Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve A Twin Peaks óta nem láttam ennyire jót! A Twin Peakst múlt héten kezdték el adni a Viasat3-on. Gyerekkoromból még rémlik néhány jelenet. Néha odasettenkedtem nézni, de anyu mindig pipa volt miatta
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve ÉN csak az Rtl-en követem a lostot, de nagyon tetszik Majd ha szünet lesz haverommal leszedetem az összes részt, és megnézem újból Igazad van Ody, egyszerűen hihetetlen mennyi kérdést vet fel. Nagyon állat Nekem nagyon bejön. Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Ha lenne AXN-em... akkor nem kéne aggódnom Andromeda, Enterprise és a többi sorozat letöltése miatt... bár Lostot lehet, akkor se néznék. Engem valahogy nem foglalkoztat. Detto. Az a pár rész, amit láttam még egy kicsit se tudott megfogni...
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Szerző ÉN csak az Rtl-en követem a lostot, de nagyon tetszik Majd ha szünet lesz haverommal leszedetem az összes részt, és megnézem újból Igazad van Ody, egyszerűen hihetetlen mennyi kérdést vet fel. Nagyon állat Nekem nagyon bejön. Az első részben fény derül a fülke titkára. De hogy!!!!
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Ne is mondd... már teljesen kiráz a hideg, hogy mi a fene lehet! Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Szerző Ne is mondd... már teljesen kiráz a hideg, hogy mi a fene lehet! Nagyon jól megoldották, pofaleesés garantált, és még a rejtély is fokozódik.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Szerző Ne kínozz Vasárnap óta megnéztem vagy háromszor! Ez óriási szó nálam. Bejön a dolog. Egyébként mi a véleményed a történésekről és magáról a szigetről? Mi lehet a háttérben?
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Szerző 2006 februárban kezdi vetíteni a TV2 a Battlestar Galactica sorozatot.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Szerző Detto. Az a pár rész, amit láttam még egy kicsit se tudott megfogni... A LOST az a sorozat amit az elejétől kezdve kell nézni. Sajnos ha belenézel egy-két részbe, az kevés. Így valóban unalmasnak tűnhet, pedig nem az.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Mondjuk, ha egy sorozat tényleg nagyon jó, akkor megtud fogni pár rész is belőle. Amit láttam belőle az elég langyos volt... de nem akarok elhamarkodott itéletet mondani, hisz pl. a BG-t is lehuztam az elején, aztán most kezd beindulni. Most töltöm a Lost első évadot és majd kiderül, hogy rosszul itélkeztem-e
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Huhh... ez elég összetett kérdés. Annyi minden áll a háttérben. Egyrészről ott vannak azok a fura szörnyek. Amiket sosem látni, és elképesztő mennyire vérengzősek. Más részről ott vannak azok a számok... amik Hurley-t a szigetre vezették. És mintha az a fülkébe lenne belevésve. Emellett ott van még Lock hitvallása is a szigetről, hogy amit elvesz, azt másképpen adja vissza. Nagyon furcsa. Aztán a francia nő habogása. Hogy megölték az embereket, és hordozókká váltak... milyen hordozókká,jesszus? A suttogásokról a fák között meg még nem is beszéltem. És a fülke, na az mindennek a teteje Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Jah. És már le is égették egyszer. Boon most halt meg. Locknak neki esett Jack. Aztán Shanon is. Aztán Lock most fogja elvezetni Shaidot a fülkéhez. Nagyon várom már a pénteket... iszonyat izgis lesz a fülke! Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Szerző Nagyon várom már a pénteket... iszonyat izgis lesz a fülke! Szerintem soha nem találnád ki mi van benne. Az pedig, hogy mi állhat a háttérben, nehéz most még megmondani. Akár "dimenziós" kavarás is lehet benne.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve De te már tudod? hogy mi áll a háttérben? Az egyébként vicces volt, amikor Lock megpróbálta ostromgéppel betörni Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Szerző De te már tudod? hogy mi áll a háttérben? Nem. Csak találgatok. Az egyébként vicces volt, amikor Lock megpróbálta ostromgéppel betörni SPOILER Én csak azt nem értem Lock-ban, hogy miért nem mondja el Jacknek, hogy béna volt? Így sokkal jobban megérthetné Jack, és nem nézné eszelősnek.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Hát jah. SPOILER Én meg azt nem értem, hogy amikor Boonnal kutatják a repcsit, amit látott, akkor miért nem tud járni Lock? Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Szerző Érdekes kérdés. Az már volt amikor a fülkében egy hatalmas fénycsóva tűnt fel?
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Annak a résznek a végén volt. Úgy volt, hogy Lock tök ki volt akadva, hogy miért nem nyílik ki a fülke ajta, ha egyszer megtette, amit kellett, elment Boonnal a repülő után. Ütögeti, ütögeti a fülke fedelét, egyszercsak kigyúllik benne a fény, és vége... Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Szerző Már emlékszem. Van ott valami. És a számok a szélén?
Hozzászólás ideje: 2006. Január 24.19 éve Hát jah, azok ott vannak. Haverom szerint... de hogy miért, és hogy kerültek oda... és a pénteki lost műsor előzetesben valahogy tök fura volt a fülke... így ki volt nyílva, vagy mi... de hogy mi lehet... ááá... megőrülök! Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 25.19 éve Várj, először tippelek: Sayid? Mást ne mondj el, csak ezt Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 25.19 éve Köszönöm Egyébként rájöttem, hogy tegnap kihagytam valamit: azért szeretem a Lost-ot, mert fokozatosan kitárulkozik előttünk a szereplők előélete. Nagyon karakter orientált, és ezt szeretem Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 25.19 éve Szerző Igen, először emiatt kicsit unalmasnak találtam, de kellenek ezek a visszatekintések. Főleg, a második széria első részéből látszik ez gyönyörűen. Egyébként a vasárnapi második rész a tutajon zajlik majd.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 25.19 éve Nem tudod véletlenül, hogy hány részes lett az első széria? Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 25.19 éve Szerző Nem tudod véletlenül, hogy hány részes lett az első széria? 25 részes. Nincs Szolnokon AXN? Azon adják. Pl. szilveszterkor leadták az első szezont két nap alatt.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.