barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. (szerkesztve) Legújabb South Park epizódban Avatar a téma, érdemes majd megnézni! Jaja, úgy állítják, mintha James Cameron ellopta volna Cartman ötletét (Törpökkel táncoló). Spoiler: És rohadtul jó párhuzamot hoztak a törpök és a na'vik között (törpbogyó-pandorai szikla cuccos, Cartman beépülése, Cartman-Törpilla szerleme)! Jó kis rész volt. Szerkesztve: 2009. November 13. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hehe, kudar közben találtam egy 1 perces kis részletet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 14. (szerkesztve) Tegnap totál elfelejtettem, hogy FF is lesz De amint látom, nincs felirat, így mindenképpen marad holnapra. Öcsémnek SGU, húgomnak Niptuck megkésve, szóval zűrös egy reggel ez a szombat Szerkesztve: 2009. November 14. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hehe, kudar közben találtam egy 1 perces kis részletet Még sajna nem tudtam megnézni a mostani részt sem, talán ma sem, és vasárnapra marad, te olvastam a tartalmát a köv résznek és jajj... És gondolom utána jóóó nagy szünet jön amitől a falra mászunk majd... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Ha a jó nagy szünetet úgy érted, hogy 19-ei rész után a köv. rész január közepére várható akkor igen, falra mászunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Itt van még 1 kis részlet a köv. epizódból Elvileg van már jó felirat a House-hoz is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 14. House Spoiler: Szegény House Lucasra már számítani lehetet, erre a részre írták a visszajövetelét Jó kis rész volt, a vége pedig már ideje volt. Van egy olyan érzésem, hogy Cameron elhagyja ezért Chase-t... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. SGU Na eme mostani részre már azt mondom, hogy tyű, aztamindenit! Ez már lekötött végig; izgalmas, érdekes volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. SGU új rész(95%) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Flash forward Pöpec volt ez is. Ugyan nem kapkodják el a történetvezetést, de legalább izgalmasak a részek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Ezt be kell hogy rakjam, mert én sírva röhögtem rajta. Szóval SGU ügyben az egyik kommentelő ezt írja: "A 9. rész promója alapján megint a nézők által leginkább kedvelt dolgot vetik be méghozzá a ki-kivel-kavar-és-mennyit bombát. Ez egy Sci-Fi alapokra fektetett katonai filmnél igen csak jó dolog. Várom már hogy kiderüljön, Telford megcsalja "Tildával" Youngot, miközben Camile valójában Leszbikus és Chloe-val akar kavarni, de Chloe-nak nem jönnek be a nők ezért jobban ráhajt Scott-ra, miközben tudja hogy Eli van belehabarodva. Pf... ez így leírva szörnyűbb mint gondoltam :-D Ilyen hol volt eddig az SG-ben? Volt egy-két rész mikor Jack és Sam szeret-de-a-feljebbvalóval-nem-lehet kazettát tették be, de ennyire nem volt súlyos. Ez kb ilyen lenne SG-1-ben: Sam megcsalja Jack-et Daniel-el, mert tudja hogy szereti és féltékennyé akarja tenni. Közben Hammond tábornokról kiderül hogy meleg és Walter Örmesterrel szeretne lenni, de Walter bele van bolondulva Dr. Fraiser-be, holott vár rá otthon a felesége és három gyereke.... " Csak nehogy reáció legyen végül benne. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Azoknak, akik egy kicsit is szeretik az animékat (sci-fi irányultásguakat), ajánlom a Halo: Waypoint-ot! Az első rész már kijött, The Babysitter címmel. Nekem tetszett, indulásnak nem rossz... várom a következő részt, ami 21.én jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Azoknak, akik egy kicsit is szeretik az animékat (sci-fi irányultásguakat), ajánlom a Halo: Waypoint-ot! Az első rész már kijött, The Babysitter címmel. Nekem tetszett, indulásnak nem rossz... várom a következő részt, ami 21.én jön. Megnéztem, tényleg nagyon jó! Hu ezt élvezni fogom, már érzem Viszont az imdb-n azt írják 2010-ben jött volna ki csak, meg más helyeken is ezt olvastam, na ez érdekes. Űrhajók, felszerelések, és azok a batár űrlények is jól mutattak, viszont.. Spoiler: Mi célból látogatják ezeket a bolygókat, és most kik ellen harcoltak? Felvilágosítanál, annyira nem ismerem még a Halo univerzumot. Illetve nem gondoltam volna, hogy a főnök egy nőszemély. Nem tudták, azért vágtak meglepett arcot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Remélem készítenek hozzá egy feliratot, illetve hamarosan DVD-n is megjelenik az összes rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Elvileg van már jó felirat a House-hoz is Merrefelé? A szokásos oldalon a hozzászólások között megtalálom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Merrefelé? A szokásos oldalon a hozzászólások között megtalálom?Igen, ott van, de gondolom már megtaláltad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. (szerkesztve) SGU OMG de jó rész volt. Nagyon bejött. Ilyennek kell lennie egy SG résznek. Dark, halálos, de mégis okos! Nagyon szépen fel volt építve a rész, és bár sejtettem, hogy ez lesz a vége, egy cseppet se csalódtam. Remélem sok ilyen lesz még, most gyorsan meg is nézem a köv rész bemutatóját. Edit: hát úgy látom ez lesz a sori mélypontja. Akkor belefér, ha utána jönnek már a rendes részek. Szerkesztve: 2009. November 15. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. (szerkesztve) Megnéztem, tényleg nagyon jó! Hu ezt élvezni fogom, már érzem Viszont az imdb-n azt írják 2010-ben jött volna ki csak, meg más helyeken is ezt olvastam, na ez érdekes.Űrhajók, felszerelések, és azok a batár űrlények is jól mutattak, viszont.. Mi célból látogatják ezeket a bolygókat, és most kik ellen harcoltak? Felvilágosítanál, annyira nem ismerem még a Halo univerzumot. Illetve nem gondoltam volna, hogy a főnök egy nőszemély. Nem tudták, azért vágtak meglepett arcot? Örülök, hogy tetszett! Na, akkor íme egy kis magyarázat. Egy kicsit bonyolult ez az univerzum, de hamar rabjává lehet válni. Amúgy félig-meddig igaz, hogy 2010-ben jelenik meg, de most eleinte Xbox-Liveon mutatják be, majd jövő év februárjától megjelenik DVD-n és Blu-Rayen is. Az emberiség ellenségének a Covenantnak az egyik vezető alakját akarták kinyírni a Prófétát (ez csak egy cím, ha jól tudom, nem csak egy van). Több okból is. Ő a felelős azért, hogy az emberiséget betámadták, hisz több kolóniát is elpusztítottak. A bolygót, pedig csak azért látogatták meg, mert ott tűnt fel a vezető. A csaj egy Spartan. A spartanok génmanipulált harcosok, ezért nem félnek, és ezért is olyan nagydarabok. Igaz vannak közöttük nők, de ritkaság számban vannak, talán ezért lepődtek meg annyira. Az igazat megvallva én is meglepődtem. A többi harcos, ODST-s arc volt. Ők ilyen szuperkommandós menőarcok, akiket azokban a kis kapszulákban dobálnak le az űrből egyenesen a csata közepébe. Amúgy a sorozat még jóval a játék első része előtt játszódik. Valószínűleg, azért, hogy bemutassák a nagy háború kezdetét. Egy kis előtörténet, hogy még jobban megértsd, a wikipédiáról másoltam be: A Halo története a Bungie Studios által kreált speciális világban játszódik. A túlnépesedett Föld, és a fénynél gyorsabban való utazás felfedezése lehetővé tette más bolygók kolonizálását az emberiség számára. A kulcspont a Reach bolygó, egy interszatelláris kikötő, amely az új űrhajók építésért felelős, és a tudományos, és katonai műveletek központja. Egy titkos katonai projekt, A SPARTAN, is itt lett felállítva, amelynek célja biológiai úton tervezett szuperkatonák létrehozása. 32 évvel a történet kezdete előtt, a technológiailag fejlett fajok szövetsége, a Covenant támadást indított az emberi kolóniák ellen. Az emberiséget az isteneik megsértésének kiáltották ki, ezért szent háborút indítottak az emberiség ellen. A United Nations Space Command szervezete vereségek sorozatát tapasztalta. Bár a SPARTAN-II projekt katonái hatásosan küzdöttek a Covenant ellen, képtelenek voltak megfordítani a háború állását. Hogy felkészüljenek egy misszióra, amely a Covenant anyabolygójának a felfedezését tűzte ki, (azáltal, hogy a katonák megszállnak egy ellenséges űrhajót) az összes szuperkatonát visszahívták a Reach bolygóra. Két nappal a tervezett akció előtt a Covenant elpusztította a kolóniát. A csatát túlélő Pillar of Autumn nevű csillaghajó végrehajtott egy véletlenszerű ugrást az űrben, remélve, hogy sikerül elcsalnia az ellenséget a Földtől. A címbéli Halo egy hatalmas gyűrű alakú mesterséges létesítmény/bolygó. Átmérője tízezer kilométer, és egy Lagrange-pont-ban helyezkedik el a bolygó, és a holdja között. A Halo forgásából adódó centrifugális erő biztosítja a gravitációt a felszínen. - valószínűleg ezt a történetet fogja elmesélni a Halo film, amelyet Eric Nylund Fall of the Reach c. könyve alapján készítenek (jó kis könyv, ajánlom kiolvastam). Bár sajnos nem sokat tudni a filmről. Még a nyáron volt egy hír, hogy Spielberg a szárnyai alá venné a filmet, mert nagyon tetszett neki a forgatókönyv. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Igen, ott van, de gondolom már megtaláltad Hmm.. elég érdekes a dolog, mert a friss hsz-ok között köszöngetnek valakinek egy feliratot, csak éppen a felirat hiányzik, lehet, hogy törölték. Csak olyat találok, ami 12-én került fel. Na mindegy, megnézem azzal, egyelőre nincs más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Köszi barnez a tájékoztatót, hasznos volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Remélem készítenek hozzá egy feliratot, illetve hamarosan DVD-n is megjelenik az összes rész Hát ha lesz valami felirat, ahol legalább már nem kell az időzítéssel bajlódnom, akár bele is foghatok. Köszi barnez a tájékoztatót, hasznos volt Szívesen! A következő részben... Spoiler: ...pedig időben még hátrébb mehetünk, hiszen a Covenant alapítása lesz a téma. Na akkor ez jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Ez a beszéd barnez Előre is köszi, ha belevágnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Phobos SupNat: Állati jó rész volt. Halálba röhögtem magam. Talán még kicsit jobban is tetszett, mint az előző. Lehet kövezni. Annyira bírom ezt a sorozatot, és annyira jó ez az évad, hogy azt remélem Kripke kitalál valamit, hogy folytatni lehessen. Bár ezt a több hetes kihagyást is nehezen fogom bírni. És most megnézem a részleteket, amiket belinkeltél! Kicsit megőrjítem magam vele... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Nem kövezlek, mert nekem is tetszett ez a rész, de nálam egy szinten áll az előzővel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Fringe No ez már több volt mint töltelékrész, főleg a vége ütött de piszkosul Walter hatalmas mint mindig. Elején sokáig szakadtam amikor elszontyolodott, hogy unatkozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. (szerkesztve) House Nem is tudtam, hogy Lucas visszatér a sorozatba, nekem elég döbbenetes volt a megjelenése. Cameron meg nem kicsit szegné meg a szavát, ha most kapásból elhagyná Chase-t. FF megint jó volt Vajon Simon ki tud majd bújni valahogy az alól, hogy bevallják, mit műveltek? Szerintem valamiképp csak megoldja. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. House Spoiler: Hát ezért nem olvasok spoilereket! Hála a jó égnek, hogy nem hallottam előre, hogy Lucas visszatér: így hatalmas ütött. Csak sajnálni tudom azokat, akik ezt előre lelövik maguknak... Szóval Lucas... sajnáltam House-t, de ez benne van a pakliban. Mondjuk csak 80%-ban értettem a részt, mert angol feliratot találtam csak hozzá. Örülök, hogy Chase végül megnyílt, de ez a házasságába fog kerülni... nesze neked ötödik évad végi "biztosnak kell lennünk benne". Ááá... durva nagyon. House Wilsonnal telt hősiessége nekem nagyon bejött. Ahogy kifektette Wilsont, azon meg fogtam a hasam a nevetéstől. Wilson győzködi House-t, hogy hogyan szerezze meg Cuddy-t és aztán: "... Mégis csak jobb lesz neki nélküled..." "A szavaid néha a szívembe marnak, tudod." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. House Spoiler: Donát, sajnos egy elég vacak felirat van, ha gondolod, megkeresem és belinkelem. Azt hiszem, nem fog ártani majd egyszer a normális felirattal is megnézni majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Már van új Dexter. Nagyon félek a mai résztől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. A Trónok harca szereplői képek: http://www.thrfeed.com/2009/10/game-of-thr...th-photos-.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.