Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A Dexter mögött meghúzódó marketinggépezet komolysága már-már hasonlít a TDK-éhoz. Gondolok a szökőkutas fő attrakciójukra. Micsoda promoképek! A PB-nél jelentett még az nagy csalódást, hogy annál pedig meglehetősen silányra sikeredett nemrég az a csoport promo kép...

És ugyanerre a mintára készült az SCC is... :)

Hozzászólás ideje:
Nem azt mondtam, hogy nem létezett, hanem nem volt elterjed. De meglehet, hogy csupán a sorozatban nem fogunk látni csillaghajókat. Tenel Ka tesója nagyon jó cikket írt amúgy a spinoffról. :)

Hiába na, neki van írói vénája. Én csak karcolgatok hozzá képest. :D

Hozzászólás ideje:
Dzséjt, hogy tetszenek az új Atlantis részek?

Nekem nagyon. Bár nem volt még olyan igazán kiváló rész (általában az évadnyitókat ilyenre szoktam értékelni, de ezúttal - főleg a 4. évad harmatos cliffhangere miatt - ez csak egy jó rész letT), de mindegyik szórakoztatott és jó volt (azért a 3. rész felé már javában le szokott ülni a sorozat és csak a közepére ébred fel újra). Szóval, úgy vagyok vele, hogy ha ez lenne az átlaga az évadnak, akkor ez lenne a legjobb évad. Bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy a tendenciát nem fogják tudni tartani... vagy megint rosszúl osztják el a részeket.

Az új részt még nem láttam, de várom, mert

Spoiler:

Végre lesz benne egy nem ember idegen faj :D

Hozzászólás ideje:

Igen az évadnyitó nekem sem jött be annyira, de a köv 2 már tartotta a szintet. Damascos is jó volt megint! Kíváncsi leszek a következő részre. Már lent van, csak felirat kell. :D

Hozzászólás ideje:

Dzsjt nézd meg a 4. részt, mert nagyon állat. A 4ből eddig sztem a legjobb! :D

Majd ha megnézted, hosszabban. :D

Hozzászólás ideje:
Dzsjt nézd meg a 4. részt, mert nagyon állat. A 4ből eddig sztem a legjobb! :D

Majd ha megnézted, hosszabban. :D

Megnéztem. Hát a négy közül valóban a legjobb, sőt. Új idegen faj (NEM EMBER és angolul sem tudott :D ), űrharc vadászokkal, Daedalus (best of BC-304-esem), női kapitány (elkellett volna, csak kár, hogy alternatív univerzumban volt, de mindegy, még a valósban is felbukkanhat, elvégre egyszer a Phoenixnek el kell készülnie). Baromira tetszett.

Krande, ez marha jó :D

Hozzászólás ideje:

Így van tényleg marha jó volt, bár ezt már írtam.

Jó lett volna, ha ez a faj még marad egy kicsit. De hát ki tudja, talán még viszont látjuk őket. :D

Vajon tartani tudják ezt a szintet?

Krande: köszi, jót nevettem! :D

Hozzászólás ideje:
Jó lett volna, ha ez a faj még marad egy kicsit. De hát ki tudja, talán még viszont látjuk őket. :D

Spoiler:

Még visszatérnek, de lehet, hogy csak a 6. évadban - persze ha lesz, mert még az sem biztos.

Hozzászólás ideje:

A hozzám hasonló öreg csontoktól kérdem, erre még emlékeztek? :D A Walt Disney-s délutánokon ment úgy 15 éve. :D

Jó kis sori volt. :D

Szerkesztve: - Oldfighter

Hozzászólás ideje:
A hozzám hasonló öreg csontoktól kérdem, erre még emlékeztek? :D A Walt Disney-s délutánokon ment úgy 15 éve. :D

Én pont tegnap foglalkoztam vele. Akkoriban fel is vettem vidire de nemtom hogy megvan-e még. :D

Hozzászólás ideje:
Retrózunk még egy picit. :D

Ezt is csíptem. Az a rész jön be a legjobban amikor elküldtek a muki után egy nőcit a bolygójáról hogy nyuvassza ki.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Ezt is csíptem. Az a rész jön be a legjobban amikor elküldtek a muki után egy nőcit a bolygójáról hogy nyuvassza ki.

Nekem is az a kedvencem, a két Árnyék halálos együtt, főleg, mikor találkoznak :D

Hozzászólás ideje:

Jó kis sori volt. :D

Hogyne emlékeznék! És a másikra is, az "árnyékosra". Én még szerettem a Benjit, aki Yubi herceg állandó társa colt! Ott is édi volt a robot:) Zax !

Hozzászólás ideje:

Kérdésem - kérésem lenne.

Volt jópár éve egy sori, Kincses sziget az űrben címmel. Nem vette fel akkoriban valaki? Nagyon kéne, tesóm évek óta keresei-kerget!

Szereplők voltak többek között: Itaci Nardulli, Ernest Borgnine, Anthoni Quinn.

Hozzászólás ideje:
Nekem is az a kedvencem, a két Árnyék halálos együtt, főleg, mikor találkoznak :oops:

Nekem a katonás meg a pankrátoros volt még nagyon bejövős.

"HOT DOG MAN!!! HOT DOG MAN!!! HOT DOG MAN!!!" :rock:

Hozzászólás ideje:
Volt jópár éve egy sori, Kincses sziget az űrben címmel.

Az is tetszett. Abban azt bírtam nagyon amikor az öregnek a műlába beszorult a becsukódó ajtóba és a többi pocok azt hitte hogy igazi aztán meg elmondta nekik a vén tróger hogy abban szokta tárolni az illegális cuccait. :oops:

Hozzászólás ideje:

Ej de jó lenne ha előkaparnák a tevések azokat a sorikat. A nehéz naposon kívül a többiről nagyon megfeledkeztek.

Hozzászólás ideje:
Hogyne emlékeznék! És a másikra is, az "árnyékosra". Én még szerettem a Benjit, aki Yubi herceg állandó társa colt! Ott is édi volt a robot:) Zax !

Arra is emlékszem. :oops: Aztán ott volt még az Idegenek a hegy belsejében vagy valami hasonló című "szörnyes" sorozat. Ja és ekkor ment a Jövőből jött lány is. :rock:

Hozzászólás ideje:

A Benjis már nem jött be annyira. Abban csak a kutyeszt meg Zaccot (akarom pötyögni Zax-ot :oops:) bírtam.

A jövős csajszis meg egyáltalán nem rémlik. Utánaolvastam hogy melyik az de még úgy se.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.