MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hát ez tényleg sz*vás. Én már megnéztem angol felirattal az első rész elejét, aztán szólt öcsém, hogy van már magyar, így most folytatom magyarral. A második jöhet utána angollal Aztán holnap meló után tiplizés haza a folytatásra Eddig úgy látom, hogy tökre megy angollal is, legalább is eddig 90%-ban megértettem, bár néha meg kell állítanom pár szót kinézni a sztakiból. Főleg a politikai dumák alatt, de ennyi belefér. A lényeg, hogy várjon a ******** a magyarra, legalább gyakorlom az angolt közben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. 24 s08/1-2 Spoiler: Inkább 80%-ban értem meg angol felirattal, de nagyjából megy, és ez a lényeg Ahol nem értem, azt megkérdezem utólag itt. Eddig jó az évad, kivéve: már megint nem hisznek főhőseinknek az aktuális főnökök, Jake-et meg úgy kell betuszkolni az esethez, hogy rossz nézni. Ha lesz következő évad, elő jöhetnének valami normálisabbal is. És hol van az FBI-os csaj? Szerintem a következő részben tuti előkerül Legalább is remélem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Mindenféle spoiler nélkül kérdem.Jó a 8. évad eleje a 24-nek?Gondolkozom hogy megnézzem, de ugyanakkor riaszt hogy úgy fogják befejezni, hogy egy hetet várhatok a következőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Azért ez nem semmi reggel a sorozatokat tekintve. :DChuck, Himym, TBBT, 24, Castle, Heroes stb stb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Jövő héten már nem lesz ilyen, mert a 24 visszaáll normálba. De ma tényleg zsúfolt nap van, mert 24+Heroes+Castle De még az előzőhöz sincs felirat Frenkie, eddig jónak tűnik, de nem rágtam le a körmöm a 2. rész végén, hogy mivel folytatódik majd. De ez ízlés kérdése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Azért ez nem semmi reggel a sorozatokat tekintve. :DChuck, Himym, TBBT, 24, Castle, Heroes stb stb... De ez még mindig eltörpül majd a péntek reggelihez képest Az a reggel lesz a legjobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Jut eszembe, de jó, hogy a héten nincs House Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Jut eszembe, de jó, hogy a héten nincs House És Heroes feliratra is pár napot várni kell, mert Lalee ma is, holnap és holnapután is vizsgázni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Sebaj, majd akkor hétvégén nézzük meg De akkor nem is keresem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. És Heroes feliratra is pár napot várni kell, mert Lalee ma is, holnap és holnapután is vizsgázni fog P*cs*ba... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Nemrég néztem bele a Sanctuary évadzárójába. Egyre több színész kerül elő a Csillagkapu sorozatokból. Oké, már alapjában véve ott volt Amanda Tapping, Christopher Heyerdahl és Jonathon Young, de a második évadban előkerült Michael Shanks és Paul McGillion is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. P*cs*ba... Csütörtök este, vagy valamikor a pénteki nap folyamán várható. Türelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. 24/3-4 Most már azért beindult Spoiler: Előzőleg nem írtam, hogy nem tetszik az új CTU, de majd megszokom. Ez a Hastings kb. egy szinten van Driscoll-lal, szóval nem szimpi. A mostani két rész jó volt, és végre itt van Renee Csípem a csajt, bár most elég fura. Fene bele, hogy nem utalnak pontosan, mennyi idő telt el, bár biztos nem túl sok. Ez a Hassan sem rossz figura. Még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Chuck, 3x4 nagyon jó volt, eszméletlen jó eddig ez az évad, és gondolom Chuck egyre jobb lesz benne, Sarah pedig egyre szebb. 24, megnéztem a 8x1et és szerintem már ez is állati volt. tartalékolom, hogy ne fogyjon olyan gyorsan de már nézném tovább. Erősnek kell lennem. Ha ez az évadnyitó ennyire bejött nekem akkor mit fogok szólni a többihez, mert úgy látom az utóbbi részektől már mindenkinek esett az álla! Hát csak győzzem kivárni. Castle: 2x13: még rohadt angol felirat sincs hozzá... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Mikor lesz vége kb a 24 8.évadjának?Májusban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Mikor lesz vége kb a 24 8.évadjának?Májusban? Fene se tudja, de addig úgyse bírod ki frenkie!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. 24, megnéztem a 8x1et és szerintem már ez is állati volt. tartalékolom, hogy ne fogyjon olyan gyorsan de már nézném tovább. Erősnek kell lennem. Castle: 2x13: még rohadt angol felirat sincs hozzá... Legyen erős a halál** Még a 12. részhez sincs magyar Mikor lesz vége kb a 24 8.évadjának?Májusban? Épp, hogy átcsúszik júniusra, ha nem lesz szünet. Szünet lehet esetleg húsvétkor. Jó lenne, ha még adnának dupla részt, akkor májusban is véget érhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Nemrég néztem bele a Sanctuary évadzárójába. Egyre több színész kerül elő a Csillagkapu sorozatokból. Oké, már alapjában véve ott volt Amanda Tapping, Christopher Heyerdahl és Jonathon Young, de a második évadban előkerült Michael Shanks és Paul McGillion is. Csodálkozol? A két fő producer Amanda Tapping és Martin Wood, aki az SGA egyik fők futtatója volt, és az SG-1-nál is producerkedett (és ő rendezte az SG-1 Coninuumot). Ráadásul ugyanott forgatják, és a stáb nagy része is megegyezik. Tapping direkt összeszedett egy halom ex-Stargate-est, mivel több, mint tíz éven át dolgozott együtt velük, így elég jól összeszoktak. Pech, hogy a Sanctuary is cancelt kapott. Amúgy a teljes SG-Sanctuary színészlista ez: Amanda Tapping (SG-1-SGA-SGU: Dr. Samantha Carter ezredes/Dr. Helen Magnus) Christopher Heyerdahl (SGA: Todd; Harling; SG-1: Pallan/John Druitt) Jonathon Young (SGA: Dr. Parrish/Nikola Tesla) Michael Shanks (SG-1-SGA-SGU: Dr. Daniel Jackson/Jimmy) Paul McGillion (SGA: Dr. Carson Beckett/Wexford) Ryan Robbins (SGA: Ladon Radim/Henry Foss) Agam Darshi (SGU: Dr. Sonja Damji/Kate Freelander) Chuck Campbell (SGA: Chuck technikus/két arcú fickó) Panou (SGA: Cetus/Sylvio Rudd) Brad Proctor (SG-1: idegen fejvadász/két arcú fickó) Nicholas Podbrey: (AoT: Hírnök/franc tudja ) Sheri Noel (SG-1: fizikoterapeuta; SGA: tudós/Molly) Kavan Smith (SG-1-SGA: Evan Lorne őrnagy/Det. Joe Kavanaugh) Shaker Paleja (SG-1: Jaffa/Ravi) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Csodálkozol? A két fő producer Amanda Tapping és Martin Wood, aki az SGA egyik fők futtatója volt, és az SG-1-nál is producerkedett (és ő rendezte az SG-1 Coninuumot). Ráadásul ugyanott forgatják, és a stáb nagy része is megegyezik. Tapping direkt összeszedett egy halom ex-Stargate-est, mivel több, mint tíz éven át dolgozott együtt velük, így elég jól összeszoktak. Pech, hogy a Sanctuary is cancelt kapott. Csak nálad kapott cancelt, vagy úgy általában? Mert tudtommal már be van rendelve egy húsz részes harmadik évad az SGU-val együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Csak nálad kapott cancelt, vagy úgy általában? Mert tudtommal már be van rendelve egy húsz részes harmadik évad az SGU-val együtt. Ő, tévedtem, az utolsó hír, amit hallottam róla, hogy nem kértek már a harmadik évadból. Akkor ezek szerint mégis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Fene se tudja, de addig úgyse bírod ki frenkie!! :laugh: Ki kell bírnom.Sokkal jobb úgy nézni, hogy egyből indíthatom a következőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Lehet, hogy én is bevállalom a 24 -et. S01e01 -es kezdéssel. :laugh: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Ody: csak ajánlani tudom :laugh: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Ody: csak ajánlani tudom :laugh:Köszi Donát. Sok jót írtatok róla, szóval csak nem lehet rossz. A LOST mellett jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Lehet, hogy én is bevállalom a 24 -et. S01e01 -es kezdéssel. :laugh: Mindenképp nézd meg.Nagyon jó.Arra viszont készülj, hogy úgy vannak váge a részeknek, hogy baromira kiváncsi vagy a következőre.Én egyszer elkezdtem vasárnap de 11-kor és éjfélig néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Köszi Donát. Sok jót írtatok róla, szóval csak nem lehet rossz. :laugh: A LOST mellett jó lesz. Azért már láttam pár sorozatot, és bátran mondhatom, hogy az egyik legjobb sorozat az összes közül! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Én leszedtem a Lost első öt évadát. :laugh: Amint végzek az Igazságosztóval elkezdem ledarálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Én leszedtem a Lost első öt évadát. Amint végzek az Igazságosztóval elkezdem ledarálni Uhhhh. Majd írj róla, hogy tetszett. Vigyázz! El ne veszítsd majd a fonalat. :laugh: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Lost-ot érdemes elkezdeni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Lost-ot érdemes elkezdeni?Az elején kitartás kell, de utána beindul. Misztikus sorozat és szerintem nagyon kell figyelni a részletekre meg az idő ugrásokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.