Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. (szerkesztve) Hát akár fenn vannak akár sem nekem annyi tölteni és néznivalóm van hogy simán várhat az a két rész egy/két hetet. Szerkesztve: 2007. December 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. (szerkesztve) Nagyon úgy néz ki hogy ma mégis +lesem őket. Szerkesztve: 2007. December 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. No comment... El nem bírtam képzelni, hogy Dexter avataruként mi élvez nagyobb prioritást a Dexternél, hogy mást nézzél meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. (szerkesztve) Az éjszaka elhamarkodtam a dolgot mert nem gondoltam hogy a jővő és az azutáni hét előtt felnyomják őket a rapidre mert akkor még hírük-hamvuk se volt. Most meg mégis rájuk akadtam és így mégis priorizálhat és most meg a többi néznivaló várhat mert úgyse mennek sehová. No comment... Aztán mégis lett comment. Szerkesztve: 2007. December 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. (szerkesztve) Na azok is +voltak. Néhol egy kicsit kiszámíthatónak találtam az utolsót de amúgy elégedett vagyok a végével. Szerkesztve: 2007. December 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Örülök, hogy elégedett vagy, mert akkor talán én is az leszek, ugyanis most néztem meg a 11.részt, és nem tudom folytatni De így legalább tudom, hogy elrendeződik minden rendben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Én is ma láttam a 11-et! Már alig bírom kivárni a 12-es feliratot. Kíváncsi vagyok, hogy zárják le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Dexter 2/12 Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Nagyjából nem lett rossz vége, de én azért alapvetően nagyon sajnálom, hogy Doakes meghalt H*** szemét ri** Lila. Megérdemelte, amit kapott. Főleg, hogy mint már régebben kiderült, mást is felgyújtott már lakásostól, szerintem az sem "baleset" volt. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Én Dóxot csak azért sajnálom mert nem derült ki róla hogy mennyire akart Dexnek segíteni. Már kezdtem +kedvelni és erre az a qrva kinyírta.Végül is az a lila lotyó mégis +maradt Dexnek. Szerencsére bejött az amit már néhányszor felemlegettem mégha nem is ragasztószalagos asztalon nyúvadt ki. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Valóban jó volt a Dexter befejező része, ráadásul innen megint új lappal lehet folytatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hát tartottam magam eddig, de megnéztem megint már nem is tudom hányadszor a Dexter első évad fináléját és muszáj volt tovább néznem. Így már a Dex S2E3t néztem meg és nagyon jóóóóóó. Sokkal komorabb sztem mint az első évad. Eddig biztosan. Alig várom mi lesz még itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. már a Dex S2E3t néztem meg Gooood. Gooood. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Lost S4 trailer: Egy kicsit odabsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Nekem még annyit se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Hát ez nem sokat mutat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Nekem még annyit se. Nem a promó tesz oda, hanem maga a Lost negyedik évadja. Donát: Egy előzetestől nem kell Gyűrűk Ura hosszúságot várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Nem azt mondtam, hogy rövid... hanem hogy semmit sem mutat. Ez így nem csigáz fel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Ebben tényleg nincs semmi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Nem a promó tesz oda, hanem maga a Lost negyedik évadja. Attól el is várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 12. (látom a most vasárnapi Tűzvonalbant senki nem dicsérgeti.... nincs is miért) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 12. (látom a most vasárnapi Tűzvonalbant senki nem dicsérgeti.... nincs is miért) Szerinted nézi rajtunk kívül valaki itt? Szerintem nem volt rossz, ahhoz képest, hogy át kellett írni a forgatókönyvet Stohl sérülése miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 12. (szerkesztve) Egty fél poén nem volt benne Meg az a "bácsika" akivel Pircsi elbeszélgetett, egy dolog hogy átlátszó, más dolog: MI SZÜKSÉGE VOLT RÁ? Szerkesztve: 2007. December 12. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Egty fél poén nem volt benne Meg az a "bácsika" akivel Pircsi elbeszélgetett, egy dolog hogy átlátszó, más dolog: MI SZÜKSÉGE VOLT RÁ? Hogy megtudja, hol van Bordás. Csak sajna a pircsike nem tudta még azt se, hogy meglőtték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Igaz hogy nem nézem már a sorozatot, de ez a promókép ütött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 18. (szerkesztve) Aki keveslette a múltkori a Lostos promót: Na ez már tényleg..király. Szerkesztve: 2007. December 18. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Na igen, ez már ütött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Alakul, alakul... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. (szerkesztve) Most néztem meg a Dexter 2. évad fináléját! Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Hát érdekes volt ez az évad. Ha az első 10es, márpedig az, akkor ez most nálam 9es. Rudyt nem lehet helyettesíteni. Az első 2-3részben volt a szenvedés az elvesztése miatt. Aztán Dexi visszatért, és marhára örültem. Aztán jött Lila aki megint teljesen felkavarta Dextert, és ölebet csinált belőle. Közben jó volt Lundy és Mészáros keresése, de Debra és a Lundy? Jesszusom. Azért kirázott a hideg. És akkor a végére nagyon összeszedték magukat és majd besz*rtam mindig rész végén! Azért sajnálom Doakst. Tudom, hogy meg kellett halnia, de állandóan csak egy hajszálon múlott h túléli-e vagy sem. Hát azért szerencsére Lila megkapta amit érdemelt és a Sötét Utas is visszatért!!! A következő évad úgy vélem szintén elég ütős lesz. Summa summárum, nagyon jó évad volt, leszámítva Dexi átmeneti elmezavarát, és várjuk a következőt! :D Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- a Sötét Utas is visszatért Sötét Védelmező Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Nem, szerintem is Sötét utas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.