Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ja és Rita továbbra is gyönyörű, de idegesítő. :D
Julie Benz. :D:D:D Oda vagyok érte (már majdnem annyira, mint kis koromban Demi Moore ért ;) ). Egyébként nem idegesítő, csak egy szerető család anya. :) Neki én is küldenék sok ezres csokrot. :D
Hozzászólás ideje:
Engem az első megjelenése óta idegesít a nő :D Egyébként mi szép benne? :D

na most mondjam v mutassam? ;)

Ody, megértelek! :)

G80933_b.jpg

Hozzászólás ideje:

Noveber 12-én jön zöld színbe a House 4. évad :D

Lassan összejön már a szivárvány a House dobozokból ;)

(egy jelenet anatómiája a buszbaleset lesz, ha valaki azért izgulna, hogy valyon melyik jelenet is lehet az :D )

Hozzászólás ideje:
(egy jelenet anatómiája a buszbaleset lesz, ha valaki azért izgulna, hogy valyon melyik jelenet is lehet az ;) )

A Valyon tuti nem izgul ezen (:D), mert nem mostanában lesz neki meg (sajna még a 3.-at sem tudtam megvenni).

Hozzászólás ideje:

Nem volt rossz a múlt heti Dexter, igaz, annyira nem is tudott most lekötni. De amint néztem az epizód végén lévő ajánlót, az e heti azért már "durvább" lesz.

Hozzászólás ideje:

Heroes

Spoiler:

Ez mát valamivel jobb volt, bár még mindig kevés...

A kislány láthatatlanná és teleportálni is tud? :D

Sylar és T-Bag 1 csapatban, kezd nagyon érdekessé válni :D Csak Claire-t szüntetnék már meg, nagyon idegesítő az ő szála...

Szegény Hirot sajnálom, remélem rendbe jön, mert akkor még 1 kedvenccel kevesebb lenne (Adam volt az egyik, Sylar a 3.)

Hozzászólás ideje:
Egyet értek. Nagyon jól áll neki ez a szerep. :D
Nemsoká a Testvérbosszú második részéből az is kiderül hogy az FBI ügynökösség hogy áll neki. Ahogy a film trélerjéből meg tudtam állapítani a pisztoly nem éppen a kezébe való. Amúgy ha nem írnák ki a nevét akkor fel se ismertem volna. :D
Hozzászólás ideje:
Nemsoká a Testvérbosszú második részéből az is kiderül hogy az FBI ügynökösség hogy áll neki. Ahogy a film trélerjéből meg tudtam állapítani a pisztoly nem éppen a kezébe való. Amúgy ha nem írnák ki a nevét akkor fel se ismertem volna. :D
Azt a filmet nem ismerem. Ugyan nem az a tipikus álomnő, de nagyon kellemes megjelenése van :D
Hozzászólás ideje:
na most mondjam v mutassam? :D

Na jó, ízlés kérdése, hogy kinek mi a szép :D De azt tartom, hogy nyak alatt jó csaj, de fölött az arca olyan semmitmondó, és semmi szépet nem találok rajta :D Ha szembe jönne velem, egy perc múlva már nem is emlékeznék rá :P De hát ez szubjektív :P

Nem volt rossz a múlt heti Dexter, igaz, annyira nem is tudott most lekötni. De amint néztem az epizód végén lévő ajánlót, az e heti azért már "durvább" lesz.

Mindjárt nézem mindkét részt. Szerintem nézz utána ismert helyen a 3. rész feliratának, van már.

Hozzászólás ideje:
Azt a filmet nem ismerem.
Még én se nagyon mert október végén lesz a mozikban. A Filmek topeszban már kampányoltam neki meg az elődjének ami "The Boondock Saints" címen került be az angolajkú köztudatba. Nekem nagyon bejön az a film.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
De amint néztem az epizód végén lévő ajánlót, az e heti azért már "durvább" lesz.
Ó, úgy tudnak ezek a Showtime-nál promót vágni.. Mindig félrevezetnek.
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Na jó, ízlés kérdése, hogy kinek mi a szép :D De azt tartom, hogy nyak alatt jó csaj, de fölött az arca olyan semmitmondó, és semmi szépet nem találok rajta :D Ha szembe jönne velem, egy perc múlva már nem is emlékeznék rá :D De hát ez szubjektív :P
A fiúknak kell, hogy tetszen. :P

Mindjárt nézem mindkét részt. Szerintem nézz utána ismert helyen a 3. rész feliratának, van már.
Hol található az új rész felirata?
Hozzászólás ideje:
Na jó, ízlés kérdése, hogy kinek mi a szép :D De azt tartom, hogy nyak alatt jó csaj, de fölött az arca olyan semmitmondó, és semmi szépet nem találok rajta :D Ha szembe jönne velem, egy perc múlva már nem is emlékeznék rá :P De hát ez szubjektív :P

Nem tudom, ki ez a csaj, de ilyen tutajos szemek láttán nem mondanám azt az arcára, hogy semmitmondó. Persze, mint írtad, szubjektív :D

Hozzászólás ideje:
Nem tudom, ki ez a csaj, de ilyen tutajos szemek láttán nem mondanám azt az arcára, hogy semmitmondó. Persze, mint írtad, szubjektív :P

Izé, biztosan szemeket akartál mondani? :D :D :D

(ez az arc nekem sem jön be. Nem csúnya, nem, de bennem sem hagyna emléket, ha látnám. )

Hozzászólás ideje:

Megnéztem, jó volt. :) Dexternek nem könnyű ez a közösségi élet, ebben sokban hasonlítunk :D

Hatalmas volt A csajának a hozzáállása, bár lehet, hogy félúton a kis sebesség melletti autóbólkiszállást idéztem volna elő nála, bármennyire is csinos a drága :D

Debra ellenben nem jó nő. De a szeme az szép :)

Hozzászólás ideje:
Debra ellenben nem jó nő. De a szeme az szép :)
Nekem jobban bejön, főleg amilyen szövegeket szokott nyomatni. :)

Én arra vagyok a legkíváncsibb hogy mit fognak az elkövetkező évadokban ezek csinálni. Mármint az ötödik évadot már régóta berendelték, és szerintem lesz itt hatodik is.

Első évad - Dexter bemutatása és a Jeges, második évad - Dexter után való nyomozás, harmadik évad - gyilkostárs és a bőrös pali, negyedik évad - házasélet és Trinity. Ezek voltak ez eddig témák. Jövőre mit találnak vajon ki? Lebukik az egyik ismerőse előtt? Bár ez eléggé cápaugrásnak hangzana.

Hozzászólás ideje:

Nekem a szövege nem tetszik, de úgy magában a csaj alakja se. Pedig láttam őt egy másik filmben, ott érdekes, egész jól mutatott. :)

Szerintem nem kéne újabbnál-újabb évadokkal erőltetni Dextert. Ki fog fulladni, mint House. Ott pl már semmi újat nem tudok felfedezni az ötödik évadban. :S Oks, vannak érdekes sztorisorozatok, lásd Csillagkapu, melynek műfajában el lehet nézni kismilliónyi epizódott.

No mindegy, majd meglátjuk mi lesz még a negyedik évad végén. :)

Hozzászólás ideje:

Ugrunk egyet az időben és kiderül h a kis Dexben is csücsül egy sötét utas. :)

Eltitkolni mindenki elől, és hozzászoktatni ehhez az élethez. :):D

Hozzászólás ideje:

House

Spoiler:

Végre egy amolyan old-house rész volt megint. Remélem ilyen marad és most láttuk utoljára 13-ast is. Valahogy se Taub, se 13-as nem jött be nekem, csak Kutner egy kicsit a bohóckodásaival. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.