Ody Mandrell Posted February 20, 2006 Author Share Posted February 20, 2006 Ody: Space: Above and Beyond Bomarr: remélem tetszeni fog THX Dzséjt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 24, 2006 Author Share Posted February 24, 2006 Ma kezdődik az UFO-s sorozat az RTL-en. Kíváncsi leszek rá milyen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 Ma kezdődik az UFO-s sorozat az RTL-en. Kíváncsi leszek rá milyen. Tegnap senki nem nézte ezt a filmet rajtam kívül? Mit mondjak...nem volt rossz, de nem is vágott a földhöz. Remélem beindul majd a későbbiekben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Én láttam.Ugyanolyan véleményen vagyok mint te.Lehet még a sorozatból jót kihozni, de nem nyűgözött le. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 (edited ) Hát én nem láttam, mert nem igazán érdekelt. Engem inkább az űrhajós sci-fik vonzanak Apropó, jön a Csillagközi Csillaghajó... vagyis értelmes nevén Battlestar Galactica (nagyon remélem, hogy rászoknak a Galaktika megnevezésre). Kíváncsi vagyok, ma mivel taglóznak le... Edited February 25, 2006 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Én nem láttam a Rejtélyek városát. Nem igazán érdekel. Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 Apropó, jön a Csillagközi Csillaghajó... vagyis értelmes nevén Battlestar Galactica (nagyon remélem, hogy rászoknak a Galaktika megnevezésre).Kíváncsi vagyok, ma mivel taglóznak le... Ma is felvettem videóra. Hétfőn ha megkapom a lemezt, lesz egys pár órás elfoglaltságom. Egyébként nagyon kíváncsi vagyok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Én nem láttam a Rejtélyek városát. Nem igazán érdekel. Donát. Ezért nem néztem én sem. Valahogy nem tudott lázba hozni. Nehezen kezdek bele sorozat nézésbe, csak ha nagyon érdekel (pl. jövő héttől a Róma, aztán ha minden igaz, pár év múlva fogok újabbat nézni, addig nem valószínű). De hátha kirukkolnak valamivel, ami engem is érdekelni fog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Ez is jó rész volt, megy ám itt a keverés ezerrel. Ody, csak olyan kb hat óra lesz, ha az elejétől kezded. De szerintem simán megéri, jó kis sorozat ez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 Ez is jó rész volt, megy ám itt a keverés ezerrel.Ody, csak olyan kb hat óra lesz, ha az elejétől kezded. De szerintem simán megéri, jó kis sorozat ez. Olyan sok? Az elsőnek a felét láttam. Tehát marad a második fele, plusz a 2-3. Szerintem nincs az hat óra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 MissKarrde: Dettó. Egyébként ami engem illet számomra az abszolút numero unó a LOST lett. A második évad első nyolc epizódját már láttam is, most bevárom Odyékat (AXN) Apropó, Ody, hanyadik résznél jártok? Ha jól számolom, most lesz a hatodik, nem? Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 Ha jól számolom az ötödik lesz holnap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Az előző rész Hugós volt, vagy Sunos? (koreai csaj) Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 Az előző rész Hugós volt, vagy Sunos? (koreai csaj) Donát. Sunos. Elvesztette a gyűrűjét... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Na az volt az ötödik, akkor jól emlékszem, a hatodik lesz most. Nagyon állat rész lesz! Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 Na az volt az ötödik, akkor jól emlékszem, a hatodik lesz most. Nagyon állat rész lesz! Donát. Ne is mondd! Már alig várom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Helyes Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Helyes Donát. Donát, te mennyit láttál? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 (edited ) Pár hozzászólással lentebb írtam: Az első nyolcat a második évadból. Donát. Edited February 25, 2006 by Csabai Donát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Olyan sok? Az elsőnek a felét láttam. Tehát marad a második fele, plusz a 2-3. Szerintem nincs az hat óra. Jól van, számolnom is meg kellett volna tanulnom... 1:29 hosszú az első rész, 1:25 a második rész (ami voltaképpen csak a TV2-n lett szétvágva, ha jól tudom - erre utal az is, ahogy a második rész kezdődik), és 45 perces a "valódi" első és második rész. Azaz ha az elejétől nézen akkor csak négy és fél óra, anélkül meg csak három. Hogyan jött ki nekem a hat? Biztos már beleszámoltam a jövő hetit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 Mindegy már, csak láthassam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 (edited ) Tegnap senki nem nézte ezt a filmet rajtam kívül? Mit mondjak...nem volt rossz, de nem is vágott a földhöz. Remélem beindul majd a későbbiekben. Nekem is ez a véleményem. A kezdet jó, a folytatás lehet jó is és rossz is. Csak azt nem tudom felfogni, ha Invasion az eredeti címe, akkor miért Rejtélyek városa? Kb olyan, ha a vészhelyzetet Baleseti osztályra fordították volna, sőt még rosszabb. Edited February 26, 2006 by lokatelli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 (edited ) Csak azt nem tudom felfogni, ha Invasion az eredeti címe, akkor miért Rejtélyek városa?Kb olyan, ha a vészhelyzetet Baleseti osztályra fordították volna, sőt még rosszabb. A Battlestar Galacticából hogyan csináltak Csillagközi Rombolót? Vagy az Equilibriumból Halálos Nyugalmat? Tudnak ezek a magyarok Edited February 26, 2006 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 26, 2006 Author Share Posted February 26, 2006 Huhhh tényleg jó volt a mai LOST epizód! SPOILER ON Most akkor Walt is egy "others" ? Vagy mi van? SPOILER OFF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Ezen már én is gondolkodtam, de nem tom... meg mi van azzal a betegséggel, amit mondd a francia tyúk? Az hogy kapcsolódik ide... szal, nem tom. És még valami. A következő résztől lehetőleg NE várj megoldást a rész végén keletkező szitura, mert akkor csalódni fogsz (csak nehogy úgy járj mint én, azért szólok ) Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Szerdán új LOST rész, én már nagyon várom.Az előzetesből azt vettem ki hogy Claire kezd emlékezni arra ami az elrablásakor történt, és elvezeti a többieket a helyre ahol volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 26, 2006 Author Share Posted February 26, 2006 Szerdán új LOST rész, én már nagyon várom.Az előzetesből azt vettem ki hogy Claire kezd emlékezni arra ami az elrablásakor történt, és elvezeti a többieket a helyre ahol volt. Szerdán? Hol? Claire ma lőtték le nem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Ő nem Claire, hanem Shanon, és Obi1 nem az Axn-t nézi, hanem netről szedegeti Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 26, 2006 Author Share Posted February 26, 2006 Ő nem Claire, hanem Shanon, és Obi1 nem az Axn-t nézi, hanem netről szedegeti Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 27, 2006 Author Share Posted February 27, 2006 "Meghalt a király, éljen a király" mondhatnám stílusosan, és valóban így érzem ha a Battlestar Galacticára gondolok. Egyszerűen minden eddigi sci-fi sorozatot hazavág! Látványban mindenképp. Az SW után végre látványos, jó űrcsatákat láthatok. A karakterek is jók, és a földdel egy kis misztikumot is behoztak a képbe. Tehát BG rulezzz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts