Jump to content

Sorozatok

Ody Mandrell

Recommended Posts

A gond az, hogy NEM szolnoki vagyok igazából, hanem egy kis településbeli, tőle 10 kilcsire, Zagyvarékasnak hívják, csak megszokásból mindenhova azt írom, hogy Szolnok, mert 13 évig ott laktam :)

Van ugyan UPC-Direct műholdunk, de ennél egy kicsit bonyolultam a dolog. Ugyanis két tévé van. Az egyik lent, a másik nálam, a szobámban. És ez utóbbira nincs rá kötve a műhold, így csak három adó jön, az Rtl, Tv2, m1. A lentin meg ott a műhold, de azt meg nem gyakran tudom nézni. De majd végigkutatom a csatornákat.

25 epizód... nem tudod, hogy kb. hol járhatok, ha most halt meg Boon? Egy résszel ezelőtt. (meg volt egy ilyen összefoglaló rész is.)

Donát.

• Replies 27486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kudar

3063

• MissKarrde

2969

• Ody Mandrell

2721

• Dzséjt

2689

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Már miért ne lenne? Egy valagnyi "történelmi" mű van a Netflixen, ez miért nem lenne ott jó helyen? Pláne annak tükrében, hogy a magyar történelemben van pár izgis korszak, amiből lazán Trónok harcát

Posted Images

Hát elméletben. Csakhogy ez a videó négy éve van meg, és azóta baromira nem tudtuk még egyszer sem normálisan beprogramozni :)

Ja, és a műhold az av2 jön, és azt tényleg csak úgy lehet megoldani (ha onnan akarunk felvenni), hogy nézzük is egyben. Nagyon szar...

Visszatérve a losthoz: Sajnálom, hogy lassan vége az első évadnak az rtl-en. Még egy ilyen sorozat, ami ennyire a székhez nyomott volna, nem igazán volt. Az, hogy a rejtélyek átnyúlnak részeken, évadokon át, az eléggé egyedi, nem?

Donát.

Egy régebbi, de érdekes szavazásra bukkantam a sorozattal kapcsolatban:

Each week, ABC's hit SF series Lost deepens the mystery of its castaways and their island. What do you think is behind the mystery?

1 - They're all dead and in purgatory. 40%

2 - They're trapped in a virtual world. 6%

3 - They've stumbled onto a top-secret military experiment. 22%

4 - It's a cross between Forbidden Planet and Star Trek's "Shore Leave." 23%

5 - They're on the Island of Dr. Moreau. 10%

Votes Cast: 7726

Ody? Te melyikre szavazol? :)

Donát.

Szisz: kérdezted a számokat : 48,15,16,23,42

Lost: Egy repülőgép, 805-ös járat Sydney-ből, lezuhan egy szigeten. Negyvennyolc túlélő marad. A sziget televan furcsaságokkal, és rejtélyekkel, melyek megoldása több évadon keresztül is húzódhat (eddig egy teljes évad van kész illetve a második évadból meg van az első 12 rész). Az első évad 25+1 részes.

Miközben a sziget történéseit figyeljük, minden egyes alkalommal betekinthetünk egy-egy főszereplő múltjába, melyek néhol kapcsolódnak egymáshoz.

Nekem nagyon tetszik. Igazából kaland, kultikus, fantasztikus sorozat :)

Donát.

Bocsi, lemaradt egy vessző :)

Az ABC' által minden héten folytatód Lost sorozat a hajótörés körülményeinek és a sziget titkáról szól. Mit gondolsz, mi húzóthat a rejtélyek hátterében?

1. Mind meghaltak, és a purgatóriumban vannak (40%)

2. Egy virtuális világ foglyai. (6%)

3. Egy szupertitkos katonai gyakorlatba csöppentek.

4. Ez a Tiltott Bolygó és a Start Trek "Shore leave" című sorozatok keresztezése (23%)

5 Dr. Moreau szigetén vannak (10%)

Leadott voksok: 7726

Szabadfordításban :)

Donát.

Mellesleg nézem a Twin Peaks-t a Viasaton, de tudom hogy ez senkit sem érdekel :99:

A Twin Peaks az egyik legzseniálisabb sorozat! Nem is hinéd mik fognak történni benne. :)

Mikor kicsi voltam, mindig féltem attól sorozattól. LEhet h most adok neki egy esélyt. :)

Hát jah... egyébként a tegnapi részben nem igazán jutottunk közelem a fülke titkához :S Tul.képpen az egész rész arról szólt, hogy Michelt megmérgezték...

A kötvetkező rész beharangozója viszont oltári volt: valakik jönnek, a francia csaj a parton, a fülkébe akarnak bemenekülni... ááá... hol van még a péntek?!

Donát.