Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Pontos definíció kell? A mostanság futó egyik legjobb sorozat. Érdemes megpróbálkozni vele? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Érdemes megpróbálkozni vele? Szerintem tök mindegy hol kapcsolódsz be. Három évad alatt egy szem előrelépés se történt :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Szerintem tök mindegy hol kapcsolódsz be. Három évad alatt egy szem előrelépés se történt :D Csak vicceltem alább. Nem érdekel. Én annyira kiábrándultam a második évad első 3-4 része után, hogy semmi pénzért nem nézném újra. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Érdemes megpróbálkozni vele? Ha a kusza történetvezetés miatt hagytad abba, akkor nem nagyon. De mivel az általános vélemény az hogy sokkal jobb lett ez a harmadik évad mint az eddigiek, szerintem ha van időd bepróbálhatod. Szórakoztató az egész és még a sztori is érdekes. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Csak vicceltem alább. Nem érdekel. Én annyira kiábrándultam a második évad első 3-4 része után, hogy semmi pénzért nem nézném újra. Tudtam, csak nem sejtettem. Már én is leszoktam róla. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Kiderül, hogy Sylar Peter apja. Áááá... No nem baj, azért várom a részt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Hatalmas volt a mai Beugró is. ( átrakták péntekre ) Ennyire még nem röhögtem szét az arcomat Fenyő Iván új színt vitt most a műsorba. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Hatalmas volt a mai Beugró is. ( átrakták péntekre ) Ennyire még nem röhögtem szét az arcomat Fenyő Iván új színt vitt most a műsorba. "ÉNHHH... A... KKKKHÖZÖSSS... KKKHÉPPVISHELŐ... VAGYOK." Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Hozzászólás ideje: 2008. November 1. "ÉNHHH... A... KKKKHÖZÖSSS... KKKHÉPPVISHELŐ... VAGYOK." Kész voltam rajta. De jó volt a Szomszédok stílusában előadott jelenet is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Mit szóltok a heti House-hoz? Spoiler: Jó kis rész volt, nem gondoltam volna, hogy az örökbefogadást így lezárják egy rész alatt. Számomra igen meglepő volt, és marhára sajnáltam Cuddyt. Á, valamit így akarni, aztán nem sikerül Á, és ahogy vége lett, az se semmi. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Hozzászólás ideje: 2008. November 1. House Spoiler: Majd House doki csinál neki babát Viszont engem nem lepet meg a kismama reakciója a babára. Mintha már találkoztam volna ezzel a fordulattal valahol Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Hozzászólás ideje: 2008. November 1. House Spoiler: Lost, maybe? De elég sok más helyen is előfordult már. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Dexter. Marha jó volt. Csak kár, hogy egy hét múlva lett meg a felirat hozzá. :S Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Dexter. Marha jó volt. Csak kár, hogy egy hét múlva lett meg a felirat hozzá. :S Vááá már meg is nézted?? Én majd csak este, de nagyon jó rate-eket kapott ez a rész! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Vááá már meg is nézted?? Én majd csak este, de nagyon jó rate-eket kapott ez a rész! Mi az, hogy már? Egy hete megvolt a gépemen csak felírat késett piszok sokat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hozzászólás ideje: 2008. November 3. És hol található meg a felirat? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hozzászólás ideje: 2008. November 3. És hol található meg a felirat? http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3362234/dexter-hu Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Mi az, hogy már? Egy hete megvolt a gépemen csak felírat késett piszok sokat. Jaa azt hittem a mait nézted már meg. Na az nagyon ütős lesz! Celeb után nézem XD XD Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Jaa azt hittem a mait nézted már meg. Na az nagyon ütős lesz! Celeb után nézem XD XD Pedig először is azt írtam, hogy gond volt a feliratvárakozással. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Pedig először is azt írtam, hogy gond volt a feliratvárakozással. Pedig angollal már nézhetnéd este a mostanit. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Pedig először is azt írtam, hogy gond volt a feliratvárakozással. Amatőrök. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Amatőrök. Na várj csak, majd jól megtanulok angolul, aztán nézem úgy Legalább is a következő évadot már talán Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Na várj csak, majd jól megtanulok angolul, aztán nézem úgy Legalább is a következő évadot már talán A Dexter a nehezebben megérthető sorozatok között van, no azért nincsen Scrubs szinten. Scrubs-ból egy hét alatt daráltam le most 6 évadot, amúgy nagyon jó sorozat, talán a legjobb a komédiák közül. De felirat nélkül nagyon nem ajánlatos, mivel úgy hadarják az orvosi halandzsákat hogy még az amerikaiak se értik sokszor. A Lost, Heroes, PB hármast a legkönnyebb megérteni talán. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hozzászólás ideje: 2008. November 3. A Dexter a nehezebben megérthető sorozatok között van, no azért nincsen Scrubs szinten. Scrubs-ból egy hét alatt daráltam le most 6 évadot, amúgy nagyon jó sorozat, talán a legjobb a komédiák közül. De felirat nélkül nagyon nem ajánlatos, mivel úgy hadarják az orvosi halandzsákat hogy még az amerikaiak se értik sokszor. A Lost, Heroes, PB hármast a legkönnyebb megérteni talán. Ez így igaz! Ami még szerintem marha nehéz és soha nem nézném felirat nélkül az az SGA. A dexet értem, de azért nem baj ha van hozzá egy angol felirat. DeXter 3x6 Spoiler: Haj nagyon jó volt még a sok kis mellékág ellenére is, gondolok itt most a sütihordásra. Dex tényleg elkezd bízni Mig-ben. ost még örül, de úgy érzem ennek nagyon nem lesz jó vége. CSak még azt nem tom elképzelni, hogy mi is lesz a gixer. Jó lesz ez még nagyon. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Szökés. Na bazz. Vagy háromszor kellett bekapcsolni a defiblilátort. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Szökés. Na bazz. Vagy háromszor kellett bekapcsolni a defiblilátort. Akkor én meg se nézem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Akkor én meg se nézem. Tuti nem éled túl Spoiler: Mahone mekkorra volt már! Megkapta a feka piszkosul a magáét. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Hozzászólás ideje: 2008. November 4. PB Spoiler: Ezek után mi lesz vajon?? Most akkor mi van G-nel?? Hol áll? Érzésem szerint most már csak a maga oldalán, és nem veszi be a tábornok humbugját. És egy baromi értékes infóhoz jutott. Szegény Brad, nagyon sajnáltam Végül csak szimpi lett az ürge. Mahone meg úgy állt ott a part mellett, mint valami isten Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Szökés Spoiler: Gretchen szerintem is a saját szakállára dolgozik. Én nagyon nem szeretném ha oda jutna ez a sori mint a Hősök, hogy már mindenki mindenkivel kavar. Ja és A feka se ússzon ki a partra. :P Dögöljön meg. Mahone marha jól kicsinálta őt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Hozzászólás ideje: 2008. November 4. PB Spoiler: És akkor már, bárhogy sajnálom, szegény Brad se kerüljön elő élve Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.