MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. A Twin Peaks óta nem láttam ennyire jót! A Twin Peakst múlt héten kezdték el adni a Viasat3-on. Gyerekkoromból még rémlik néhány jelenet. Néha odasettenkedtem nézni, de anyu mindig pipa volt miatta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. ÉN csak az Rtl-en követem a lostot, de nagyon tetszik Majd ha szünet lesz haverommal leszedetem az összes részt, és megnézem újból Igazad van Ody, egyszerűen hihetetlen mennyi kérdést vet fel. Nagyon állat Nekem nagyon bejön. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Ha lenne AXN-em... akkor nem kéne aggódnom Andromeda, Enterprise és a többi sorozat letöltése miatt... bár Lostot lehet, akkor se néznék. Engem valahogy nem foglalkoztat. Detto. Az a pár rész, amit láttam még egy kicsit se tudott megfogni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. ÉN csak az Rtl-en követem a lostot, de nagyon tetszik Majd ha szünet lesz haverommal leszedetem az összes részt, és megnézem újból Igazad van Ody, egyszerűen hihetetlen mennyi kérdést vet fel. Nagyon állat Nekem nagyon bejön. Az első részben fény derül a fülke titkára. De hogy!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Ne is mondd... már teljesen kiráz a hideg, hogy mi a fene lehet! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Ne is mondd... már teljesen kiráz a hideg, hogy mi a fene lehet! Nagyon jól megoldották, pofaleesés garantált, és még a rejtély is fokozódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Ne kínozz Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Ne kínozz Vasárnap óta megnéztem vagy háromszor! Ez óriási szó nálam. Bejön a dolog. Egyébként mi a véleményed a történésekről és magáról a szigetről? Mi lehet a háttérben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. 2006 februárban kezdi vetíteni a TV2 a Battlestar Galactica sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Detto. Az a pár rész, amit láttam még egy kicsit se tudott megfogni... A LOST az a sorozat amit az elejétől kezdve kell nézni. Sajnos ha belenézel egy-két részbe, az kevés. Így valóban unalmasnak tűnhet, pedig nem az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Mondjuk, ha egy sorozat tényleg nagyon jó, akkor megtud fogni pár rész is belőle. Amit láttam belőle az elég langyos volt... de nem akarok elhamarkodott itéletet mondani, hisz pl. a BG-t is lehuztam az elején, aztán most kezd beindulni. Most töltöm a Lost első évadot és majd kiderül, hogy rosszul itélkeztem-e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Ez már mindjárt jobb hozzáállás Bomarr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Huhh... ez elég összetett kérdés. Annyi minden áll a háttérben. Egyrészről ott vannak azok a fura szörnyek. Amiket sosem látni, és elképesztő mennyire vérengzősek. Más részről ott vannak azok a számok... amik Hurley-t a szigetre vezették. És mintha az a fülkébe lenne belevésve. Emellett ott van még Lock hitvallása is a szigetről, hogy amit elvesz, azt másképpen adja vissza. Nagyon furcsa. Aztán a francia nő habogása. Hogy megölték az embereket, és hordozókká váltak... milyen hordozókká,jesszus? A suttogásokról a fák között meg még nem is beszéltem. És a fülke, na az mindennek a teteje Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Melyik résznél jársz? A Tutajt már megépítették? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Jah. És már le is égették egyszer. Boon most halt meg. Locknak neki esett Jack. Aztán Shanon is. Aztán Lock most fogja elvezetni Shaidot a fülkéhez. Nagyon várom már a pénteket... iszonyat izgis lesz a fülke! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Nagyon várom már a pénteket... iszonyat izgis lesz a fülke! Szerintem soha nem találnád ki mi van benne. Az pedig, hogy mi állhat a háttérben, nehéz most még megmondani. Akár "dimenziós" kavarás is lehet benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. De te már tudod? hogy mi áll a háttérben? Az egyébként vicces volt, amikor Lock megpróbálta ostromgéppel betörni Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. De te már tudod? hogy mi áll a háttérben? Nem. Csak találgatok. Az egyébként vicces volt, amikor Lock megpróbálta ostromgéppel betörni SPOILER Én csak azt nem értem Lock-ban, hogy miért nem mondja el Jacknek, hogy béna volt? Így sokkal jobban megérthetné Jack, és nem nézné eszelősnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Hát jah. SPOILER Én meg azt nem értem, hogy amikor Boonnal kutatják a repcsit, amit látott, akkor miért nem tud járni Lock? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Érdekes kérdés. Az már volt amikor a fülkében egy hatalmas fénycsóva tűnt fel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Annak a résznek a végén volt. Úgy volt, hogy Lock tök ki volt akadva, hogy miért nem nyílik ki a fülke ajta, ha egyszer megtette, amit kellett, elment Boonnal a repülő után. Ütögeti, ütögeti a fülke fedelét, egyszercsak kigyúllik benne a fény, és vége... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Már emlékszem. Van ott valami. És a számok a szélén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Hát jah, azok ott vannak. Haverom szerint... de hogy miért, és hogy kerültek oda... és a pénteki lost műsor előzetesben valahogy tök fura volt a fülke... így ki volt nyílva, vagy mi... de hogy mi lehet... ááá... megőrülök! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Elmondjam ki megy le elsőnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Várj, először tippelek: Sayid? Mást ne mondj el, csak ezt Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Nem ő. Kate. Többet nem mondok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Köszönöm Egyébként rájöttem, hogy tegnap kihagytam valamit: azért szeretem a Lost-ot, mert fokozatosan kitárulkozik előttünk a szereplők előélete. Nagyon karakter orientált, és ezt szeretem Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Igen, először emiatt kicsit unalmasnak találtam, de kellenek ezek a visszatekintések. Főleg, a második széria első részéből látszik ez gyönyörűen. Egyébként a vasárnapi második rész a tutajon zajlik majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Nem tudod véletlenül, hogy hány részes lett az első széria? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Nem tudod véletlenül, hogy hány részes lett az első széria? 25 részes. Nincs Szolnokon AXN? Azon adják. Pl. szilveszterkor leadták az első szezont két nap alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.