Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Rog, ne a csaj miatt nézd, hanem a sztori és annak hangulata miatt. SG amúgy se valami nagy durranás. Dzséjt, én úgy tudom, hogy Kaylee meg is említette, hogy nagyon szeretné ha a folytatásban gyereke lenne. Szerintem legyen sorozat vagy film a folytatás én tuti vevő leszek rá, mert a mostani sci-fi palettáról nagyon hiányzik egy ilyen remek kis történet, mely talán az SW óta egyedül próbál meg a sci-fi be csempészni valami "ősi" műfejt is. Lásd: western Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Rog, ne a csaj miatt nézd, hanem a sztori és annak hangulata miatt. Na ez az, ami nekem abszolút nem jön be. Ez a sci-fi -be oltott western nem az én világom. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Na ez az, ami nekem abszolút nem jön be. Ez a sci-fi -be oltott western nem az én világom. Pedig az SW-ben is volt ilyen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Pedig az SW-ben is volt ilyen Nagyon minimális, és az is remekül megcsinálva. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hát én nagyon örülnék még egy évad, vagy több Fireflynak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hát én nagyon örülnék még egy évad, vagy több Fireflynak. Nekem elég lesz az SW sori. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Dzséjt, én úgy tudom, hogy Kaylee meg is említette, hogy nagyon szeretné ha a folytatásban gyereke lenne. Szerintem legyen sorozat vagy film a folytatás én tuti vevő leszek rá, mert a mostani sci-fi palettáról nagyon hiányzik egy ilyen remek kis történet, mely talán az SW óta egyedül próbál meg a sci-fi be csempészni valami "ősi" műfejt is. Lásd: western Jaja, említett ilyet. Simon meg lenne az apuka Nekem is mindegy lenne, csak legyen olyan jó, mint a Firefly. Szóval a világmegváltást mellőzzék, legyen újra mindenki poénos, szerencsétlenkedjenek sokat, végül jöjjön össze megint minden, szóval, minten jöhet, ami Firefly. Nekem is ez tetszik benne a legjobban, hogy beoltották a sci-fit a westernnel. A Trekben és az SW-ben is tetszett, amúgy, de azoknak tényleg nem ez a fő húzóeleme. Ezért is tűnik ki a sok sorozat közül a Firefly, mert ilyen mértékben még nem készült tv-ben sci-fi western (moziban azért akadt pár). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hát én nagyon örülnék még egy évad, vagy több Fireflynak. Maxi egyetértés, én is nagyon csípem őket Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. (szerkesztve) Maxi egyetértés, én is nagyon csípem őket "Take my love, take my land, take me where I cannot stand. I don't care I'm still free, you can't take the sky from me" Bocs de muszáj belinkelnem az openinget annyira tetszik! Nos újra megnéztem a Serenityt és így már tényleg volt értelme. Mármint legutóbb a sori nélkül néztem meg. Jó volt tetszett. Látványos volt. Bár nem értem miért kell megváltoztatni a szinkoronhangokat. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Azt sem nagyon értettem, hogy minek kellett a lelkészt /pásztort/ megöletni, de mégjobban, hogy MIÉRT PONT Wash HALT MEG??? ááááá - Mondjuk erre az egyre tisztán emlékeztem a filmből. Tök szívás volt így végignézni a sorozatot, hogy tudtam megfog halni.Mondjuk ha lenne újra sorozat, akkor vajon innen folytatódna, vagy még a film előtt? Levél vagyok a szélben...figyeld hogy repülök. ^^ *Bring it back* Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. A szereplők nem változtak, esetleg csak néhány momentum az életükből. Ja és ott van ugye még a sorozatot és a filmet is összekötő három részes képregény ami magyarázatot adhat néhány furcsaságra. ( Én még nem olvastam) Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. A szereplők nem változtak, esetleg csak néhány momentum az életükből. Ja és ott van ugye még a sorozatot és a filmet is összekötő három részes képregény ami magyarázatot adhat néhány furcsaságra. ( Én még nem olvastam) Igen azt javítottam is. Valamit nagyon elírtam...elnéztem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Bár nem értem miért kell megváltoztatni a szinkoronhangokat. Ó, hát ennek van egy nagyon kézenfekvő magyarázata. A két szinkron között készült majdnem egy évet leszámítva az is, hogy két különböző cég megbízásából két különböző szinkron-stúrió csinálta, két különböző formátumra. Ilyenkor elég ritkán jönnek össze ugyanazok a hangok (tekintve, hogy a Firefly-ban sem tudták végig tartani a hangokat, pedig csak 14 rész, de Mal és Jayne is változott), bár Malé pár rész erejéig megmaradt. Azt meg csak csendben jegyzem meg, hogy ezt a sorozatot már csak azért is főbenjáró bűn szinkronnal nézni, mert ritkaszar a szinkronja (a Firefly-é még csak-csak elmegy, de a Serenity-ét vallatásra is használni lehetne). A film és a Firefly közé elég nehéz lenne egy egész évadot beszuszakolni, mert csak hat hónap van közöttük. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Annyi biztos, hogy még sok potenciál rejlik a történetben. A kékkezűek, Badge ( remélem jól írtam Serenity "Jabbájának" a nevét ), Niska is nagyon jó karakter volt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. A szereplők nem változtak, esetleg csak néhány momentum az életükből. Ja és ott van ugye még a sorozatot és a filmet is összekötő három részes képregény ami magyarázatot adhat néhány furcsaságra. ( Én még nem olvastam) Ne is olvasd, baromi rossz. De most már két képregény is van. A második a Firefly-hoz áll közelebb, mármint időben, néhány héttel játszódik az uccsó rész után. A másik meg néhány héttel játszódott a Serenity előtt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Ne is olvasd, baromi rossz. De most már két képregény is van. A második a Firefly-hoz áll közelebb, mármint időben, néhány héttel játszódik az uccsó rész után. A másik meg néhány héttel játszódott a Serenity előtt. Szóval ez lenne a Serenity Speciel Holiday? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Azt meg csak csendben jegyzem meg, hogy ezt a sorozatot már csak azért is főbenjáró bűn szinkronnal nézni, mert ritkaszar a szinkronja (a Firefly-é még csak-csak elmegy, de a Serenity-ét vallatásra is használni lehetne). Oké, okééé. ÚGy szedtem le h van hozzá angol hang, meg felirat is. Majd megnézem eredetivel is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. BSG Jó volt meg minden, de ezt a végét kicsit túlerőltették. :S Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. (szerkesztve) Kábé De ez legalább nem mozgókép Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Elég csak annyit mondanom, hogy Dobson ügynök visszatér és bosszútól fűtött. Az már más kérdés, hogy a Firefly-ban igencsak fejbe lett lőve, itt meg csak a szeme hiányzik... Szóval ez lenne a Serenity Speciel Holiday? Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Lehet hogy a faszi átment elfuserált T-1000-be vagy Jeebs-be és csak úgy tudta regenerálni a fejét hogy szemtelenre sikerült. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Ja és ott van ugye még a sorozatot és a filmet is összekötő három részes képregény ami magyarázatot adhat néhány furcsaságra. ( Én még nem olvastam) Valahol megvan a gépemen, de csak angolul. Majd átviszem, aztán kibogozzuk Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Azt meg csak csendben jegyzem meg, hogy ezt a sorozatot már csak azért is főbenjáró bűn szinkronnal nézni, mert ritkaszar a szinkronja (a Firefly-é még csak-csak elmegy, de a Serenity-ét vallatásra is használni lehetne). Hát az angol hangú Firefly után fájt a fülemnek a Serenity szinkron Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. (szerkesztve) BSG Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Izé, most mi van? Tory tényleg kicsinálta Callyt? Kezd cylonosodni a csaj, vagy mi. Na de ez a cylon háború se semmi. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. (szerkesztve) BSG Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Nekem nem igazán jött be ez a rész. Gyakorlatilag egy centit nem haladtunk előre. Az első két jó rész után sajna visszaestek a harmadik szezon szintjére. Minek ennyi tömény pszichó bele, én nem értem. Cally kinyírása undorító volt, a Kara -s k*félős szálról nem is beszélve... Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Félek hogy túl dúrva lesz a Lost további 6 része, szegény szívem még megáll: "A színészek szerint az évad második fele tele lesz akcióval, az események pedig gyorsabban haladnak majd, mint valaha." Az írók is olyanokat nyilatkoznak hogy nagyon büszkék magukra hogy ilyen jó forgatókönyvet tudtak összehozni. Szerencsére azt is megszavazták az ABC-nél hogy 14 részes legyen az évad, így az évadzáró 3 órás lesz. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. (szerkesztve) Hát ha már háború lesz akkor hadd hulljon a férgese. :D Szerkesztve: 2008. Április 21. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. Hozzászólás ideje: 2008. Április 21. (szerkesztve) BSG Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Bár a fő sztori, azaz a Föld megtalálása nem haladt, azért volt itt néhány érdekes fordulat. A Cylon polgárháborúban úgy tűnik, véglegesen kinyírták a hatosokat, a Boomereket (nem t'om hányasok), meg talán a "most nem jut eszembe hogyhívjákokat". A cylonok elkezdték ténylegesen ölni egymást, holott eleddig még kezet sem emeltek egymásra... legalábbis úgy nem, hogy nem volt ott a feltámadás biztos tudata. Ja, meg megtudtuk, hogy a cylonok, legalábbis a sixek borzasztó stratégák Cally eltávolítása szerintem annyiból nagyon szükséges volt, hogy egyrészt, már részek óta nem tudtak vele mit kezdeni, másrészt, tényleg cylon gyűlölő volt. Szóval előbb-utóbb valami drasztikusnak be kellett következnie. Sajnáltam, de akkor fogok igazán leborulni a székről, ha nem jönnek rá öt perc alatt, hogy gyilosság volt. A kulcs csak úgy vándorolt egyik helyről a másikra a gyereket meg futni hagyta? Arra is kíváncsi vagyok, mit hoznak ki Lee Roslinnal való szembenállásából. Remélem valami jót, és eltávolíthatnák már az elnökasszonyt. Mocskosul utálom. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 22. (szerkesztve) BSG Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Az röhejes volt amúgy, hogy Tigh otthagyott egy papírfecnit az ajtórésben, hogy találka a fegyverszobában. LOL! Jó, hogy nem írta rá, hogy cylon buli eset hatkor. Amúgy én azt várom a cylon harctól, hogy egy six hajó megmenküljön, és a földiek mellé álljon. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Azt a..Mekkora durvaság volt már a Lost..Minden idők egyik legjobb epizódja. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hát oda is csapott rendesen. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.