Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jó volt az FF

Spoiler:

Nem is tudom, akiknél úgy tűnik, hogy ge*asz van a látomással, azoknál fix, hogy valami nincs rendben. Mármint azt a fickó nem látta, hogy a lányának megvan-e minden testrésze pl. Nekem úgy rémlik, hogy csak pár azonosíthatatlan maradványt találtak meg. No s a koreai fickónál sem láttam a csaj teljes látomását, csak valahol a távolban egy alakot, a lány meg lehetett győződve arról, hogy az a pasija, és az egész helyzet nem tűnt túl esküvősnek. Már ha nekünk pontosan azt mutatták, amit ő látott. Nekem vannak kétségeim. Mindenesetre ez a német pasi-ügy érdekes, és lehet rajta moralizálni.

Hozzászólás ideje:

Flash Forward 2x03

Spoiler:

A második rész vége után nagyon vártam ezt a részt. Egész bejövős volt. Kicsit furák számomra a látomások, mármint egyáltalán kikerülhetőek-e? Vagy, hogy akik nem láttak semmit, biztosan meghalnak? (jó, ez a második részben keményen bizonyosodott) Az öreg náci elég eszes, ahhoz képest, hogy már 86. Továbbá megint egy csattanós véget kaptunk, mármint a hollókkal kapcsolatban. Eddig ez a sorozat számomra nagyon bejön! Komoly a történetszála, továbbá nagyon logikusan van az felépítve. Minden logikus benne.

Hozzászólás ideje:

SGU

Nagyon tetszett ez a rész! Remélhetőleg marad ilyen jónak. :(

Spoiler:

A végén a kompot lecsatlakoztatták, vagy mi történt? Vajon meddig tart ki a mész? - Jó lesz ez a sorozat érzem! :)

Hozzászólás ideje:

SGU

Spoiler:

A végén nem a Destiny kompja vált le, az egy idegen űrjármű/szonda/ilyesmi, még nem tudni. De az biztos, hogy nem a Destiny része. Talán az a faj hagyta hátra, amelyik miatt a hajó ementáli lett.

Hozzászólás ideje:

SGU

Nagyon jó rész volt :(

Spoiler:

Picit zavarnak engem ezek a kommunikációs kövek. Jobban tetszett a régebbi megoldás amit az SG-1-ben alkalmaztak. Kicsit bezavar az, hogy látszólagosan testet "cserélnek". Simán meghagyhatnák az eredeti karaktereket, oszt mondjuk ahogy szokták volt, esetleg a hangjukkal jelzik, hogy más beszél. Noh mindegy, majd megszokom. :) Kár, hogy nem derült ki több erről a sivatagos bolygóról, mintha nem az új fajok állnának a központban. Talán csak nem azért, mert ezzel is jelzik, hogy itt másról van szó mint felfedező útról? Végtére is előre nem tervezett út ez. :)

A végén a hajót előszőr én is a Destiny kompjának véltem.

Hozzászólás ideje:

SGU

Spoiler:

Milyen régebbi megoldásra gondolsz? Az SG-1-ban is így működtek a kövek. Gondolj csak arra, mikor Daniel és Vala az alterran galaxisba "utaztak", vagy mikor Vala testet cserélt Daniellel a 9. évad végén, mindegyik esetben felcserélték a színészeket. Sőt, lesz példa rá majd az Atlantisban is. Amióta ezeket a köveket bemesélték a szerkezettel együtt (9x01 Avalon I), így működnek.

Hozzászólás ideje:
Nálam valahogy az a kép van meg, amikor O'Neil meg az a kisvárosi pasas egymás életét látta. A többire nem emlékszem :S

De ők nem is kommunikáltak még, csak "villanásokat" láttak, amikor a kövek Joe és Jack közelében voltak egy időben. A kommunikáció csak a 9x02-től jött létre, mikor megtalálták Glastonbury-ben a kövekhez tartozó gépet. Onnantól kezdve meg csak így működött, ahogy az SGU-ban. Erre épület az SG-1 9x02 Avalon II, 9x03 Origin (talán a címnél többet mond, hogy ebben a kettőben van Daniel és Vala Celestuson, az Ori "székhelyén", itt égetik meg Valát), 9x19 Crusade (Vala ebben informálja a CsK-1-et, hogy az Ori új szuperkaput épít, ebben van Teal'c Darth Vaderes poénja is a szeplőtlen fogantatásról :roll: ), és erre fog épülni az SGA 5x18 Indentity (amit most nem spoilerezek el, majd meglátod 8 hét múlva :| ).

Hozzászólás ideje:
Valami rémlik ezekből. :roll: Most per pillanat pl az AXN megint elkezdte adni hétvégenként az SG-1-et. :| Emlékfrissítésként jó nézni.

Jaja, bár én inkább már tovább kapcsolom. Imádom a Stargate-et, mindhárom sorozatát (legalábbis eddig a harmadik is bejön), de az SG-1-t már annyiszor láttam, hogy tíz évig ellennék emlékezetfrissítés nélkül :P Ha tízszer nem láttam már az elmúlt 13 évben, akkor egyszer sem.

Hozzászólás ideje:

Fringe

Azt a jó ***** *****! Ez a rész ütött akkorát, mint a defiblilátor. Ez a rész ott volt most a szeren, kiderűlt jó pár dolog.

Spoiler:

Ejnye Walter, mit csináltál te anno? :lol:

Jó volt ez a Rebeccás dolog, főleg amikor Petert is felismerni vélte. :lol: Azt viszont nem értem, hogy Oliviának miért kellett lenyelni a laposféreg turmixot, ha csak nem ő belőle származnak.

A Bell-es rész is jó volt, nem is beszélve az alakváltó leleplezéséről. :lol:

Hozzászólás ideje:

Már vicc ami folyik, mégha szívességből is teszik. Remélem igaz amit az ncore-on írt pár önkéntes, hogy ők két nap alatt le tudják rendezni a fordítást. Hajrá!

Hozzászólás ideje:

Ben azt írta h Samuék kértek haladékot, de majd meg fogják csinálni, viszont addig pl a hosszupuskára nem tesznek fel majd más fordítást. Szóval máshol kell majd nézni ezek után a feliratok után.

Hozzászólás ideje:

Pár napja lekaptam a Michael Madsenes Igazságosztót. :lol: TV6-on ment legutóbb, csak mindig lemaradtam róla. Hát ez a fazon marha laza, anno nagy kedvenc sorozat volt. :lol:

Hozzászólás ideje:
Pár napja lekaptam a Michael Madsenes Igazságosztót. :lol: TV6-on ment legutóbb, csak mindig lemaradtam róla. Hát ez a fazon marha laza, anno nagy kedvenc sorozat volt. :lol:

Ezt a sorozatot én is szerettem (nem is tudtam, hogy ment a TV6-on...). Ha lesz helyem, én is leemelem.

Hozzászólás ideje:

Fringe

Spoiler:

Visszakanyarodva az első évadban látottakhoz, ott ugye volt egy olyan rész, ahol mondhatni Olivia meghasonlott a másik énjével és éppen karantént rendelt el a városban, ahol felhőkarcolók füstöltek. Amikor átment Bell-el találkozni, akkor nem látszottak ezek a nyomok és most Bell se beszélt neki arról, hogy már kirobban volna háború, sőt, ugye éppen megakadályozni igyekeznek. Na most ezek szerint több párhuzamos univerzum lesz a filmben, esetleg vagy ezeknek a meghasonlásoknak nem lesz sok érdemi köze a történetvezetéshez? Az biztos, hogy a jövőbe nem láthatott, mert szoros összefüggés volt mindkét univerzumban a felgyulladt csaj ügyében. :lol:

Hozzászólás ideje:
Már vicc ami folyik, mégha szívességből is teszik. Remélem igaz amit az ncore-on írt pár önkéntes, hogy ők két nap alatt le tudják rendezni a fordítást. Hajrá!

House-t is az ncore-osok fordítják ugyanígy (pár óra alatt van felirat néha), mert ott bizony több hetes (nem egy, mint most a Dexternél) a hosszúpuskás hivatalos feliratozó késése. Biztos van valami oka, hogy a Dexterhez sincs még felirat, de ez így volt előzőekben is, akkor sem készültek el vele pik-pak. Nekem inkább azzal van a bajom, hogy kevés az infó, hogy valójában mikor is lesznek készen. Most különösebben nem zavar, majd meg lesz.

Hozzászólás ideje:

A két nap az nem pik-pak lenne, hanem aki erre elkötelezi magát és jó fordító, annak rutinmunka. Ilyenekből meg úgy tűnik, hogy van bőven, de sajnos lehetőséget nem kanak.....a hp-n.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
A két nap az nem pik-pak lenne, hanem aki erre elkötelezi magát és jó fordító, annak rutinmunka. Ilyenekből meg úgy tűnik, hogy van bőven, de sajnos lehetőséget nem kanak.....a hp-n.
Épp ez benne a baj! Ez hobby lehet annak aki csinálja, meg gyakorlási lehetőség és nem kötelező feladat. Ez nem munkahely... Csinálja aki tényleg akarja.
Hozzászólás ideje:
Csak a dexiből már van új rész is....

Anno volt olyan is, hogy House-ból volt már három rész, mire lett egyhez felirat ;) Azért hozom fel mindig példának, mert valóban ennél a sorozatnál a leghosszabb a várakozás, többször több hét is, és az egyik legnépszerűbb sorozat is egyben, amit alig várnak a rajongók.

Szóval Dexterhez ehhez képest csak közepesen lassan készül a felirat.

Én már csak holnap nézem meg, más van terítéken ma már.

Hozzászólás ideje:

Dex 4x3:

naaadzson jó rész volt. Tetszettek a poénok, fullra át tudtam érezni dex helyzetét a különböző szitukban.

Triniti továbbra is egy állat, Jon jól hozza a formát.

Keresem is a köv rész bemutatóját.

Ja és Rita továbbra is gyönyörű, de idegesítő. :D

Remélem semmi spoiler nem volt benne! ;)

Hozzászólás ideje:

Dexinek van mit kimagyaráznia a kövi részben. Nem lesz könnyű tisztáznia magát. ;)

Hozzászólás ideje:

Ezért szeretem a Dexter részek végeit. Mindig azon agyalok hogy na ebből hogy fog Dex kimászni. ;)

Tényleg jó rész volt a mai. Végre valami normális sorozatgyilkos ez a Trinity, nem mint a tavalyi bőrlemetszős pali. Bár egy kicsit Vörös Sárkány utánérzés fog el a pali láttán.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.