MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 16. Legalább megkönnyítenék a feliratkészítők dolgát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 16. Jake! Légyszíves a jövőben hanyagold a dupla entert mert nagyon zavaró. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Banyek, hatalmas volt a mai Enterprise. Csak tán nem a náciké lett a világ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Megnéztem a Sarah Connor Chronicles első részét.Bár ne tettem volna.Valami borzalom az egész.Rettenetes "színészek", iszonyú sz*r trükkök stb...Mi ez?Ki találta ezt ki?Mikor megjelent a rendőrautóknál a gyúróteremből kiszedett(max 100 dollárért) csávó, akkor már nem vettem komolyan.Cameron helyében ezért perelnék.Semmi köze a Terminatorhoz, és még meg is gyalázza.Nem is csodálom, hogy az RTL klub levette a müsorpalettáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Milyen alapon perelne Cameron? Egyrészt, az alapvető szerzői jogok miatt ebből is kap pénzt, amíg az általa kitalált karaktereket használják, másrészt, az alapvető szerzői jogokon kívül semmilyen jog sincsen a kezében. Harmadrészt, le sem sz*rja (valószínűleg az első két ok miatt is). Szvsz mondjuk az első résznél csak egy volt rosszabb (amennyit láttam, a második évad felétől ezt is jegeltem, mint a BSG-t és a House-t), a többi jobb. Nem egy világmegváltó sorozat, de esti időkitöltőnek jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Természetesen a perléssel túloztam.Ezen sorozat alapján én is nekiállhatnék Terminator-sorozatot csinálni.Ha ezt el lehet adni, akkor bármit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Nem tetszett annyira a mai Lost, kicsit többet vártam. De legalább kaptunk egy karaktercentrikusabb részt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Nem tetszett annyira a mai Lost, kicsit többet vártam. De legalább kaptunk egy karaktercentrikusabb részt is. Nekem bejött! Spoiler: A végén már tudtam egyből ki az a srác. De akkor most Ben is úgy járt mint Sun? Ők melyik idősíkban vannak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. (szerkesztve) Lost Spoiler: Szerepelt már ez a srác a sorozatban, még a 3x20-ban.Ben-ék pedig feltehetőleg 2007-ben vannak, 2 évvel az O6 kijutása után. Ben gondolom nehezen mehetett volna vissza a 70-es évekbe, mert akkor kettő lett volna belőle. Ma sikerült bezsákolnom a 4. évadot dvd-n. Egész jó kis kiadás, 2 extra lemezzel és olyan képminőséggel amit én még nem nagyon tapasztaltam mezei dvd-n. Szerkesztve: 2009. Március 19. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Dzséjt gondolom láttad már: SG universe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Ahhoz képest, hogy nemrég kezdték forgatni. Más. Tegnap a Rejtélyben érdekes kijelentésre lettem figyelmes. Ugye a retekklubon a második rész ment le ( pici Aliens érzés )....naszóval, ott Nina Sharp a társasági összejövetelen említette, hogy voltak már nekik nyomozóik, csak kudarcot vallottak. Ez pedig nálam felveti, hogy esetleg mint annak a csoportnak a szaktanácsadója William Bell, nem-e velük együtt tűnt el, hogy a kezdetektől nincs jelen a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Ma vége kedvenc sci-fi sorozatomnak De most megvárom a magyar feliratot (remélem, ki bírom várni) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Dzséjt gondolom láttad már Le sem feküdtem, amíg meg nem jelent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. TSCC Na ez az, ez az, EZ AZ! Végre valami. Fény az alagút végén. Remek volt. Most már csak a közhelyes párbeszédeken kéne kissé bonyolítani és szuper lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Stargate Atlantisz első évadját sikeresen ledaráltam. Végülis eddig bejövős, a lidércek sokkal jobbak számomra, mint a kukacok. Viszont...Szegény Ford hadnagy az egész évadban csak a levegőben lógott. Két mondatnál többet nem nagyon beszélt az egyes részekben. Nulla megnyilvánulás, abszolúte töltelék karakter volt, mégis a főcímbe mutatták a fejét. Csak mert ő a kötelező fekete? Ejh...Zelenka vagy a Dr. Beckett sokkalta többet szerepelt nála...Szóval azért a CSK1 csapatban minden szereplőnek jól kitalálták a személyiségét. Forddal az írók nem tudtak mit kezdeni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Le sem feküdtem, amíg meg nem jelent. elég ütős lesz\lett sztem. Nagyon várom már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Én a BSG utolsó dupla részére vagyok kíváncsi. Van egy elméletem mi lesz benne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Stargate Atlantisz első évadját sikeresen ledaráltam.Végülis eddig bejövős, a lidércek sokkal jobbak számomra, mint a kukacok. Viszont...Szegény Ford hadnagy az egész évadban csak a levegőben lógott. Két mondatnál többet nem nagyon beszélt az egyes részekben. Nulla megnyilvánulás, abszolúte töltelék karakter volt, mégis a főcímbe mutatták a fejét. Csak mert ő a kötelező fekete? Ejh...Zelenka vagy a Dr. Beckett sokkalta többet szerepelt nála...Szóval azért a CSK1 csapatban minden szereplőnek jól kitalálták a személyiségét. Forddal az írók nem tudtak mit kezdeni Ford nagy ballépés volt a készítők részéről. Nem tudtak vele mit kezdeni, de azért volt néha jelentőssége (főleg a lelkesedése miatt, így kaphatott olyan szerepet, mint, hogy ő készítse el a hazaküldendő üzeneteket). Erre az alkotók is rájöttek, így... nos, majd megtudod, mi lesz vele. Beckett meg a második évadtól már főszereplő lesz. A lidércek baromi jó fejek, és az első évadban még sehol sincs a két nevesített példány. Majd meglátod, azok milyen frankók (na jóó, az egyikük annyira nem, de a másikuk, hát az Atlantis legjobb karaktere lett...). elég ütős lesz\lett sztem. Nagyon várom már! Nálam egynek elment, tipikus teaser. Végül is, még alig van valami felvéve a sorozatból (alig két hete forgatják). De legalább már megmutatja, hogy kicsit másabb lesz, mint az SG-1 és SGA. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. ott Nina Sharp a társasági összejövetelen említette, hogy voltak már nekik nyomozóik, csak kudarcot vallottak. Ez pedig nálam felveti, hogy esetleg mint annak a csoportnak a szaktanácsadója William Bell, nem-e velük együtt tűnt el, hogy a kezdetektől nincs jelen a sorozatban. Tetszetős elmélet. Jó lenne ha elővennék ezt a témát. LOST Benne van az ötödik szezonos TOP-listában. Spoiler: Amikor Dzsinn és Szójer Sayidot intézte mindkettőnél vártam hogy kacsintsanak már rá mert egyáltalán nem tudta hová tenni az ellenséges ex-társakat. Úgy legalább tudta volna hogy ugyanazokkal találkozott meg hogy vele vannak. Jó kis feszültséget teremtettek ezzel a nem jelzéssel. A mostani Krómnikkelsz is bejövős volt nem úgy mint az előző néhány rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Én a BSG utolsó dupla részére vagyok kíváncsi. Van egy elméletem mi lesz benne... És szerinted mi lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. És szerinted mi lesz? Tényleg, mikor lesz a finish? Most már nem kezdek bele, majd ha lement az utolsó, ledarálom egyben a hátralévőket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Dzséjt, múlt hétvégén, vagyis két napja, ment le az utolsó, szóval most már indíthatod, mert szerintem már nem kell sokat várni a feliratra Legalább is remélem, hogy legkésőbb holnapra meglesz. Bár ez az jelenti, hogy több BSG-t már nem nézünk De lehet kezdeni előlről megnézni az egészet, sok minden már homályos nálam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. (szerkesztve) SG- Atlantis 2. évad közepe fele... Sokkal jobb mint az előző évad! Jók az új arcok is benne. Szegény Zelenka is lehetne a főcímbe, hamár ott van Beckett. Kb ugyan annyit szerepelnek mindig egyes részben. Ja és a sorozat igazi főszereplője egyértelműen a dilis Mekkéj, mégis ő van utoljára megemlítve az intróban..Nem fer na! Szerkesztve: 2009. Március 23. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Dzséjt, múlt hétvégén, vagyis két napja, ment le az utolsó, szóval most már indíthatod, mert szerintem már nem kell sokat várni a feliratra Legalább is remélem, hogy legkésőbb holnapra meglesz. Bár ez az jelenti, hogy több BSG-t már nem nézünk De lehet kezdeni előlről megnézni az egészet, sok minden már homályos nálam Akkor elkezdem nézni. Nem nézünk több BSG-t? Hiszen még ott lesz a The Plant című film (bár ez még nem mostanában lesz(, aztán elvileg pár nap múlva jön a Caprica bevezetője, jövőre a BSG: Caprica első évada (bár szerintem ez nem lesz egy nagy durranás, mert eddig nekem úgy tűnik, hogy a Dallas lesz, minimális sci-fi környezetben). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Ja és a sorozat igazi főszereplője egyértelműen a dilis Mekkéj, mégis ő van utoljára megemlítve az intróban..Nem fer na! Először nézz utánna, mi adja a sorrendet az intrókban, meg mi alapján lehet valaki abban benne, aztán hőbörögj ezen. McKay, azaz David Hewlett-nek a legnagyobb megtiszteltetés, hogy ott van hátul, ugyanis az a hely a kiemelt szereplők helye. Nem véletlen van úgy ott, hogy "David Hewlett as Dr. McKay". Ugyanez igaz az SG-1-ban Michael Shanks-re a 7. évadtól. Legelől meg az abszolút főszereplő szokott lenni, az viszont az SGA esetében Joe Flanigan, azaz Sheppard. Ennél a két posztnál egy intróban már csak egy jobb van: ha a cím előtt bejelentik a neved, mint Richard Dean Anderson esetében az SG-1-ban. Mert az egyrészt kiemelt, másrészt abszolút főszereplő, harmadrészt a nevével adják el a sorozatot. Zelenka meg attól még nem lesz főszereplő, hogy egy epizódban szerepel 10-20 perc erjéig. Ahhoz először történeteket kell a karakterére építeni, márpedig Beckett kapott történetet, olyat, ami az 5. évadig kitart, míg Zelenka... nos, ő sohasem kapott saját történetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Akkor elkezdem nézni.Nem nézünk több BSG-t? Hiszen még ott lesz a The Plant című film (bár ez még nem mostanában lesz(, aztán elvileg pár nap múlva jön a Caprica bevezetője, jövőre a BSG: Caprica első évada (bár szerintem ez nem lesz egy nagy durranás, mert eddig nekem úgy tűnik, hogy a Dallas lesz, minimális sci-fi környezetben). Igaz Mondjuk a filmről nem tudtam, csak a Caprica sorozatról. De az már akkor sem ugyanaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Én is kissé csalódott voltam, hogy még nincs ma felirat, de aztán csináltam programot magamnak így a holnap is megteszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Ne is mondd, most az egyszer tényleg morgok azon, hogy több napja nincs felirat, pedig igazán türelmes vagyok ilyen téren. De ez az utolsó rész! Remélem, lesz felirat, mikor megyek haza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Ne is mondd, most az egyszer tényleg morgok azon, hogy több napja nincs felirat, pedig igazán türelmes vagyok ilyen téren. De ez az utolsó rész! Remélem, lesz felirat, mikor megyek haza Sajna még most sincs... Már rég el kellett volna venni CiCmax-tól ezt a sorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Örülj, hogy egyáltalán valaki igényesen elkészít egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.