Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Érdekesen folytatódik a Krómnikkelsz. Sok jó T1-2-es utalást beleszuszakoltak. Azok nagyon bejöttek. Az már kevésbé ahogy J Henry dedózik. De hát valahogy el kell ütni az időt. Vagy így vagy úgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hát ez a Lost. Hát ez beteg. Ez nagyon össze van rakva. Spoiler: Bár mondjuk az nem tetszett, hogy a Ms. Hawkings ilyen játszi könnyedséggel vette a tényt, hogy csak páran jelentek meg az O6ból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Coce: Igen, azt én sem értettem. Kudar, Obi1: Nekem eddig minden évad tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence004 Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. elkezdtem nézni a Stargate SG-1t(nekem kimaradt az életemből eddig..) fantasztikus, rá fogok menni az tuti, már most függője vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. elkezdtem nézni a Stargate SG-1t(nekem kimaradt az életemből eddig..) fantasztikus, rá fogok menni az tuti, már most függője vagyok Üdv a fedélzeten. Gyorsan daráld be mind a tíz évadot, meg az Atlantis 5 évadát, mert ősszel jön az Universe Na jó, nem kell kapkodni. Egy tanács: ha teheted, és kedvet is érzel rá, meg nem érzed zavarónak, akkor az SG-1 8. évadával párhuzamosan kezd el nézni az Atlantis 1. évadát (az SG-1 8. előtt semmiképpen se nézd meg az SGA-t). Sok dolog jobban átjön, ha egy SG-1, egy Atlantis formában nézi az ember (ahogy amerikában is futott). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Azt hiszem én meg egyre inkább az Archer-es Enterprise "rabjává" váltam. .D Fantasztikus sorozat a vége felé. Dzséjtnek fórumtalin említettem is. Más. Beugró. Remek volt, szerencsére a szilveszteri előadást adták le, vendégszínészként pedig Udvaros Dorottyát láthattuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Az Enterprise kik*rt jó végig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Az Enterprise kik*rt jó végig! Érdekes tapasztalni, hogy amint beléptek a Kiterjedésbe mennyit változnak az elveikben. Pazar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. (szerkesztve) Érdekes tapasztalni, hogy amint beléptek a Kiterjedésbe mennyit változnak az elveikben. Pazar. Jól meg vannak csinálva az évadok. Ha jól tudom sok Trek fan nem is tekinti a sorozat szerves részének. Szerkesztve: 2009. Február 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Jól meg vannak csinálva az évadok. Ha jól tudok Trek fan nem is tekinti a sorozat szerves részének. Nem csak SW-n belül vannak ellentétek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Jól meg vannak csinálva az évadok. Ha jól tudom sok Trek fan nem is tekinti a sorozat szerves részének. Jaja, sajna a Trekken belül is megvan az, ami a Star Warson belül. Bár az Enterprise azt hiszem, az első két évadban még durván rá is játszik erre azzal, hogy a főcímben nincs kiírva, hogy Star Trek, sőt, még a két csodamókus is azt nyilatkozta kezdetben, hogy ez nem Star Trek lesz... éppen csak letagadhatatlanul az, de ez a két balfütyi ki is nyírta végül a franchise-t. Egy időre, talán a 11. film visszahozza a helyére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. BSG Spoiler: Tökéletes volt!Az első két percig. Izig-vérig sci-fi látványvilág, node ami utána következet.... Megértem azokat akik szappanoperát kiáltottak. Immár mindenki mindenkivel kamatyol. A rendezőt meg leültetném a tv elé és dupla sebességgel, még kapkodósabb kamerakezeléssel nézetném/hallgattatnám végig vele a magyarázó szöveget. Már elnézést, de szerintem egy "kandallós", merengős jelenetben is el lehetett volna magyarázni a lényeget, hogy ki kitől, miért, minek származik. Piszkosul visszasírom az első évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. BSG Spoiler: Én nem is értettem az egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Olyan két heti élelem mellett, napi hússzori olvasás után talán mindenki felfogja ezt a kamatyot. http://comment.blog.hu/2009/02/16/minden_a...l_tudni_akartal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Ez így tisztább kicsit. De még akkor is rengeteg kérdés van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Szerintem pedig tökéletesen érthető volt minden, sőt, visszagondolva a dolgokra, sok dolog értelmet nyert. Spoiler: A bevezetőfilm vége óta nem értettem azt a cetlit, ami szerint 12 cylon modell létezik. Ahpgy haladt előre a sztori, megismertük:- Number One-t, azaz John Cavilt. - Number Two-t, alias Leoben Conoy-t. - Number Three-t, D'Anna Biers-t - Number Fourt, Simont. - Number Five-ot, azaz Aaron Doralt. - Number Sixet, akinek elég sok neve van, de még nem tudni, melyik lehet az "igazi". - Number Eight-et... és itt volt az egyik kérdés, mivel sokáig nem ismertük a számozásukat, csak szépen lassan derült ki. És addig ugye csak "pofára" lehetett a cylonokat ismerni: 7 bőrgép + a centúriók + a riderek + a nehéz riderek + a hibridek = 11, szóval probléma volt a "Csupán 12 Cylon modell létezik." üzenettel. Aztán, miután szép lassan kiderült, melyik bőrgépnek melyik a száma, a figyelmes nézőnek feltűnhetett, hogy nincs hetes. Most már tudjuk, miért nincs. Amúgy, szerintem Kara a Number Seven, egyrészt, ez megmagyarázná a feltámadását, másrészt, Ellen mondta, hogy Daniel művész volt, és Kara biza sokat festeget. Most már csak az a kérdés ezzel kapcsolatban (és szerintem erre nem is fogunk választ kapni), hogy ki hagyta azt az üzenetet Adamanak. No, aztán, a múltkor említettem, hogy Ellennek nem egyetlen rejtélyes feltűnése volt. Hát, részben igazam lett, tényleg köze volt a cylonoknak ahhoz a felűtnéshez. Szóval, elkezdték megmagyarázni azokat a dolgokat, amik eddig várattak magukra. Azt hiszem, ha véget ér a történet, elkezdem az elejétől, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy sok dolog már az elején le van fektetve, csak jól elbújtatva (mint anno a B5 egyik legnagyobb csattanója már a legelső epizódból kiderült, csak olyan jól elrejtették, hogy aki nem tudja, mit keressen, rá sem jön). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Nekem a tálalással volt a gondom. Kapkodós, hirtelen és ki a fene emlékszik már arra mi volt két évaddal korábban bizonyos kérdésekkel. Kara időutazását még meg köll magyarázniuk, avagy honnan volt új gépe. Ez eddig nekem édeskevés és összecsapott volt. Spoiler: Azt meg hogy anno Tori kilökte a zsilipen Főnök csaját szépen elintézték ezzel a szappanoperás dologgal, hogy ő tulajdonképpen a nője volt. :S Ezzel úgy tűnik minden meg van bocsájtva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. ki a fene emlékszik már arra mi volt két évaddal korábban Pl.: én, aki remekül emlékezett arra, mi volt abban a részben, amit három éve láttam? A többi meg még meg lesz (talán) magyarázva, ez még nem az utolsó epizód volt... várd már ki a végét türelemmel, és ott vedd elő azt, mit kellett volna még kimagyarázni, ne a befejezése előtt. Majd, ha lement a záró film. Utánna ráérünk keseregni azon, mit nem magyaráztak meg, már ha lesz olyan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Én türelmes vagyok, csak rossz szemmel nézem, hogy mivé lett számomra a remek kezdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Nekem bejött a BSG, és még fogtam is, miről van szó, bár nem emlékszem olyan részletességgel mindenre, mint Dzséjg Spoiler: Fene, hát nem pont mostanság gondoltam arra, hogy talán van még másik cylon-modell? Erre tessék. Szerintem is simán lehet Kara=Daniel, amilyen férfias csaj Kara És ugye Sam azt mondta, meg mutatták is, hogy mindnyájan fénylenek. Ha vége, tuti én is újra kezdem nézni az egészet. Á, amit érdekes volt látni, az a Caprica-Tigh kettős volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Én türelmes vagyok, csak rossz szemmel nézem, hogy mivé lett számomra a remek kezdés. Ízlés kérdése, hogy kinek mi a remek Neked nem jön be, másnak igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Ízlés kérdése, hogy kinek mi a remek Neked nem jön be, másnak igen Így van. Oldie! Jössz ide egy pofonért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Ízlés kérdése, hogy kinek mi a remek Neked nem jön be, másnak igen Pontosan. Én többet vártam ismét. Nem kellett volna. Más. Ma ismét remekelt az Enterprise. Nagy kár, hogy ilyen kevés évadot élt meg ez a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Így van. Oldie! Jössz ide egy pofonért? Apa, hozzam a zsámolyt is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. (szerkesztve) Kara ráadásul még azért is lehet Daniel - mondjuk amcsik használják női névnek is -, mert Ellen azt mondta, hogy Cavil belebarmolt a génkészletbe. Így megeshet, hogy szegény Daniel fiúnak elveszett némi kiegészítő eleme, és Daniel lány lett belőle Fene, hát nem pont mostanság gondoltam arra, hogy talán van még másik cylon-modell? Erre tessék. Szerintem is simán lehet Kara=Daniel, amilyen férfias csaj Kara És ugye Sam azt mondta, meg mutatták is, hogy mindnyájan fénylenek. Ha vége, tuti én is újra kezdem nézni az egészet. Á, amit érdekes volt látni, az a Caprica-Tigh kettős volt Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Más. Ma ismét remekelt az Enterprise. Nagy kár, hogy ilyen kevés évadot élt meg ez a sorozat. Hol jársz benne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Hol jársz benne? A Kiterjedésben leszálltak egy olyan bolygóra ahol elkaptak egy génvírust. A kapitány is megfertőződött és átalakult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Fringe A legeslegjobb sorozat továbbra is. :D Spoiler: Hová fokozzák még ezt a sztorit?! Az utolsó negyed órában vagy ötször kellett újra éleszteni. Itt aztán most volt feszültség rendesen. És immár asszem van egy ötletem is a Megfigyelőt illetően, de gondolom másnak is leesett a tantusz, hogy ki is lehet ő. Persze kicsit még kuszák itt a szálak, hogy ki akkor a jó és ki a rossz, de a tálalás az első osztályú. Most meg lehet másfél hónapot várni a folytatásra. Nem fogom kibírni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Sarah Connor Érdekes kis rész volt, azonban most már érzésem szerint durrogtatni kéne azokat a "lőszeres hordókat" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Frindzs Spoiler: Remélem megmutatják később hogy Dzsonsz bá' hogy fúrt lyukat a falba. Az írógépes dolog még ennél is jobban érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.