Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Nem mondod, hogy azt is Ő tolta? Hát okoz még meglepetéseket a csóka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Mindig van új a nap alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Nincs az a pénz hogy így nézzem az utolsó epizódot, inkább várok két órával többet. Ez pedig kötelező azoknak akik nézik és azoknak is akik nem nézik a Lostot: Jó teszed Ez egy egész jó zene így ez után a minőség és egyszeri hallgatás után Hmmm... most, hogy vége, lehet, hogy nem ártana megnézni Nyáron úgyis pangás van sorozatok terén, és attól sem kell félni, hogy ősztől lehet nézni hetente. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. ABC-s LOST videóklip Nagyon jó ez a videó, tényleg jórészeket válogattak össze benne. EGyik kedvencem mikor Des telózik. Az a rész annyira megható, egyik legszebb jelenet az egész sorozatban. Áááá de rossz lesz holnap... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Egy kis Esti Mese. Hiába no, elfogott a nosztalgia. A ma sok sz*r helyet íme egy kuriózum Ezt a sorit nagyon csípem. A cinkotai kántoros jön be a legjobban. - Na és... hol kél fel a Nap, te nagyokos? - Néked bolond Budán, nékem meg Cinkotán. EGyik kedvencem mikor Des telózik. Az a rész annyira megható, egyik legszebb jelenet az egész sorozatban.Jaja azt a részt én is bírom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Várom már én is a Lost-ot. Remélem igazatok lesz és holnap lesz már magyar felirat mert anélkül semmit nem ér. Aki 6 éven át nézte az úgy érezheti most magát mint én a Jedi Visszatér elött. Jövő hét után meg elkezdem nézni a 24 8.évadját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Jó teszed Ez egy egész jó zene így ez után a minőség és egyszeri hallgatás után Hmmm... most, hogy vége, lehet, hogy nem ártana megnézni Nyáron úgyis pangás van sorozatok terén, és attól sem kell félni, hogy ősztől lehet nézni hetente. Mindenképp kezd el nézni a Lost-t, nagyon jó sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Nekem is folytatni kéne már a 24-et. Anno az első szezon után leálltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Frenkie akkor tudod, hogy érzem magam. 2004-es pilot epizód óta követem részről részre. Mondhatjuk, hogy az első másodperctől "beleszerettem" a sorozatba. Rog.. a 24-et meg feltétlenül folytasd! Nálam az a második sorozat rögtön a LOST után! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. a 24-et meg feltétlenül folytasd!Úgy tervezem hogy a jövő héten elkezdem folytatgatni plusz még megnézem mellette a Band of Brothers-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Jövő hét után meg elkezdem nézni a 24 8.évadját. Nagyon helyes! Az eleje kicsit nyögvenyelős, ne ijedj meg, de aztán, számomra legalábbis az egyik legjobb évad lett. És még itt a duplarészes évadzáró...áááá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Biztos vagyok benne hogy tetszeni fog a Lost Karrde, főleg ha szereted a karakterizálós sorozatokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Rog, a Band of Brothers is kegyetlen jó... bár én parasztosan csak Az elit alakulat -nak hívom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. én parasztosan csak Az elit alakulat -nak hívom Nekem az a cím sose jött be igazán. Remélem jobban illik a sorira mint A hős alakulat a The Pacific-re. Én A hősködő alakulat címet adtam volna neki ha már mindenképpen valamilyen alakulatnak kellett lennie a magyar verzióban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Na én most valószínűleg elhúzok Orfűre, teljesen spoilerkarantén fog körülvenni, így este tejles nyugalomba tudom majd megnézni a LOSTot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Jövő hét után meg elkezdem nézni a 24 8.évadját. Jól teszed, holnap lemegy az utolsó két rész, szóval itt az ideje Mindenképp kezd el nézni a Lost-t, nagyon jó sorozat. Elkezdem Nekem is folytatni kéne már a 24-et. Anno az első szezon után leálltam. Pedig nem is az volt a legjobb szezon Majd meglátod Biztos vagyok benne hogy tetszeni fog a Lost Karrde, főleg ha szereted a karakterizálós sorozatokat. Az a helyzet, hogy nagyon szeretem az ilyen típusúakat, szóval csak attól félek, hogy úgy járok, mint Frenkie, és nem bírom abbahagyni, míg nincs vége De majd igyekszem mértéket tartani, mert másból is áll egy ember napja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Na mi van Obi? Láttad már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Na mi van Obi? Láttad már? Igen és.. ez a finálé egyben a legjobb és a legrosszabb rész volt a sorozat történelmében.Az embereket hihetetlen módon megosztja, a legtöbben vagy elátkozzák miatta az egész sorozatot, vagy imádják. Én még nem tudom hogy mit gondoljak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Igen és.. ez a finálé egyben a legjobb és a legrosszabb rész volt a sorozat történelmében.Az embereket hihetetlen módon megosztja, a legtöbben vagy elátkozzák miatta az egész sorozatot, vagy imádják. Én még nem tudom hogy mit gondoljak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Ez várható volt... de én úgyis imádni fogom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Igen és.. ez a finálé egyben a legjobb és a legrosszabb rész volt a sorozat történelmében.Az embereket hihetetlen módon megosztja, a legtöbben vagy elátkozzák miatta az egész sorozatot, vagy imádják. Én még nem tudom hogy mit gondoljak. Na most némi hozzászólás a sorozat megnézése nélkül: Spoiler: Egy ilyen volumenű sorozatnál simán el tudom azt képzelni, hogy az alkotók viccesen, és mivel piszok nehéz lehet egy istenes lezárást adni egy hasonló sorozatnak, azt csinálják, hogy visszatérünk a kiindulási ponthoz, és azzal ér véget az egész, mint egy körforgás Na jó, ezt azért csak nem csinálták meg, de el tudom képzelni, könyvben volt már rá példa, és én azt imádtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Nekem most jön lefelé az egyik fele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Baromi megható volt a vége, az egyik legjobb jelenet ever. Riddick imádni fogod. Karrde majd meglátod hogy mi lesz a vége, mert ha most válaszolok rá akkor sok értelme nem lenne elkezdened a sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Karrde majd meglátod hogy mi lesz a vége, mert ha most válaszolok rá akkor sok értelme nem lenne elkezdened a sorozatot. Tudom Csak muszáj volt leírnom, amit gondolok Majd utólag minden kiderül Anyu nézte a tévében, és most a fene megeszi, hogy ki kell várnia a végét Vagy azt, amíg én végignézem addig, ha az előbb lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Most miért ilyen nagyok a LOST epizódok méretei? Egyenként 700 mega. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. (szerkesztve) Most miért ilyen nagyok a LOST epizódok méretei? Egyenként 700 mega. A release-szabályok szerint 108 percet már 2 CD-n kell elhelyezni. Szerkesztve: 2010. Május 24. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. A release-szabályok szerint 108 percet már 2 CD-n kell elhelyezni. Remek... Csorog lefelé és amúgy sincs még felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. (szerkesztve) Emberek.... ez a finálé komoly mozifilmeket múlt felül. Olyan adag érzelmi töltet volt benne, hogy azt képtelenség leírni. Nem tagadom, 25 éves fejjel elbőgtem magam. Ez nem egy sorozat volt. Ez A sorozat volt! Mindezek után egy "élmény" volt a sorozatjunkie.hu finálé kibeszélőjének hozzászólásaiba belenézni. Sikerült ennek a blognak is elérnie azt nálam, amit egy éve a filmbuzi már elért... SOHA többet nem megyek fel a jövőben erre sem, mint ahogy a filmbuzira sem. "öröm" nézni a fikába fulladó gusztustalan véleményeket.... és még élvezkednek, egymást licitálják felül a sz*rozásukkal. Tényleg sajnálom ezeket, ha ennyire komoly szenvedést okozott nekik a LOST mi a francért nézték? Teljesen le vagyok fagyva. Na mindegy.... Szerkesztve: 2010. Május 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Szerintem ne húzd fel magad rajta, a lényeg, hogy neked tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.