MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. (szerkesztve) Dzséjt, eddig vagy kétszer kérdeztem itt a topikban, hogy nézed-e a House-t, most megkaptam a válaszom Pedig még néha beszélünk is róla Sebaj, én is elnéztem már ezt-azt Nekem nyárra van a Kaméleon 4.évad, csak angolul sajna, meg a Tudorok mindhárom évada. Többet nem nézek meg visszamenőlegesen. Ősztől meg House, Dexter, Heroes. Szerkesztve: 2009. Június 25. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Felrakták az eredeti BSG sorozatot ncore-ra. Gyűn is szépen lefelé mind a 25 giga. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Felrakták az eredeti BSG sorozatot ncore-ra. Gyűn is szépen lefelé mind a 25 giga. Én most néztem az AXN sci-fi -n. Nem volt rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Elkezdtem darálni a 24 7. évadát. Nagyon furcsa. Egyik évadhoz sem hasonlítható szerintem. Már a felénél tartok, de csak pislogok. Ettől függetlenül nagyon jó, kíváncsian várom mit tartogatnak a 2. felére. A 8. évadot már én is óránként izgulhatom végig...de rossz lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Na gyerekek, mit hoztam nektek? Hát sorozat dvd megjelenéseket. Hősök 3. - ősz Dr. House 4. - ősz Columbo 5. - ősz Miami Vice 3. - nyár vége Las Vegas 3. - nyár vége Knight Rider 2. - ősz bár nem hiszem, hogy az első 2-n kívül a többi bárkit is érdekelne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Igazad van, nem igazán Bár DVD-n engem a többi sem, amin néha elfilózok, hogy meg kéne venni lemezen, az a BSG, más nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. A hősök DVD-n engem sem izgat, csak a House. Az kötelező vétel lesz számomra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Na gyerekek, mit hoztam nektek? Hát sorozat dvd megjelenéseket. Hősök 3. - ősz Dr. House 4. - ősz Columbo 5. - ősz Miami Vice 3. - nyár vége Las Vegas 3. - nyár vége Knight Rider 2. - ősz bár nem hiszem, hogy az első 2-n kívül a többi bárkit is érdekelne Viccelsz? A Las Vegas és a Miami Vice az egyetlen, amit nem vennék meg, a többit lazán bezsebelném, ha tehetném. De nem tehetem Pedig a Hősöket ajándékba vehetném a húgomnak, a Columbot apámnak, a Dr. House-t (ebből az első két évad már megvan) és a Knight Ridert meg magamnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Dzséjt, Neked van BSG-ből bármelyik évad DVD-n? Ha igen, megéri megvenni? Milyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Sajnos nincsen, nem volt lehetőségem megvenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Nekem sincs sok, de azért nem tettem le róla még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Nekem sincs sok, de azért nem tettem le róla még. Még én sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. A SÜSÜ legjobb része. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Féltávnál tartok az eredeti BSG-ben. Anno még emlékeim szerint a Sat 1-en kaptam el pár részt belőle, mikor keresztszüleimnél voltam (nekünk nem volt műholdas tévénk, kábel meg még csak tervezőasztalon legfeljebb), szóval onnan emlékszem pár részre és szinte tátott szájjal néztem Picit visszaköszönt ez a fajta lelkesedés, főleg, hogy nekem csalódás volt az újkori BSG (kivéve az első másfél évadot). Ennek az eredetinek bizony lelke van, gagyi efektek ide vagy oda. A karakterek rendkívűl szerethetőek, a makettek zseniálisak, a feeling hatalmas És persze ott a magyaroknak szánt kedveskedés, Caprica ugye piros-fehér-zöld zászlókkal díszített, Attila bolygóról meg nem is beszélve Remélem a sorozat végéig kitartanak ezek a pozitívumok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Érdekesen összehozták ezek szerint kis hazánk dolgait az állatégövi bolygónevekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 9. Emlékszik valaki erre a sorozatra? Para volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 9. Én emlékszem, elég egyedi műsor volt, pár dolgot nem is értettem teljesen a történetekből. Most kellene megnézni közülük néhányat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Az RTL Klub Július 14.-től, Keddenként, este 21:20-kor, a program műsorára vette a Chuckot. Nagyon nagy kedvenc most nálam. Mindkét évadot láttam, és azt mondom, hogy megéri nézni (egy-két gyengébb résztől eltekintve, igaz azok is nagyon szórakoztatóak voltak)! Aki szereti a az izgalmas, humoros kémtörténeteket, azoknak ajánlom, nem fognak csalódni benne. Most csak az a gondom vele, hogy állítólag a harmadik évadot 2010 márciusában adják le amerikában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Nekem nem kell ilyen duma, csak egy nevet említenék: Rachel Bilson is játszik a Chuckban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Ma szembesülnöm kellett, hogy a Star Wars plágiumot követett el, méghozzá a BSG-vel szemben Kérem szépen, milyen dolog már Iblis nevét átvenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Ma szembesülnöm kellett, hogy a Star Wars plágiumot követett el, méghozzá a BSG-vel szemben Kérem szépen, milyen dolog már Iblis nevét átvenni? Bilis? Az ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Bilis? Az ki? Majd megtudod amikor ráduszítom Teencát. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Bilis? Az ki? Off Kikérem magamnak, hogy kedvenc szenátoromat így átkereszteld EU-karakter egyébként, az egyik legismertebb és legfontosabb, rendhagyó módon a Sithek könyve is megemíti a nevét. Korélia szenátora, legendás hírű tábornok, EU szerint Organával és Mothmával együtt indították el a Lázadást. Zahnnál eleget olvasgatsz róla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Battlestar Galactica Megnéztem az összes részt. Csakis dícséret illeti a sorozatot, csak úgy árad a hetvenes évekbeli feeling róla, akárcsak az Új Reményből, nem csoda, hogy sokan ahhoz hasonlították megjelenésében. A történetvezetése sokkal jobban bejött mint az újkori klónjának, itt szerencsére áradt a sci-fi hangulat és nem a vallásra hegyezték ki a hangsúlyt. A karakterek is sokkal kedvelhetőbbek voltak, mentesek az afektált mozzanatoktól. Szóval remek kis sorozat, jöhet a Galactica series. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. csak úgy árad a hetvenes évekbeli feeling róla, akárcsak az Új Reményből, nem csoda, hogy sokan ahhoz hasonlították megjelenésében. Ez volt a cél, hogy ugyanazt a feelinget éreztesse, ezáltal sikert hozza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Ez volt a cél, hogy ugyanazt a feelinget éreztesse, ezáltal sikert hozza De most komolyan. Nekem piszkosul bejönnek ezek a maketthajók. Az egyik sci-fi kiálításon Pesten láttam is a '78-as Galacticát, csak akkor még nem tudtam, hogy melyik filmből van. Sokkal élőbb mint a CGI verziója. Azért mondjuk a scripteket jobban variálhatták volna (ugyanaz a kilővés, manőver ésatöbbi) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Modell vagy CGI, nekem tök mindegy, de szerintem az összes űrhajó jobb formára az újban, mint az eredetiben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Az újban nekem a Pegazus jött be leginkább. De azon jót röhögtem amikor az utolsó részben Adama a cylon anyahajó valós makettjét használta az eligazításkor. Én szívesen elfogadnám a szobámba mint a Galactica mind a cylon hajó makettjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Battlestar Galactica Megnéztem az összes részt. Csakis dícséret illeti a sorozatot, csak úgy árad a hetvenes évekbeli feeling róla, akárcsak az Új Reményből, nem csoda, hogy sokan ahhoz hasonlították megjelenésében. A történetvezetése sokkal jobban bejött mint az újkori klónjának, itt szerencsére áradt a sci-fi hangulat és nem a vallásra hegyezték ki a hangsúlyt. A karakterek is sokkal kedvelhetőbbek voltak, mentesek az afektált mozzanatoktól. Szóval remek kis sorozat, jöhet a Galactica series. én most kezdtem el nézni a befejező 4. évadot, már a felénél tartok, és szerencsére nem rontották el, gondolok itt most a 3. évad végére. De azért még vissza van 9 rész szal nem szólok el semmit, de reménykedem a jó végben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. én most kezdtem el nézni a befejező 4. évadot, már a felénél tartok, és szerencsére nem rontották el, gondolok itt most a 3. évad végére. De azért még vissza van 9 rész szal nem szólok el semmit, de reménykedem a jó végben! Kinek a pap, kinek a paplan. Nekem borzasztó csalódást okozott a második évad utáni epizódok. Ez van. Marad az eredeti a nagy kedvenc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.