Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

PB

Jó rész volt, de azért volt és lesz is még jobb is. Ez a taposóaknak csak felvezetése valami jóvalé nagyobbnak úgy érzem. ÉRdekes h itt is kiderül, mindenki be van építve, de nem gáz, megszoktuk már. Michaelt remélem megműtik, különben az egész 4 évad full értelmet lenne ha meghalna a végén az egyik testvér. Azzal még megbarátkoznék h pár hónapja van vissza és azt Sarahval tölti, de ha fullba meghal /de szép megfogalmazás/ azt sokan nem bocsájtanák meg.

ÉS a végére hagytam ami a legjobban tetszett: Zsebes amint Bellickről beszélt, komolyan mondom elszorult a szívem. Megható volt. Bye Bye Bellick egy klasszikussal tőle: Na bevágod vagy én vágjalak be a lyukba. :)

Heroes

Ez a rész is jó volt, bár egy pöpett jobbra számítottam. Nagyon jók voltak a kapcsok, amik összehozták az első évaddal. Persze voltak szálak amik szerintem fölöslegesek voltak, pl a Firelady. VAlahogy nekem uncsi volt, de jó volt Robertset megint itt látni, ő jó arc. :P De hát a kira szál a Petrelli familia. Apuci rosszakat tett a családnak, hát meg kellett halnia, egyértelmű. :P Mondjuk Angela is érdekes, hagyná h fél NY felrobbanjon, de a fiát nem áldozná fel... AZért neki is lehetne vmi durva képessége a jövőbelátoson kívül. Amúgy azt hh nem látta h Arthur mire készül? ÉS hát a legdurvább, a rész végén a cliffhanger...OMG! :P Hiro vs PEtrelli papa - szegény sámánnak huppant a feje :P

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Inkább az új PB -t nézd oldie ne ezeket a sz*rokat. :)

Kinek mi a sz*r :P Én is nézem a TSCC-t :P Különben ahhoz előbb jött ki a felirat, így logikus, hogy bárki, aki nézi és ideje van, azzal kezdi a keddi sorik nézését :P

Hozzászólás ideje:

Ody mostanság elkanászodott. :P Hibákat keress a Star Warsban és többször csillagozza ki saját káromkodásait mint másokét. :P Asszem pubertás korba lépett. Megint. :P:)

Hozzászólás ideje:
Nekem halál közeli élményem volt :)
Szerintem a Frindzstől is az lesz. Nagyon ütős a mostani rész. :P
Hozzászólás ideje:
Szerintem a Frindzstől is az lesz. Nagyon ütős a mostani rész. :P

Alig várom bazz. :) Mindig annyit kell várni a feliratra. Pedig ugyanolyan izgalmas mint a Szökés.

Hozzászólás ideje:

Jut fejembe Rog. Látogasd meg a korábban már belinkelt magyar Fringe site-okat. Piszok sok infó van a hátterekről, az MD-ről és a Easter Egg-ekről. :)

Szerkesztve: - Oldfighter

Hozzászólás ideje:
Jut fejembe Rog. Látogasd meg a korábban már belinkelt magyar Fringe site-okat. Piszok sok infó van a hátterekről, az MD-ről és a Estern Egg-ekről. :)
Olvasgatom őket mióta bekerültek a linkjeik. Érdekesek. :P
Hozzászólás ideje:

Bepótoltam a lemaradásom TSCC-ben.

Spoiler:

2x07 - nem volt rossz, de az FBI-os szála teljesen felesleges volt. Hirtelen jött és ment a fémből készült alteregója, Cromartie megjelenése is az volt, és végül az egész nem vezetett sehová, a következő részben meg el is lett felejtve.

2x08 - ennek a felépítése nagyon tetszett, végre leszámoltak mikrómival, bár kicsit hülyén jött ki, mert 9 mm-es lőszert köpködő MP5-össel nem lehet termit fogni, a shotinál meg nem ártott volna közelebb állni a buksijához (bár gondolom nem puha töltényeket használt Cameron, mint anno Reese). Illetve, Glaunak szólhattak volna, hogy lövés után fel kell húzni a shotit, mert nem automata :D

Hozzászólás ideje:
Rog, van fent egy tök jó Fringe képregény amit lefordítottak. :D
Köszi az infót! Klassz anyag. :D
Hozzászólás ideje:

Gyilkos megszállás. S01E01

No a cím ne tévesszen meg senkit se, csöppet sem illik a film eme Zs-kategóriás címhez, csupán valami idétlen agytröszt terméke. Ámbátor ha az eredeti címet fordították volna az se lenne különb, Gyilkos generáció.

No de inkább pár szó a sorozat nyitó darabjáról.

Akinek bejött az Elit alakulat, A Sólyom végveszélyben, illetve a Bőrnyakúak, annak ez is befog jönni. A sztori az Iraki háborúba vezet és egy Felderítő század életébe enged betekintést. A kivitelezés a sorozatokat meghazudtolóan profi, a szövegek piszkosul mocskosak és életszagúak. :) Elég sok karakter van, szóval el fog tartani mire megjegyzésre kerül a nevük, de egy ilyen film esetében mindig így van. :P

Kedvencem a filmből az amikor a élénkítőktől kissé túlfütött Hammer vezető közli a századhoz kerül firkásszal ( Rolling Stone magazin újságírója), hogy "ne tévesszen meg senkit se, a háború nem az olajért és a terroristák likvidálásáért megy, hanem a sz*r punci infrastruktúra miatt, amit ezekben az országokban elcsesztek". :P Amíg eddig eljutott a fejtegetésében én már fetrengtem a röhögéstől. :D És ez csak egy apró mozzanat a párbeszédekből. :P Várom a következő részt. :P

Szerkesztve: - Oldfighter

Hozzászólás ideje:

Fringe 0107

Hűvazze'! Innentől asszem aranykártyám lesz az intenzív osztályra. :) Szőkés no meg ez is! Nem lehet így egészségesen élni. :)

Piszok jó volt. :clap:

Spoiler:

Walter k*rva laza ahogy rágózik. :D A legjobb karakter. A sztori se volt semmi ezzel a parazitával meg az újabb tucatnyi kérdéssel és a válasszal. Imádom, hogy itt legalább vannak válaszok is, nem úgy mint az X-aktákban. Igaz a két sorozat eltér egymástól. Itt azért több tudományos magyarázat van mindenre. Sőt, szinte mindenre. :P

No és újra feltűnt persze a Megfigyelő is. :P

Á, bele fogok ebbe rokkanni. :D Immár duplán :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.