Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Hm, Scofield pályázna Spartacus szerepére. Kicsit nyezge szerintem ehhez a feladathoz, bár ha naponta elszürcsöl egy körömpörkölt turmixot még jó is kisülhet a dologból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Fringe Spoiler: Fasza kis rész volt, Newton nem tétlenkedett benne, hamar hidegre tette az alakváltót, Wolívia pedig egyre jobban kételkedik saját magában. Gooood.Szegény Newton srácot sajnálom, nagyon jó arc volt, remélem majd Baltazár arkangyal vigyáz rá a menyben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Hm, Scofield pályázna Spartacus szerepére. Kicsit nyezge szerintem ehhez a feladathoz, bár ha naponta elszürcsöl egy körömpörkölt turmixot még jó is kisülhet a dologból.Jaah, kikököpött Spartacus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Én is nehezen tudom a skacot mint Spartát elképzelni de akár még jól is elsülhet a dolog. Ha egy tündéből legátust tudtak faragni akkor egy szökött fegyencből is lehet Spartacus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Crixus meg megy szerepelni a Szinbádba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Én is nehezen tudom a skacot mint Spartát elképzelni de akár még jól is elsülhet a dolog. Ha egy tündéből legátust tudtak faragni akkor egy szökött fegyencből is lehet Spartacus. Úristen!!!!! Ő volt legátus? :) Basszus sose ismertem volna fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Úristen!!!!! Ő volt legátus? :) Basszus sose ismertem volna fel. Elsőre én se vágtam a dolgot, de ugyanez volt Walter Bishopnál is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. (szerkesztve) Elsőre én se vágtam a dolgot, de ugyanez volt Walter Bishopnál is Őt vágtam egyből. Szerkesztve: 2010. Október 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. "Az a fiú 30 éven belül az Egyesült Államok elnöke lesz, de akkor is egy hülye f*sz marad" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Crixus meg megy szerepelni a Szinbádba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Hűhűűű, ma Supnat és belenéztem a sample-be, nagyon jónak tűnik!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Úristen!!!!! Ő volt legátus? :) Basszus sose ismertem volna fel. Én is csak tegnap tudtam meg véletlenül. Ha valamikor a Sparta után megnéztem volna az első vagy a második gyűrűs filmet akkor szerintem felismertem volna. A tünde manusz amúgy nem rémlik különösebben. Annyi dereng hogy megpatkol és hogy mintha Markovics hangoztatná a szinkronban. Őt vágtam egyből. Őt én is. Mondjuk úgy könnyű volt hogy már a sorozat előtt olvastam hogy szerepel benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Valaki kérdezte múltkorábban a Beugró kezdését. Nos, Most szerdán kezdődik majd a Coolon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Supernatural Spoiler: Nagyon jó kis rész volt, egy kis poénkodással fűszerezve. (A Pokolba taszítva poén meg főleg ütött, néztek is a buszon, megint )Crowley még mindig király karakter, kár, hogy átállt a másik oldalra. Viszont tetszett, hogy ennyit megtudtunk a démonokról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Dexi új nője jobban megzakkant mint gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Tudom hogy sok minden rossz kisülhet ebből, de azért én elég izgatott lettem. Huh... ebből sok minden kisülhet. Jól átgondolva nekem olyasmi tetszene, amiben az eddigi szereplők maradnának meg valahogy, én őket csíptem Csak ez meg piszok nehéz volna. Dexi új nője jobban megzakkant mint gondoltam. Nem is csoda, hogy zakkant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Nem is csoda, hogy zakkant Én nem is csodálkozom azon hogy megzakkant. Gondoltam hogy nem fog trauma nélkül csak úgy kilábalni a szituból. Spoiler: Az viszont már kicsit erős hogy annyira meggajdult hogy ki akarná magát nyíratni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Dexi Spoiler: Jaja, bár a fene tudja, biztos nem tud teljesen racionálisan gondolkodni ebben a helyzetben. Csak menekülne, ahogy tud. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Dexter Spoiler: Szerintem egyáltalán nem erős, épp hogy reális megint. Nem tudja a lány hogy mi vár rá Dexternél, ő csak azt akarja hogy minél előbb túl legyen a dolgon. Ilyen helyzetben én is inkább a gyors halált választanám, mintsem hogy hónapokon keresztül fogva tartsanak, kínozzanak, erőszakoljanak meg minden egyéb, hogy aztán a végén lassú és fájdalmas halált haljak. Szerintem ezzel így lenne a legtöbb ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Erős vagy sem nekem egyre megy. Nem azért vetettem fel a dolgot a videónál mert annyira érdekel. Jobb kísérőszöveg nem jutott eszembe hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Nagyon jó volt a legutóbbi Castle Tetszett ez a párbajosdi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Elkezdtem és időközben végeztem is a Fringe 1. évadjával. Egész jó sorozat, már értem miért fényezték sokan ennyire. Walter a legnagyobb figura, a beszólásai ott vannak. Bővebben most nem mennék bele, a lényeg, hogy bekerült a sorozatgyűjteményembe. Viszont a 2x01 kapcsán felmerült 1 kérdés... Spoiler: Az alakváltó tag kinyírta Charlie-t, majd felvette az alakját, míg Charlie átalakult azzá, aki az alakváltó voltl előtte, vagyis a nővérré. Viszont a végén hogy dobhatja be a tűzbe az alakváltó Charlie testét, amikor az elvileg már a "nővér" ráadásul az FBI tuti elszállíttatta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Supnat - 6x04 Nagyon hangulatos rész volt, sokkal rosszabbra számítottam. Eddig ez tetszik a legjobban az 1-4. közül. Spoiler: Jó volt kicsit jobban megismerni Bobby-t, hogy mit is csinál, amíg a srácok vadásznak... régóta érett már egy ilyen epizód. Jensen is megcsillogtathatta rendezői tudását, ez magyarázza, miért nem szerepeltek jóformán semmit Jareddel. A poénok is jók voltak, remélem tartja ezt a színvonalat az évad. A 3. után, ez még inkább javulás az 1-2. részhez, úgyhogy nincs még veszve semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. (szerkesztve) Elkezdtem és időközben végeztem is a Fringe 1. évadjával. Egész jó sorozat, már értem miért fényezték sokan ennyire. Walter a legnagyobb figura, a beszólásai ott vannak. Bővebben most nem mennék bele, a lényeg, hogy bekerült a sorozatgyűjteményembe. Viszont a 2x01 kapcsán felmerült 1 kérdés... Az alakváltó tag kinyírta Charlie-t, majd felvette az alakját, míg Charlie átalakult azzá, aki az alakváltó voltl előtte, vagyis a nővérré. Viszont a végén hogy dobhatja be a tűzbe az alakváltó Charlie testét, amikor az elvileg már a "nővér" ráadásul az FBI tuti elszállíttatta... Nagyon túlvariálod Charlie nem alakul át senkivé, tekintve, hogy azt csak az alakváltók tudják megcsinálni Egész egyszerűen a nővérkévé alakult alakváltó elkapja Charliet és megöli, miközben felveszi az ő alakját. Korábban meg az alakváltó elrejtette az alagsorban a nővérke holtestét. Annyi tény, hogy jó gyorsan elintézte Charliet és alakult át az ő formájára. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Ha esetleg valaki nem tudta volna: http://www.sg.hu/cikkek/77620/a_legjobb_so...elnek_egy_ideig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Ha esetleg valaki nem tudta volna:Mint általában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Dexi marha jó volt Spoiler: Na most akkor Dexi meg szöszi összefog a rosszfiúk ellen? Kíváncsi vagyok, vajon mi fog kisülni ebből a párosításból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. De jó, hogy szóltál Karrde. Már töltöm is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Dexi új nője is megéri a pénzét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Nagyon jó volt megint a Dexter Spoiler: Érdekes lenne ezek után egy Igazságosztó féle felállás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.