MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Érdekes, de jó pár dologgal nem értek egyet Egyébként most járok ismét a 3/9-nél De harmadszor már nem kezdek neki, majd nézem, ahogy és amikor eszembe jut. Még azon is agyalok, hogy ebből dvd-vásárlás is lesz, de ez még nem biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Karrde! Ennyire tetszik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. A sorozat igen, a cikk már nem annyira Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Szerintem gyorsan töröld addig a linket Ody amíg Riddick dzsihádot nem hirdet az Aeon Flux ellen. Én se értek amúgy egyet a cikkel, de amúgy korrekt kritika. A hozzászólók már inkább a no comment kategória határát súrolják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Tegnap olvastam én is. Én nagyjából egyetértek vele. De ez ugye egyéni szoc. probléma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. A héten nem volt Katedrális? Elvileg pénteken lennie kellett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Volt Katedrális, de valamiért nem kerül ki torrentre. Az egyik lehetséges verzió, hogy péntek este néhány kábelszolgáltató úgy adta le az epizódot, hogy a közepén elment húsz percre a hang, ami miatt páran reklamáltak is. Lehet, hogy akik felszokták tenni a netre az epizódot azok pont nem tudták normálisan felvenni. De mondjuk még ez is csak fél-magyarázat, mert azóta már több ismétlés is volt és a beirások szerint ezek már hibátlanul mentek le mindenhol, ennek ellenére sehol semmi. Jövő héten egyébként már jön is a dupla záróépizód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Akkor reménykedjünk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Már épp kérdezni akartam én is, hogy mi a helyzet a Katedrálissal. Mondjuk a Persons Unknownt is jól megkavarták, mert a soron következő epizódot csak online adják valamiért. Szóval aki tv-n követte odakint és nincs netje az most szív mint a torkosborz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. A Katedrálist én is kerestem ma, hiába. Remélem, hamarosan fenn lesz, bár nekem hétköznap mindig húzósabb sorozatot nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Már gondoltam rá, hogy itt rákérdezek, hol lehet a következő epizód, de akkor még mindig nem tudni, mi a helyzet Valamelyik ismétlést csak felvette/felveszi valaki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Na, ha jó nagy késéssel is, de végül csak felkerült... érdemes újra keresgélni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Na, ha jó nagy késéssel is, de végül csak felkerült... érdemes újra keresgélni Igen, már fent van. A felirat kell és mehet a menet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. A sorozatot kezdtem elsőnek keresni, ahogy géphez jöttem, és megtaláltam én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. A sorozatot kezdtem elsőnek keresni, ahogy géphez jöttem, és megtaláltam én is Már felirat is van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Na megnézve ezt az epizódot úgy érzem, hogy jól fogják megoldani a zárást, ami ugyan pár száz oldallal a könyv vége elött fog véget érni, de a következő elözetesét látva azt mondom, igy is jól meglehet oldalni hiányérzet nélkül. Ez most amolyan előkészítő epizód volt a nagy duplarész elött. Ja és... Spoiler: ... annyira jó, hogy Franciaország is feltünik a színen. Kicsit más kontextusban mint az eredetiben, mert Jancsi abban itt lát először gótikus katedrálist -ők még a régi román stilusban kezdték a könyvben- itt kicsit kissebb a katarzis, de igy is tök jó, hogy belekerült ez a jelenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Jó volt a Katedrális, bár kicsit pislogtam, mikor Aliana megkérte Mártát, hogy ne szóljon Alfrédnak a nyolc hónapos terhességéről. Most ez vagy fordítói hiba volt, vagy valami be lett itt nézve a készítők részéről. Remélem a végén mindenki aki megérdemli minimum négy darabban fogja végezni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Nincs igazán benézés, a könyvben is eltitkolja. Mondjuk ezek már spoileres dolgok. Én már csak holnap látom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Ez érdekes. Spoiler: Ezek szerint külön szobában élték házas életüket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. A Katedrális ezen része valami kimondottan nagyszerű volt! Eddig is tetszett, de most éreztem először azt, amit a könyv olvasásakor: hogy magával ragadó, letehetetlen, az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam. Spoiler: Ez a rész a történet Birodalom visszavágja: porrá zúz szinte mindent, Aliena belekényszerül egy hozzá méltatlan házasságba, és úgy tűnik, hiába, hiszen William megkapja a grófi címet; a katedrális összedől, Fülöp megbukik, és úgy tűnik, hogy helyrehozhatatlan a balsors akarata ... De mégis feldereng egy halvány reménysugár Aliena és Jankó gyermekével, és azzal, ahogy a lány a szerelme után indul. Aliena olyan csodás nőalak, amelyre mindig is nagy szeretettel tekintettem, és számomra a regényben is, és most már a filmben is az egyik legszebb momentum, ahogy a két nő, Ilona és Aliena összetalálkozik, aztán ahogy a lány elindul megkeresni Jankót valahol Franciaországban. Lehet, hogy túl érzelmes vagyok, de ez engem mindig meghatott, és nagy öröm számomra, hogy a filmnek sikerült ezt a nagy szerelmet ugyanilyen szépen érzékeltetnie. Ha a befejezés is ilyen lesz, akkor le a kalappal a készítők előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Padmén se vették észre, hogy terhes. A sok ruha csodákra képes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Padmén se vették észre, hogy terhes. A sok ruha csodákra képes. De Anakin se volt közel mellette.....mint férj, együtt az ágyban. Ott próbálta volna titkolni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Az azért a sorozatból is kiderül hogy... Spoiler: Aliena és Alfréd nem élnek házas életet. A könyvben kicsit konkrétabb mert ott le is van irva hogy Alfréd impotens, de legalábbis Alienával nem tud mit kezdeni, de ez a sorozatban is ott van mégha nem is teszik egyértelmüvé, hogy eztán nem is változik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Jó volt a Katedrális. Azt hiszem van mit elszámolni Istvánnal meg a sleppjével. Egyelőre sejtéseim sincsenek, hogy mi lesz ennek a vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Az azért a sorozatból is kiderül hogy... Most megnyugtattál, mert a lentiek alapján kezdtem egész furákat gondolni. No akkor mindjárt nekiugrok én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Jó volt ez a rész is, bár sejtettem, hogy Spanyolország kimarad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Végülis akár még benne lehetne Bár valszeg tényleg nem lesz benne, de a spanyolországi szál asszem tényleg olyan ami akkora luxus -mert valahol elég nagy leválás a fősodortól és az ott történt lényegesebb elemek könnyen átpakolhatóak máshova- hogy az csak egy 20-30 részes Katedrális sorozatnál tudna jól (tehát nem kapkodóan) kijönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Ez igaz, szóval nem ért meglepetésként Bár egyszer már a francia eseményeket is leírtam, pedig az tényleg kihagyhatatlan építészeti szempontból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Dexi a végén még magát is asztalra fogja fektetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Még az is lehet Jó kis videó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.