MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Nálam PB-ből az első évad vezet, House-ból pedig a negyedik. Viszont kivagyok, mint a **, mert nincs időm két hétig sorti nézni, ide is csak kb. 10 perc erejéig néztem fel Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Heroes Spoiler: Hát nekem most volt az a rész h csalódtam. Még nem vetem el, de azért ez elég kemény volt: Hiro amnéziás? Ne már...Ezt a lámaságot. A többi tetszett, Sylar olyan mint papi, Peter is találékony volt, összeálltak a jó és gonosz csoportok, és szépen fel van vezetve a vége, vagy most szünet lesz? nem is tudom, lényegtelen. Megnéztem a köv rész előzetesét, és hát azt kell mondjam ha az lesz benne amit tényleg láthattunk, akkor nagyon gáz. Jól írták, nincs pénz, ezért senkinek nem lesz képessége. lol. Ez ne már. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Piszok állat a mostani Dex. Spoiler: Migi nagyon kemény. Érik már hogy Dexi őt is kinyírja. A végén még tényleg kicsinálja azt a nőcit. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Hozzászólás ideje: 2008. November 19. (szerkesztve) Piszok állat a mostani Dex. Migi nagyon kemény. Érik már hogy Dexi őt is kinyírja. A végén még tényleg kicsinálja azt a nőcit. Hát Dex nagyon kiakadna ha megtudná h az újdonsült tudást "rosszra" használja. :DRemélem Harrynek lesz igaza.^^ Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Spoiler: Migi milyen extázisban volt már miután kinyírta azt a palit. Született gyilkos. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Nagyon kemény volt a PB! Spoiler: Komolyan még tüsszenteni sem mertem, nehogy bekapcsoljon a riasztó. De azért itt már megint tényleg nagyon szépen kavarják az eseményeket. Zsebes meg Gr nagyon meg akarják szerezni. Remélem azért mostanában nem nagyon hal meg főbb szereplő. Persze most mindegyik abban a helyzetben van. Michaelék lebuktak, Self-éket elkapták...hát nemtom...Mondjuk azért a főnökségnek feltűnhetne, hogy Cole úgy áll a raktári ajtó mellett, mintha rá akarna valakire ugrani. Nagyon jó lesz a köv rész úgy érzem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Itt a köv PB rész bemutatója! NAGGGYON kemény lesz. Azért elég spoileres is, csak az nézze meg aki tényleg kíváncsi rá. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Egek, nem semmi résznek tűnik, remélem, nem az lesz, hogy..... De valószínűleg nem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hozzászólás ideje: 2008. November 20. (szerkesztve) Gyilkos megszállás Noh.....eme második része már ütősebb volt. A múltkori "Bőrnyakúak" feelinget átvette a "Sólyom végveszélyben" akciózás. Remek kis utcai harcok voltak és persze a szövegek most is ütöttek rendesen. Nagy kár, hogy csak hét részes ez a sori pedig marha nagy a potenciál benne. Szerkesztve: 2008. November 20. - Oldfighter Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Gyilkos megszállás Noh.....eme második része már ütősebb volt. A múltkori "Bőrnyakúak" feelinget átvette a "Sólyom végveszélyben" akciózás. Remek kis utcai harcok voltak és persze a szövegek most is ütöttek rendesen. Nagy kár, hogy csak hét részes ez a sori pedig marha nagy a potenciál benne. Erre is rá kéne már cuppannom. Az ezelőtti irakos HBO sorozat, az Over There (Irak, frappáns magyar cím...) nagyon bejött, bár az nem a mozgalmassága miatt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Erre is rá kéne már cuppannom. Az ezelőtti irakos HBO sorozat, az Over There (Irak, frappáns magyar cím...) nagyon bejött, bár az nem a mozgalmassága miatt. Ez se túlzottan mozgalmas -panaszkodnak ám itt is a katonák, mint a Bőrnyakúakban - de piszkosul realista az egész. Ez nem is csoda, hiszen a filmben szereplő újságíró a személyes tapasztalatai alapján született a történet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Huhhhh a PB.....majdnem meghaltam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Huhhhh a PB.....majdnem meghaltam. Alagút, fehér fény megvolt? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Alagút, fehér fény megvolt? Majdnem. Hány rész van még vissza? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Majdnem. Hány rész van még vissza? Asszem féltávnál tartunk. Pár infarktus még belefér, nyugi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hozzászólás ideje: 2008. November 20. (szerkesztve) Ez se túlzottan mozgalmas -panaszkodnak ám itt is a katonák, mint a Bőrnyakúakban - de piszkosul realista az egész. Ez nem is csoda, hiszen a filmben szereplő újságíró a személyes tapasztalatai alapján született a történet. Az Over There is elég reális. Bár a karkaterek némiképpen sablonosak, de még ők is jók. Mondjuk abba a "beszólások amerokkának" dolog tetszik. Szerkesztve: 2008. November 20. - Dzséjt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Az Over There is elég reális. Bár a karkaterek némiképpen sablonosak, de még ők is jók. Mondjuk abba a "beszólások amerokkának" dolog tetszik. Itt még talán túl sok különálló karakter is van. A nevüket se tudom megjegyezni De azért nagy öröm a számomra, hogy druszám, KERESZTAPA szerepel benne Hatalmas az ürge, de a főtörzs se semmi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hatalmas az ürge, de a főtörzs se semmi A főtörzsök sose semmik Az Over There-ben is az őrmester a legjobb arc. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Megsasoltam a harmadik részét. Némileg csendesebb epizód volt, de akadtak érdekes fejlemények benne Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Ma. Beugró. A DON rossz napja. MEGALOL! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Ma. Beugró. A DON rossz napja. MEGALOL! Hatalmas volt megint Sírva röhögős. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Fringe Már megint hatalmasat alkottak. Szegény Walter Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Látta valaki az új Robot Chickenes SW specialt? Most néztem meg, és dőltem a röhögéstől. Volt olyan jó mint az első! Érdemes megnézni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Még nem láttam, de igyekszem pótolni. Jar Jar volt benne? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Még nem láttam, de igyekszem pótolni. Jar Jar volt benne? hehe hát ha jól emlékszem egy kis jelenete van és annyi... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Tök jó volt az új Atlantis, pedig rosszra számítottam. Spoiler: A Rodney-Keller szál végre kibontva. Végre egy SG kapcsolat, amivel nem sz*rakodnak. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 24. Hozzászólás ideje: 2008. November 24. (szerkesztve) Dex Spoiler: Migi jól átb*szta Dexit de megkapja még ezért a magáét. Jaj lesz néki. A nyúzós hapi körül is szorul a hurok. Ő se húzza már sokáig. Szerkesztve: 2008. November 24. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 24. Hozzászólás ideje: 2008. November 24. Fringe Már megint hatalmasat alkottak. Szegény Walter Ja nagyon állat volt. Spoiler: Wal tényleg jól megjárta. Szerencsére sikerült átvészelnie azt az időszakot.Azt nagyon bírtam amikor Petivel megkurtíttatta a pulcsiját. A kukkoló meg rendőrnek öltözött. Legalábbis asszem hogy ő battyogott el mundérban Livi mögött. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 24. Hozzászólás ideje: 2008. November 24. (szerkesztve) Ja nagyon állat volt. Spoiler: Wal tényleg jól megjárta. Szerencsére sikerült átvészelnie azt az időszakot.Azt nagyon bírtam amikor Petivel megkurtíttatta a pulcsiját. A kukkoló meg rendőrnek öltözött. Legalábbis asszem hogy ő battyogott el mundérban Livi mögött. Én nem láttam a Megfigyelőt, pedig stiröltem rendesen a monitort. Szerk: A fringehungaryn fent van a képkocka a filmből. Tényleg ott van, de nem rendőr. Szerkesztve: 2008. November 24. - Oldfighter Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Hozzászólás ideje: 2008. November 25. (szerkesztve) Dex Állati volt. Migire rá fog járni a rúd. Attól félek, hogy védekezésként rátamád majd Dex vkiére. Dexi nagyon be fog kattanni mint látszik is, és akk kőőő kövön nem marad!!! Jó lesz, az utsó 3 részben lesz írtás. SGA Tényleg jó volt, és tetszett h most hosszabb ideig láthattam Kellert. Nagyon szép kis csaj. Örülök ennek a Rodneys szálnak, hogy nem csak kerülgetik egymást hanem történt is végre valami, és jó volt a földre is kicsit visszajönni, bár mutathttak volna valamit Rononból meg Johnból. Amúgy kicsit féltem mikor Rodney elkezdte h visszajön a földre. Készítik fel a sori végét?? Ne máááár Este még PB és Heroes. Jók ezek a keddek! Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.