélete az meg is érdemli. Aki a disznósz*rban kotorászik annak mutathatsz finom dolgokat, a sz*r az otthona. Ez miért lenézés? Ezek sajnos tények. Vagy szolgáltató nincs ott a környéken, vagy az embereknek nincs pénze komolyabb programokra...ne adj isten számítógépre illetve netre, melyhez ugye szintúgy kell valami kábelezettség. Nehogy azt hidd, hogy ha a te környékeden van net, meg negyvenegynéhány tv csatorna, akkor az az egész országra igaz. És nem hinném, hogy az embereken múlna, hogy milyen környéken is élnek ebből a szempontból. Kiss Pista tuti nem fog egy komplett kábelhálózatot kiépíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Ennyire lenézzük az embereket? Akinek nincs esze és értékítélete az meg is érdemli. Aki a disznósz*rban kotorászik annak mutathatsz finom dolgokat, a sz*r az otthona. Az a baj, hogy ahol nincs pénz ezekre, ott igenis beszűkül az ember tudata. Írtam lentebb Apósomékról. Világvége, semmi nincs. És a 22 éves "kislány", párom féltesója egy tündéri kedves, aranyos lány. Körülugrált, egyebek. De a tévén kívül nem volt semmi, ami kicsit "elvitte" volna onnét. A szomszéd falun kívül még nem volt messzebb. Írtam a könyvtárat. 2 szoba össz. Kicsi. Messzebre meg nem nagyon megy. Nekik igenis több kéne, mint 3 adónyi szappanopera meg valóságsó. Obi1, nem kell kirobbantani a tévé elől. De van amit szeret, és nem hinném, hogy némi Mazsola vagy Pingu megártana neki. Ahogy írtam, meg lehet, és kell is találni az egyensúlyt. (bár valszeg te általánosságban mondtad:) Ody, meg nem volt hétfőn műsor:) A srácaink nem hiszik majd el! Viszont nekem volt kertem, tyúkóllal, gyümifákkal. Utcán focizhattam tesómmal, nem kellett félni az autóktól. Most itt vagyok egy panel jellegű lakás első emeletén. Ha vége az udvarnak, és pl főzni kell, akkor vagy olvas a gyerek, vagy játszik a játékaival, vagy tévézik. Amíg nem látom, se olló, se ceruza, se ragasztó. Szép is lenne, ha barkácsolna, míg én főzök! Amúgy meg korosztályfüggő, hogy mivel mennyire köthető le a gyerek. Enyim a tévét is megunja, és otthagyja, nem egy függő lélek, de más sem köti még le sokáig. Nehéz eset! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. És nem hinném, hogy az embereken múlna, hogy milyen környéken is élnek ebből a szempontból. Kiss Pista tuti nem fog egy komplett kábelhálózatot kiépíteni. Maxima igaz. Egy kis faluban - van ilyen is az országban elég, nincs semmilyen net kiépítve. Maradna a mobilos, de mire mennek vele gép nélkül. Meg ha nincs a faluban senkinek, akkor nehéz eleve belevágni, hiszen nincsen aki összerakja, telepítse a gépet, ott legyen, ha gond van. Nem lenézzük ezeket az embereket, hanem ismerjük a körülményeiket - valamennyire. Nem igényük nincsen, hanem lehetőségük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Nem igényük nincsen, hanem lehetőségük.Így van. Aztán ugye a kereskedelmi csatornák ezt ki is használják, hogy ugye rátérjünk a korábbi dologra. Nem műveltet, hanem rombol. Sajnálom ezt mondani, de az átkosban az egyetlen egy közszolgálati adón is azért több műveltségi műsor ment ( fel is soroltál minap párat ) mint manapság az összes fogható csatornán. Ennek ellensúlyozására kellett volna több földi sugárzású adónak engedélyezni még az adást amíg az embereknek lehetőségük lesz a modernebb átállásra, illetve kötelezni a Retekklubot illetve a Tv2-öt a minőségi műsorokra. De ugye ahol a pénz és a megvesztegetés az úr... :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Ha már a tévé műsoroknál járunk: én azt sem értem, miért kell úgy néznem a kedvenc meccseim, hogy lemarad két szélen az eredmény meg a kapu kb... azt hiszik, mindenkinek van már szélesvásznú tévéje? Akkor legalább legyen benne egy opció, hogy hogy szeretném nézni. De azért mégis csak nonszensz, hogy nem látom normálisan a pályát meg az eredményjelzőt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.