Ody Mandrell Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 Az tényleg jó rész lesz. Akkor már közel az első szezon vége. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 A Lost készitői azt igérték, hogy mindenre logikus és pontos választ adnak és semmi misztika nem lesz benne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 Ezt hol olvastad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 Egyébként kíváncsi leszek rá, mert ha pl. tudnak logikus magyarázatot adni olyan dologra, hogy miért látja a halott apját a szigeten Jack, megemelem a kalapom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Csak kérdés, hogy az apja valóban meghalt-e? Mert mi van, ha nem... és potya utas volt a repülőn. Simán lehetne, elvégre tudjuk jól, Sawyer találkozott vele Ausztráliában, tehát felszállhatott a gépre. Ezzel együtt elég furcsa lenne, ha misztikum nélküli magyarázat lenne a végén... Ja, közel a vég: most jön majd az Exodus1-2-3. Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Ezt hol olvastad? Az egyik Lost rajongói fórumon olvastam. Állitolag ezt nyilatkozták a készitők. Egyébként, ha a '60-as években járnánk biztos az lenne a megoldás, hogy sugárzásnak vanna kitéve. Akkoriban ez volt a joli-joker, amivel mindent, de tényleg mindent meglehet magyarázni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 Ok. Mindenestre kíváncsian várom a fejleményeket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Már leadta az AXN a soron következő részt? Ha igen, hogy tetszett? Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 (edited ) Leadta, de még nem néztem meg. Felvettem videóra, és majd később... Már nagyon várom!!! Edited January 29, 2006 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Na azt elhiszem Én is várom már a pénteket (nemcsak ezért persze, de főleg) Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 Majd írok róla holnap. Remélem olyan jó lesz mint az első rész. Ahhoz mit szólsz amit Bomarr írt? Tudniillik mindenre lesz logikus magyarázat... Kíváncsi leszek rá! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 (edited ) Nos a tegnapi LOST rész is nagyon jó volt, bár egy kis misztikum azért kihalt belőle. Ámbár így is nagyon érdekes, és a lelkesedésem sem csökkent. Említettem volt korábban, hogy megjátszottam a filmben szereplő számokat a hatos lottón: 4,8,15,16,23,42 A húzot számok pedig: 3,9,14,17,20,31 Érdekes volt látni, az egyel eltévesztett tippeket. Edited January 30, 2006 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Na elkezdtem előlről és a nyitó-epizód piszok jó. Nem ül le egy pillanatra se, van feszültség dögivel... és a repülő-szerencsétlenséget bemutató képsorok, meg amikor a pasast beszivja a hajtó-mű naggyon durva. Lehet, hogy mégis tetszeni fog ez a sorozat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Bomarr: Hajrá, nagyon remélem, hogy tetszeni fog. Ha nem bánjátok, pár napon belül indítanék itt egy kis sorozatot, amelynek keretében egy-egy rész rövid tartalmát írnám le az első szériából. Ha nem gond. Csak hogy sorra vegyük a történéseket. Ody: A véleményem? Nos az nem más, minthogy ha racionálisak akarnak maradni, akkor nagyon nehéz dolguk lesz. Ez egyébként egy olyan teóriát támasztana alá, hogy valami titkos katonai támaszponton zuhantak le. Jack apjáról pedig már írtam lentebb. Lottó számok: EZ HIHETETLEN!!!!!!!!!! Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Donát: Indithatsz ilyen sorozatot, csak jelezd majd, nehogy véletlenül beleolvassak és idő nap elött megtudjam a sorozat későbbi részleteit Mondjuk szerintem az is elég, ha felvetsz pár érdekesebb dolgot a sorozatból és azt vitatjuk meg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Természetesen a SPOILER jelzést eléírom majd. Hogy mi lesz, az még képlékeny... Istenem, még két nap, és lejön! Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 (edited ) Örülök, hogy tetszett az első rész Bomarr! Kíváncsi leszek a véleményedre a többit illetően. Edited January 30, 2006 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Szerintem is irogathatsz Donát, de lehet, hogy megérdemelne egy önálló topikot. Csak néha nézegetem a Lost-ot, de eddig vegyes érzéseim vannak. Első rész nem tetszett, túl hihetetlen, aki megússza a zuhanást egy karcolás nélkül ússza meg, aki nem ússza meg, azt a doki térdelve megműti. De ez még megbocsátható. Elején még mindet néztem. De Akkor váltam kicsit szkeptikussá: SPOILER Mikor azt hiszem a Locke felállt a tolószékből. Akkor azt mondtam, ez egy marhaság. END Mióta Bomarr írta, hogy lesz magyarázat mindenre azóta elkezdett érdekelni. Ma én is láttam az AXN-en a legújabb részt. Ez elég érdekes volt. Az AXN-en láttam már feliratosan is részt, ennél kb 1 vagy max két résszel korábbit. Ez meg szinkronizált volt, AXN össz-vissza adja? Ody eddig mind szinkronos volt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 Igen, eddig mindegyik szinkronos volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Akkor én pont elkaptam egy feliratost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Lokatelli: Nem hinném, hogy kéne egy új topic. Ebbe sztem tökéletesen illik. Nagyon másról egyelőre itt nincs szó, úgyhogy töltsük csak ezt. Vagy más vélemény? Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 Szerintem is maradhatunk itt. Egyébként a LOST nem a realitások sorozata lokatelli, szal' kéretik így kezelni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Egyébként a LOST nem a realitások sorozata lokatelli, szal' kéretik így kezelni. De mióta Bomarr írta, hogy a készítők, mindenhová logikus magyarázatot ígérnek azóta jobban érdekel. Egy adag hókuszpókusszal mindent meg lehet magyarázni. Az a drogos gyűrűkurás csávó feje viszont nagyon irritál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Charlie?! A kedvencem! Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Ez AZ! Ma végre újabb Lost epizód, igaz, az első évadot csak szerdán kapom meg (hétfő kedden nem lesz suli ) Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 3, 2006 Author Share Posted February 3, 2006 A LOTTÓ-s történethez még annyit, hogy a JOKER szám utolsó három jegyét eltaláltam, ami hatezret fizetett....volna, ha megjátszom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Hát ez pech... Na megvolt a mai lost rész is... baromi izgis volt. A tutaj a vizen, a többiek a sziklánál... és mi lehet ez a fekete füst? És kik lehetnek, akik jönnek? megannyi kérdés... Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 3, 2006 Author Share Posted February 3, 2006 És kik lehetnek, akik jönnek? megannyi kérdés... Jönnek furkós bottal, nádi hegedűvel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brodie Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Ma lesz a TV2-n a Battlestar Galactica 1. része ha jól láttam. (14:00-től). Csillagközi romboló címen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 4, 2006 Author Share Posted February 4, 2006 Ma lesz a TV2-n a Battlestar Galactica 1. része ha jól láttam. (14:00-től). Csillagközi romboló címen Jajjj de jó hogy szóltál Brodie!!! Nem is volt eszembe. Mindenképpen nézem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts