Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Ezt már leírtuk itt párszor. Nyilván akkor nem olvastam. Nekem új volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Itt nem olvastam a Frinéről semmit, mert nem nézem, de pár hete láttam kb. 10 percet Oldie-nál, rögtön leesett, hogy ki a színész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/...dralis-sorozat/ Nagyon szeretem azt a regényt, bár egy picit csodálkozom, hogy nem mozifilmmel próbálkoznak egy ilyen népszerű könyv esetén. De a sorozat bizonyos szempontból jobb: nehéz lenne beleszuszakolni egy filmbe a vaskos sztorit anélkül, hogy sok csorbát szenvedne. Így mód van egy megfelelőbb feldolgozásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. ez egy jó hír én is szeretem ezt a könyvet és tényleg jobb a sorozat! Ennyit nem lehetne belezsúfolni egy filmbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. A PB 17 -es része még nagyon jó volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. Csak így tovább, idővel a végére érsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Nagyon jó volt a PB! azt hittem valami gagyi lesz, de tök jó volt. Végig lekötött. Bravó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Hátha érdekel valakit, hogy folytatódik a Hősök sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Benne lesz a 4.évadban Ray Park! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. (szerkesztve) új SGU promo - hogy tetszett Dzséjt? http://www.freevlog.hu/video/21600.html Szerkesztve: 2009. Június 7. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Annyira azért már nem új Nem sok újat mondanak, és egyelőre az új jelenetek sem annyira meggyőzőek. Minden esetre a sivatag üde színfolt a sok fenyőerdővel borított bolygó után (mint ahogy az őserdős díszlet is, amiről már van pár kép). A Destiny meg elég Nostromosnak tűnik, ami mondjuk nem baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Nagyon jó volt a PB! azt hittem valami gagyi lesz, de tök jó volt. Végig lekötött. Bravó! Örülök, hogy tetszett Hátha érdekel valakit, hogy folytatódik a Hősök sorozat. Köszi, szerintem rajtam kívül már senki nem nézi innen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Én még nézem a Heroes-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Azt hittem, hogy csak én követem már No majd akkor ha valami jó részt látok, írok róla Bár már csak a következő évadról. Tényleg, neked hogy tetszett a vége? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Heroes Spoiler: szörnyű, mint maga az évad Kezdve azzal, hogy a 2. évadbeli kedvenc szereplőmet (Adam) már az elején megölik, majd a másik nagy kedvencet Elle-t is Viszont érdekes lesz a köv. évadban, hogy mi lesz Sylar/Nathan-nel. Sajnos nekem nagyon sok a logikai bukfenc benne: Nathant is feltámaszthatták volna, mint a 2. évadban a Bennetet. Valamint Sylar néhány képessége is zavaró. Az évad elején volt az, amikor fekete lyukat idéző csávóval akarták megölni Sylart. Viszont az első évadban megölte azt a nőt emlékeim szerint, aki kilóméterekről is hallott mindent. Tehát hallania kellett volna, hogy Bennet meg akarja öletni... Na mindegy, ha már elkezdtem nézni, nem hagyom abba, mint a PB-t, már végignézem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Heroes Spoiler: Nekem az évad eleje nem jött be, de a második fele már jobban tetszett, még ha el is marad pl. az első évadtól. Mondjuk azt nehéz lenne überelniük De én is hasonlóan vagyok, ha már néztem, még nézem tovább, mert annyira azért nem rossz, hogy kár az időt pazarolni rá. Azon már én is filóztam, hogy Sylar cselekedetei már totál ellentmondanak a képességeinek, ennyi és olyan képességgel, ami neki van, nem így kéne az eseményeknek haladnia. Néha rámennek egy-egy képességre, de mintha az írók elfelejtenék a régebbiek meglétét. Ő nem vesztette el őket, mint Peter. Mondjuk nekem elég fura Peter meg Hiro, kár volt őket így elcs*szni. Érdekes lesz majd a Nathanos cucc, ebből akár még egy remek évadot is kihozhatnak. Én nem igazán kedveltem a kedvenceid, szóval nem sajnáltam ennyire a távozásukat Azért Elle-nek nem így kellett vlna távoznia, csúnya eset volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. sajna a 3. fejezet vége annyira rossz lett, hogy én is kaszáltam, pedig nagyon kitartottam mellette... talán egyszer dara. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. nemrég írtam, hogy nézem a 24et és elkezdtem a 4. évadot. na azóta már a 6. végére értm, és nem értem miért sírt mindenki a vége miatt. sztem teljesen jó volt, igaz nem volt a legjobb évad, de semmi hibát nem követtek el, ami miatt mindenki any*zhatott volna. erre el akarom kezdeni a 7. évadot lassan, és nézem hohhóó Tony rajta van a promoképen...akkor mondom ez csak előzmény lehet.el is könyveltem magamban, erre ma kell megtudnom, hogy ez folytatás. WTF? erre kíváncsi leszek...főleg h mindenki azt írja h az egyik legjobb évad, főleg az előző 3 után. Hát kíváncsi leszek. Obi, Donát? láttátok már? vélemény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Én csak a nyáriszünetben kezdem el darálni, remélhetőleg 2-3 héten belül. De mindenhol csak jókat hallottam a hetedik évadról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Én is majd a nyáron nézem meg, még nem láttam belőle egy percet sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. sajna a 3. fejezet vége annyira rossz lett, hogy én is kaszáltam, pedig nagyon kitartottam mellette... talán egyszer dara. A következő már jobb lett, de azért rajta hagyta a nyomát, hogy előtte mik történtek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Új sci-fi sorozat indul nálunk! Érdemes megnézni a trailert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Azok a régi szép idők! Vágási Feri és a Windóz 95 Amúgy az M1 most ismétli a részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Azok a régi szép idők! Vágási Feri és a Windóz 95 :P Amúgy az M1 most ismétli a részeket. De tudod-e mi a poén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. De tudod-e mi a poén? Mire célzol pontosan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Mire célzol pontosan? Hát ha ebből az előzetesből nem esett le, akkor reménytelen vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hát ha ebből az előzetesből nem esett le, akkor reménytelen vagy. Minek kellett volna leesnie? Összevágtak az Alfa Holdbázis főcíme stilusban egy Szomszédok videót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Minek kellett volna leesnie? Összevágtak az Alfa Holdbázis főcíme stilusban egy Szomszédok videót. Így van! Azt hittem nem fogtad fel mi a poén, pedig de. Kit érdekel Vágási és a Windows, amikor itt nem arról van szó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Így van! Azt hittem nem fogtad fel mi a poén, pedig de. Kit érdekel Vágási és a Windows, amikor itt nem arról van szó? Jó, jó, csak nekem bevillant az a híres neves jelenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. A kedvenc sorozatom!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.