kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Belenéztem kicsit az új dexibe, és azt hiszem egy iszonyat jó rész előtt állunk!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Minden rész remek Remélem, lesz estére felirat, hogy meg tudjam ma nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. House mai/holnapi részéből ez a 2 kép mindent megér http://i976.photobucket.com/albums/ae248/mel3577/l1.jpg http://i976.photobucket.com/albums/ae248/mel3577/h1.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. És vajon mi lesz majd a kísérőszöveg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Fringe Eh, nagy kár, hogy töltelékrésznél többet nem nyújtott, de legalább Broyles múltjáról is megtudtunk valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. House mai/holnapi részéből ez a 2 kép mindent megér Hehe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Dex! Atyám mekkora rész volt. Talán eddig ebben voltak a legnagyobb dumák. Spoiler: Az egész rész iszonyú jól össze volt rakva. A Trinity szál is őrjítő volt, nagyon izgi. De annyira biztos voltam benne, hogy a fotós csávó nem gyilkos. Uhh szegény Dex. Elnézve a köv rész bemutatóját, hát nem tudom mi lesz itt ebből. De mindenesetre egyik legjobb rész volt ez, feel good is meg minden. Csomót lehetne belőle idézni, annyi jó szöveg volt benne. Na jó innentől már csak magamat ismételném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Dexter: valóban remek rész volt, sok szuper dumával és történésekkel Spoiler: Sejtettem, hogy azzal a nagy tengerészes világbéke hangulattal tuti nem lesz vége a résznek, erre jött, hogy ártatlant ölt meg. Egyszer annak is el kellett következnie, hogy Dex melléfog, és mégsem gyilkost öl meg. Kapkodott Dexikénk, ezért nyúlt mellé. Jó lesz, ha tényleg helyre rakja valahogy a családot, hogy normálisan legyen ideje az áldozatról meggyőződni. Azért az érdekes, hogy az előző évadban volt egy tanítványa, most pedig van egy mestere Vajon Debra tényleg leállt? Szerintem nem, tökre nincs értelme, folytatás lesz ebből még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Én nagyot csalódtam Dexterben! A lényege veszett el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Pontosabban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Pontosabban? Dexter Spoiler: Eddig az volt az alapja a karakternek, hogy bűnösöket ölt. Én nagyrészt ezért is szerettem. De most... Én még reménykedek, hogy mégse az a pali volt a gyilkos. Ő csak kivitte a hullákat az aligátorokhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. (szerkesztve) Dexter Spoiler: Az is elképzelhető, de szerintem nem. Ahhoz túlzottan is tagadott a fotós. Igazából én vártam, hogy mikor fog Dex tévedni, és egy ártatlant megölni. Jó kis lelki izé lesz ebből még. Szerintem kell egy ilyen is, Dexter mindig változott a körülményektől, most ez lesz rá hatással. A végén még jó útra tér, mert félni fog, hogy esetleg egy ártatlant öl meg, így ér véget a sorozat Szerkesztve: 2009. November 10. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Heroes Spoiler: Nem volt rossz rész, főleg Matt nem volt az. Szerintem nem hal meg. Hehe, tudtam, hogy Nathan csönget be Peterhez Jó volt végre őt megint látni. A többi elmegy kategória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Heroes Spoiler: Nem, nem fog meghalni. Nathan távozik a sorozatból, de remélem azért, mert Matt eljut Nathanhöz T-bag karaktere kicsit furcsa nekem. Vajon mi lehet a célja az egésszel? Valamint még az előző részhez: Hiro miért nem megy vissza Charlie elrablása előtti 1 percre és menti meg? Akkor nem rabolná el T-bag Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Heroes Spoiler: Tényleg, Hiro visszamehetne a rablás elé. T-bag már úgysem tud többet az idővel variálni, mert az ő időutazója meghalt. Szerintem is az lesz végül, hogy Matt találkozik Nathannal, és Sylar visszajut a saját testébe, Nathannek meg annyi. Viszont utána Mattnek marhára vigyáznia kell, hogy ki ne nyírja Sylar azért, amiket művelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Csillagkapu Atlantis Rodney McKay for President Nem vitás, ő a Csillagkapu sorozat "Han Solo"-ja Jó volt ez a rész is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Pártolnak el a nézők a Stargate Universe-től http://www.sg.hu/cikkek/70873/partolnak_el...te_universe_tol Közeleg a vég Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Ez a cikk egy baromság. A 2,5 milliós nézettség rekordot döntött a SyFy-on, hogyan lenne már csalódás? Az 1.6-os nézettség meg még mindig sokkal jobb, mint amilyet az SGA 4-5. évada bármikor is produkált. Ne az SG-ről tájékozódjál már, amikor regelve vagy az abydos gate-re, ami egy hangyányit talán jobb hírforrás (vagy olvasd az SFportalt, ahol meg én vagyok a hírforrás a témában)... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Remélem sok-sok évadot ér meg az SGU. Egy nagyon jó sorozattal állunk szembe. Az egyik legjobbal az utóbbi évek terméséből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Jake egyetértek, ezért is sz-r olvasni mikor a sok marha sorozatjunkien ingadozó sorozatnak nevezi...meg már jópáran dobálóztak azzal hogy elkaszálták stb...na mondom Ti se tudjátok mi a jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Legújabb South Park epizódban Avatar a téma, érdemes majd megnézni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. V Nincs tökölés, beindult rendesen a sztori Szuper volt az e heti rész is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Én nem nézek SPt, de ezen besírtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Rock Band Hatalmas lehet, haveromnak úgy tudom már megvan az egész cucc, Karácsonykor mehetünk mi is így ökörködni, mint a részben a srácok Ma megvettem a Dr. House 4. évadot. Kicsit sovánka meg el van baszva a doboza de jó, örülök neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. (szerkesztve) Én nem nézek SPt, de ezen besírtam. Én nézem, és a 13. évad nagyon király! (Láttam az összes részt) (Mármint nem a 13. évad összes részét, hanem az SP összes részét... ) Szerkesztve: 2009. November 12. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. SupNat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. SP-ban Avatar? Na azt megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Ja, benne van és Cartmannek nagyon nem tetszik hogy ellopták az ötletét Itt van angolul: Spoiler: Oh God dammit! Son-of-a-bitch-idea stealing assholes! You sons a bitches! Dances With Smurfs was my idea! My idea! You can't just take Dances With Smurfs and call it something else! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Phobos majd írd meg milyen volt a SupNat mert azt hiszem ma este nem fogom tudni megnézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. SupNat Spoiler: Jó volt Megint lehetett röhögni rajtuk, de a főszál is előre mozdult.A kedvencem az elején lévő sok Dean-féle kocsi volt Persze a többi marhaság is megállta a helyét. űA következő rész már igazi odabaszós lesz Luci, Jo, Meg, Bobby És most következzék 2009 utolsó SupNat részének előzetese, ez a rész mindent vinni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.