kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 16. Hozzászólás ideje: 2013. December 16. Elementary: Sherlock és Watson - első évad - Nem rossz, nem rossz, de azért annyira jó sem. Talán azért mert annyira erős a jelenlegi angol ellenfele, ami amúgy is az egyik legjobb jelenleg futó sorozat, erre jött ez. Nem igazán értettem miért, és most sem, hogy végeztem vele. Ha nem Sherlocknak hívnál a főszereplőt, akkor egy teljesen átlagos nyomozós sorozat lenne. Persze vittek bele apróbb változtatásokat: Watson nő - bár Lucy Liu-t imádom, néha tök fölöslegesnek éreztem a karakterét, nem halad nagyon előre vele a sztori - Mrs Hudson egy transzvesztita lett, anglia helyett amerikában játszódik és a többi. Úgy tűnik 95%ban epizódik nyomozós sorozat, de aztán a vége felé kapunk pár összefüggő részt is, amik mondjuk kifejezetten jók. A végén a duplarészes évadzáró egész jó volt, de aztán persze a végét ennek is elcseszték. Valahogy nem nyűgözött le a sorozat, a karakterek sem voltak annyira kiemelkedőek, ahogy a sztorik sem. Még nem tudom, hogy folytatom e, mert bár kellemes volt, egy Sherlock sorozattól többet várnék. 5,5/10 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 18. Hozzászólás ideje: 2013. December 18. (szerkesztve) Új jelenet nincs benne, de elég nyomasztó az új doki trailer - (mm az előző trailerhez képest) Múltkor valahol azt olvastam, hogy lehet hogy Matt az utolsó regenerációja a Dokinak, és ezt próbálják majd kijátszani valahogy ebben a részben. Persze lehet marhaság, és csak túlbonyolítás lenne megint, de nagyon kíváncsi vagyok mire utalhat ez a csontváz kéz. főleg annak a tudatában, hogy tudjuk jön Capaldi. http://www.youtube.com/watch?v=mYlNwclc-A0 UI: oké, nem tudom miért hittem hogy ez eredeti. Szóval ez csak fan made... sry. Szerkesztve: 2013. December 18. - kudar Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 18. Hozzászólás ideje: 2013. December 18. (szerkesztve) Na itt a tényleges új trailer a karácsonyi Dokihoz. Kicsit action packed! http://www.youtube.com/watch?v=IlN-SPx1zAg EGyre jobban kezdem azt hinni, hogy a Silence a Dokival lesz. Persze nem a rend, hanem csak a faj. És kiderül, hogy mit is látott a Doki a 11es ajtó mögött. Bár én eddig már azt hittem, hogy a War Doki van ott, de akkor lehet más. Komoly rész lesz! :)plusz kikockáztam, úgy láttam, hogy lesz benne egy öreg Matt smith doki is. Vajon hogyan? Szerkesztve: 2013. December 18. - kudar Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. December 18. Hozzászólás ideje: 2013. December 18. Te jó ég, mi lesz itt! Egek, de várom már! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Cast and crew kép az 50. részhez Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Hozzászólás ideje: 2013. December 20. 50. részhez? Egyébként a kép szuper! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Tetszetős Csak én nem találtam rajta a szöszit? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 21. Hozzászólás ideje: 2013. December 21. Person of Interest: érdekes irányba mennek az események. Kár, hogy heteket kell várni a folytatásra Fuscot megint nagyon bírtam Bourbon tonikkal bourbon nélkül Persze nem ezért a remek szövegért, hanem ahogy igyekszik Johnba lelket verni. Szó szerint! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. December 22. Hozzászólás ideje: 2013. December 22. Majdnem ember: A mostani is klassz rész. Muris ahogy Jani és Dori beszólogat egymásnak. Ügyesen szúrogatják egymást de nem esnek át a ló másik oldalára. A nyomozandó eset és annak felgöngyölítése pedig egész érdekes lett. Person of Interest: érdekes irányba mennek az események. Kár, hogy heteket kell várni a folytatásra Fuscot megint nagyon bírtam Bourbon tonikkal bourbon nélkül Persze nem ezért a remek szövegért, hanem ahogy igyekszik Johnba lelket verni. Szó szerint! Én is bírtam ahogy Lion a helyzetet kezelte. Jó kis prédikációt szónokolt el Janinak. Eléggé maga alatt van a csóka pedig a többieknek nagy szükségük lenne rá..Pluszba meg Gyökér ott van azzal a teló nélküli szám megadással. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Nekem is tetszik a AH humorfaktora Person of Interest Arra tippelek, hogy végül Haroldékat Root és/vagy Johnék fogják kihúzni a slamasztikából. Csak térjenek észhez időben. Na de vajon van másik gép vagy nincs? Ez itt a kérdés... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Hozzászólás ideje: 2013. December 23. (szerkesztve) Person of Interest Arra tippelek, hogy végül Haroldékat Root és/vagy Johnék fogják kihúzni a slamasztikából. Csak térjenek észhez időben. Na de vajon van másik gép vagy nincs? Ez itt a kérdés... Szerintem egy harmadik lehetőség se lenne rossz Harryék menekülésére. Például Éliással is érdekes lenhetne a szitu. Őt se zárnám ki mert úgyis szeret váratlanul felbukkanni. A gépes dolog meg jó húzós. Egy klassz csavart kéne a megoldására beiktatni. Szerkesztve: 2013. December 23. - Rog Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Sherlock karácsonyi ajándéka: Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Pont most akartam linkelni. Ez a preq is nagyon jó lett! És már csak egy hét. kb. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Holnap búcsúzunk Matt Smith-től :/ Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Azta (Hannibal) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Sherlock karácsonyi ajándéka: Nagyon jó! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Ma búcsú van Matt-től... sírok... de remélem egy remek, csavaros, és érzelmes részt kapunk, a legjobb karácsonyi részt! HAnnibal: jó kis poszter, jöhetne már ez is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Bizony, ma jön Matt Smith utolsó epizódja Sherlock karácsonyi ajándéka: Sajnos sok a duma, sokat nem értettem, de a lényeg átjött, és nini... Anderson Azta (Hannibal) Egek, micsoda poszter, ebben a formában elég hátborzongató. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Bizony, ma jön Matt Smith utolsó epizódja Sajnos sok a duma, sokat nem értettem, de a lényeg átjött, és nini... Anderson Basszus! Azon agyaltam, hogy ki a frász ez a térképész manus, miért mondja neki Lastrade, hogy tudja, miért akarja annyira életben látni Sherlockot, de csak nem jöttem rá eddig. Kösz! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Sherlock Mikor mondja, hogy "very soon"... utána van egy sejtésem, hogy ki csengethetett. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Volt egy szavazás a BBC honlapján, ahol kiderítették, hogy a nézőknek melyik volt a kedvenc Matt Smith momentjük mint Doktor. Itt az eredmény. Gondoltam egy kis nosztalgia nem árt így a vége előtt. 7:30 kezdik, azaz itthoni szerint 8:30, remélem 10kor már mi is nézhetjük. The Day of the Doctor – The Eleventh Doctor’s closing speech. Vincent and the Doctor – The Doctor shows Vincent his legacy. The Rings of Akhaten – The Doctor’s speech. The Pandorica Opens – The Doctor’s monologue. The Eleventh Hour – ‘Hello, I’m the Doctor…’ The Eleventh Hour – Fish fingers and custard. The Doctor’s Wife – Saying goodbye to the TARDIS in her humanoid form… The Angels Take Manhattan – The Doctor reads Amy’s message. A Good Man Goes to War – The Doctor discovers River’s ‘real’ identity. Nightmare in Silver – Matt as the Doctor and ‘Mr Clever’. The Bells of Saint John – The conversation with the Doctor looking up at Clara. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Hozzászólás ideje: 2013. December 25. (szerkesztve) Doctor Who. Most lett vége! Stream-en elkaptam az utolsó 15 percet kb. Bakker!!! Szerkesztve: 2013. December 25. - Darth Riddick Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Akkor neked elég gáz ez így. Egy ilyen epizódnál pont a legvégét látni előre, a teljesség nélkül. Pech. Már gyün le. Hozom a pzs-t. Na jó, azért sírás csak nem lesz, csak rívás. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Doctor Who. Most lett vége! Stream-en elkaptam az utolsó 15 percet kb. Bakker!!! Magoson van már fent van. Ugye nem csak a végét láttad? Várjuk a feliratot! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Hozzászólás ideje: 2013. December 25. De, mint írtam kb az uccsó 15 percet láttam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Csak jöjjön gyorsan a felirat is!! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Hozzászólás ideje: 2013. December 25. De, mint írtam kb az uccsó 15 percet láttam. Csak akkor azt nem értem miért nézted meg? Nem lett volna jó inkább várni picit és egyben megnézni mint látni csak a végét? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Basszus! Azon agyaltam, hogy ki a frász ez a térképész manus, miért mondja neki Lastrade, hogy tudja, miért akarja annyira életben látni Sherlockot, de csak nem jöttem rá eddig. Kösz! Nagyon szívesen! Én sem jöttem rá azonnal. A hangja volt nagyon ismerős elsőre, aztán leesett, hogy ő az. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Én nem várok az angol feliratra. Hál' isten, már nekem sem kell. Általában egy-egy sorozatepizódnak már csak egy igen elhanyagolható hányadát nem szoktam megérteni. Ami szerencse, lehet, hogy most nem tudnám kivárni még az angol feliratot, addig tuti elaludnék. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Hozzászólás ideje: 2013. December 25. Csak akkor azt nem értem miért nézted meg? Nem lett volna jó inkább várni picit és egyben megnézni mint látni csak a végét? Nem kudar! Én máshogy vagyok összerakva. Nálam ez nem számít! Természetesen rohadtul várom, hogy rendesen lássam. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.